09 / 05 / 2024

2017 Keten Grup Bomonti projeleri

2017 Keten Grup Bomonti projeleri

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Keten Grup'un Bomonti'de yer alan iki projesinden bahsediyor. İşte o yazı...

Konut sektöründe projeler yarım kalabilir! 2018'deki kriz tekrarlanacak mı?

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, konutta ciddi risklerin olduğuna, 2018 yılındaki krizin tekrarlanabileceğine dikkat çekti. İşte Keten'in o açıklaması...

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 

Keten Grup'tan 4 yeni proje geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına rağmen gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keten Grup, 4 yeni proje için düğmeye bastı.

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Bomonti Papilio projesinin dış cephe duvarları sanatla buluşuyor!

Keten Grup, Bomonti’de yaptığı yeni Papilio bina projesinin dış cephe duvarlarını sanatla buluşturuyor. Bomonti Papilio projesi 30 adet konut ve 7 adet dükkandan meydana geliyor.

YDA Grup, cirosunu yüzde 20 artıracak!

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, 2017 sonunda konsolide cirolarını yaklaşık yüzde 20 artıracaklarını öngördüklerini ifade etti.

Turanlar Grup parke üretiminde dünyaya açılacak!

Turanlar Grup, ‘Peli Parke’ markasıyla sektöründeki küresel firmaların arasına girmeyi amaçlıyor. Şirket 2017 yılını yaklaşık 750 milyon TL ciro ile kapatmaya hazırlanıyor.

Resim İstanbul Nefes proje fiyatları 2017!

Resim İstanbul Nefes proje fiyatları 2017 kapsamında 388 bin 395 TL'den başlıyor. Ortadoğu Grup tarafından inşa edilen projede 50 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Resim İstanbul Nefes Aralık 2017 fiyat listesi!

Resim İstanbul Nefes Aralık 2017 fiyat listesi yüzde 10 indirimli olarak 388 bin 395 TL'den başlıyor. Proje Aydos Ormanı'nın yanında Ortadoğu Grup tarafından inşa edildi...

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017!

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017 haberimizde yer alıyor. Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla inşa edilen projede 23 ticari birim ile 570 konut bulunuyor. 

KY Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KY Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 1 Aralık 2017'de Yakup Sarı ve Aliye Uzun ortaklığında  kuruldu.

Iconova Gaziantep fiyatları 2017!

Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığında hayata geçirilen Iconova projesi 570 daire ve 23 ticari birimden meydana geliyor. Projenin yüzde 60'i satıldı. İşte Iconova Gaziantep fiyatları 2017...

2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi!

Kuzu Grup imzası ile hayata geçirilen Sea Pearl projesi 20 katlı 4 bloktan oluşuyor. Projenin 1.200 metre sahil şeridine sahip. İşte 2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi...

2017 Keten Grup Bomonti projeleri Haberi

2017 Keten Grup Bomonti projeleri

Bomonti, İstanbul için yeni bir potansiyel. Beyoğlu ve Cihangir, Nişantaşı ve Şişli ara kesitinde hem bu semtlere alternatif hem de Dolmabahçe ve Kağıthane tünelleri ile farklı noktalara hızlı bağlantı içinde. Bu hafta Keten Grup'un bölgedeki iki farklı yatırımını derledik. 


Keten Grup, Nişantaşı, Etiler, Cihangir, Salacak, Erenköy ve Suadiye gibi İstanbul'un sembolü olan bazı semtleriyle birlikte, son yıllarda hızlı bir değişim içinde olan Bomonti'de de yatırımlarını sürdürüyor. Bu yılın başında yaşamın başladığı Keten Bomonti ve inşası devam eden Keten Papilio, grubun bölgedeki iki yeni yatırımı. 



KETEN BOMONTİ 

Organik Kimya Fabrikası'na ait 1800 metrekarelik arazi üzerine klasik apartman yaşamına göndermede bulunan altı katlı, 76 daireden oluşan yatay bir bina tasarlanmış. Tasarım öncesi Bomonti için uzun soluklu bir analiz çalışılmış. 


Bu analiz, bölgedeki çok katlı rezidans...