06 / 05 / 2024

2017 Çamköy dönüşüm

2017 Çamköy dönüşüm

TOKİ’nin konut yaptığı Çamköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Romen vatandaşların ağırlıkta olduğu mahallede ağır hasar alan ve kullanılmaz durumda olan 27 evin yıkımı tamamlandı.

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi hak sahiplerinden eylem: '9,5 yıldır bekliyoruz'

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki hak sahipleri hem uzun süren teslimat süreci hem de sürekli olarak artış gösteren kira zamları nedeniyle eylem yaptı...

Ekrem İmamoğlu'ndan Karanfilköy dönüşüm projesi eleştirilerine yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Karanfilköy’de yürüttükleri kentsel dönüşüm projesi için düzenlenen kura töreninde, eski Şehircilik Bakanı olan rakibi Murat Kurum’u isim vermeden eleştirdi. 

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi’nde tahliye ve yıkım işlemleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü ve dördüncü etabında inşa edilecek yaklaşık bin konut için tahliye ve yıkım işlemlerini tamamladı.

İzmir Örnekköy dönüşüm projesi 4. etap kuraları çekildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında 4. etap için de kura çekimini gerçekleştirdi.

İsrail 2017’de Filistinlilerin yaklaşık 10 bin dönüm arazisine el koydu!

İsrail 2017 yılı boyunca işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere ait yaklaşık 10 bin dönüm araziye el koydu. İsrail'in 500 yapıyı yıktığı ve 8 yeni Yahudi yerleşim birimi inşa ettiği bildirildi.

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan  Sur Yapı Antalya projesi 19 bin konut, home ofis ve dükkandan meydana geliyor. İşte Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017...

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Düzce Çamköy'de kentsel dönüşüm başladı!

TOKİ’nin konut yaptığı Çamköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Romen vatandaşların ağırlıkta olduğu mahallede ağır hasar alan ve kullanılmaz durumda olan 27 evin yıkımı tamamlandı.

OSB'lerde dönüşüm 3 yılda tamamlanacak!

OSB’ler 2017 yılı için hedef büyüttü. OSB'lerde dönüşüm hamlelerinin de katkısıyla yıl sonuna kadar bir milyon ilave istihdam sağlanacak. Yatırımlar için kamudan da 1 milyar dolar kaynak ayrıldı.

Kentsel dönüşüm 2017 kira bedeli!

Kentsel dönüşümde, riskli binasını anlaşma yolu ile yıkan malikler, Bakanlık tarafından sunulan kira yardımından yararlanabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm 2017 kira bedeli ne kadar?

Rabia Ülkü Uçar: 2017 Adana'nın kentsel dönüşüm yılı olacak!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, 2017'nin Adana için kentsel dönüşüm yılı olacağını söyledi.

Dönüşüm projeleri özel hesabı yönetmeliği 2017!

Dönüşüm projeleri özel hesabı yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte dönüşüm projeleri özel hesabı yönetmeliği 2017 tam metni..

2017 Çamköy dönüşüm Haberi

2017 Çamköy dönüşüm

Düzce Valiliği kararı ile ilk etapta 27 evin yıkımına karar verildi. Romen vatandaşların ağırlıkta olduğu mahallede kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. 



Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle birlikte mahalleye giden yıkım ekipleri evleri yıkarak, molozları kaldırmak için mahalle halkının da enkaz içlerinde ki demir çıkarma çalışmalarını bekledi. Mahalle sakinleri yıkımlara karşı gelmezken, mahallenin temizlenecek olmasının kendileri için iyi olacağını söylediler.





Düzce yerel...