08 / 05 / 2024

2017 konut kampanya

2017 konut kampanya

Gayrimenkul sektöründe avantajlı kampanyalar devam ediyor. 31 Mart'ta sona eren Emlak Konut kampanyasından sonra bazı firmalar kampanyaları Nisan sonuna kadar sürdürmeyi tercih ettiler...

Emlak Konut erken ödeme kampanyası ne zaman bitiyor?

Emlak Konut erken ödeme kampanyası ne zaman bitiyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut kampanya detayları...

İşte Kanal İstanbul'un en fazla değerlendirdiği ilçe!

2017 konut fiyatları incelendiğinde ortaya ilginç bir tablo çıktı. Çılgın proje Kanal İstanbul ve 3. havalimanı ile İstanbul'un en fazla değerlenen ilçesi yüzde 50'lik artış ile Arnavutköy oldu.

2017 konut istatistikleri sektör için hangi mesajları veriyor?

2017 konut istatistiklerinin 2018'de yaratacağı etkileri değerlendiren Nazenin Proje Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan, Türkiye’nin bölgesinde her ne olursa olsun ülkenin her zaman cazibe merkezi olacağını söyledi..

Son 10 yılda konut satışları 3 katına çıktı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu 2017 konut satışlarını yorumladı. Kuzu  ''Son 10 yıllık döneme baktığımızda konut satışlarının 3 katına çıktığını görebiliriz'' dedi. 

İnşaat temsilcileri konut satış rakamlarını değerlendirdi!

TÜİK Kasım 2017 Konut Satış İstatistikleri açıklandı. Konuyla ilgili Okkalar İnşaat, Hasanoğlu İnşaat, Keleş İnşaat ve TESA Yapı'nın patronları yorumlarını paylaştı. 

10 bin TL peşinatlı konut projeleri Aralık 2017!

Konut faizlerinin arttığı dönemde tüketiciyi kaçırmak istemeyen firmalar arka arkaya birçok kampanya düzenliyor. İşte 10 bin TL peşinatlı konut projeleri Aralık 2017...

Erzurum'da 10 ayda 7 bin konut satıldı!

TÜİK Ekim 2017 Konut Satışı iller dağılımını açıkladı. Erzurum’da Ekim ayında 797, yılın on aylık kesitinde ise 7 bin 86 konut satışı yapıldı. 

Konut satışında bir milyon sınırı aşıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun, Eylül 2017 konut satış istatistiklerine göre, konut satışında en yüksek payı 23 bin 471 konutla ve yüzde 16.7 oranla İstanbul aldı. Yabancılara yapılan konut satışları ise bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 75.2 artarak 2 bin 236 olarak gerçekleşti.

Fuzul Grup yerli ve yabancı konut satışında rekor bekliyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2017 Konut Satış İstatistiklerini açıkladı. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal konuyla ilgili olarak ‘Bu sene hem yerliye hem yabancıya konut satışında rekor kırarız’ dedi. 

Emlak sektörü Türkiye ekonomisi için güvenli bir liman!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, TÜİK Eylül 2017 Konut Satış İstatistiklerini değerlendirdi. Kuzu, "Rakamlardan da görüyoruz ki emlak sektörü ülke ekonomimiz için güvenli bir limandır" dedi.  

Konya'da Eylül ayında 4 bin 30 konut satıldı!

Eylül 2017 konut satış verilerine göre Konya’da 2017 yılı Eylül ayında 4 bin 030 konut satıldı.Konya ili 4 bin 030 konut satışı ile Türkiye genelindeki toplam konut satışlarından yüzde 2,9 pay alarak 6. sırada yer aldı...

Emlak Konut ticari üniteler kampanyası 2017!

Emlak Konut ticari üniteler kampanyası 2017 başladı. Kampanya dahilinde "Şimdi al 2018'de öde" fırsatının yanı sıra 0,50 faiz oranı ile kolay ödeme imkanı da sunuluyor.

TOKİ Kayaşehir 2017 konut başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ Kayaşehir Konutları için başvuru dönemi yarın sona eriyor. Kayaşehir TOKİ Evleri için başvurular 5 Eylül'de başlamıştı...

2017 konut kampanya Haberi

2017 konut kampanya

Gayrimenkul sektöründe 1 Şubat'ta başlayan ve uzun vadede düşük vade farkıyla konut sahibi olma imkanı veren kampanya 31 Mart'ta sona erdi.



Kampanyaya Emlak Konut GYO ve konut dernekleri çatısı altında katılan firmalar çoğu kampanyalarını Nisan ayı sonuna kadar kendi bünyelerinde devam ettirme kararı aldılar.






DKY İnşaat 
3 projede 0 faiz


DKY İnşaat, DKY ON Kağıthane, DKY Kartal ve DKY Sahil projelerinde 60 aya kadar yüzde 0, 120 aya kadar yüzde 0,45 vade farkı uyguladığı kampanyasını mayısa kadar uzattı. Projelerde 99 ay DKY finansmanıyla ev sahibi olunabiliyor. 


http://www.dkyinsaat.com/


Gül Proje
Peşinde yüzde 20 indirim


Gül Proje Vira İstanbul'da yeni bir kampanyaya imza atıyor.  Kampanya kapsamında konut sahibi olmak isteyenlere Vira İstanbul'dan aldıkları konutlarda peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 20 indirim sağlıyor.


http://gulproje.com.tr/


Asaf...