04 / 05 / 2024

2018 bahçeli konut

2018 bahçeli konut

İstanbul'da birçok markalı konut projesinde satışlar devam ediyor. Şehrin karmaşık hayatından uzakta yaşamak isteyenler bahçeli ve aile konseptli konut projelerini tercih ediyor. İşte İstanbul'daki 13 bahçeli konut projesi...

Trabzon’da bahçeli konut satılacak!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesinde bahçeli kargir konut satışı yapılacak. Açık artırma usulüyle satılacak konut için 5 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bahçeli konutlara pandemi piyangosu!

Bahçeli konutlara olan rağbet, Kovid-19 salgınında zirveye çıktı. Son 1.5 senede daha büyük, balkonlu ve müstakil bahçeli konut satışları uçuşa geçerken, bu evlerin fiyatları diğer konutlara göre 2 kat arttı. 

Bahar aylarında geniş balkonlu ve bahçeli projeler talep görüyor!

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte konut satışlarında hareketlilikte geniş balkonlu ve bahçeli konutlar başrol oynuyor.

Bahçeli ve müstakil evlere koronavirüs akını!

Koronavirüs ile beraber yaşam standartlarının yanı sıra konut tercihleri de farklılaştı. Türkiye'de bahçeli ve müstakil evlerde talep patlaması yaşanıyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Bahçeli ve müstakil konutlar satışta ilk sırada!

Görkem Öğüt, "Mart ayı ortalarından itibaren başta bahçeli ve müstakil ikincil konutlar olmak üzere konut talebinde artış görüldü. Artan talep ile birlikte talep edilen konut satış fiyatında da artış görüldü" dedi...

Koronavirüs bahçeli ev satışlarını artırdı!

Koronavirüs salgını sürecinde yapılan “evde kal” çağırılarından sonra gayrimenkul sektöründeki tüketici dinamiklerinin değişmesine sebep oldu. Deprem beklentisi ve peşinden gelen pandemi süreci, konut alıcılarının öncelikli tercihlerini, bahçeli evlere yöneltti...

Bu yıl balkonlu bahçeli konutlara talep artacak!

Koronavirüsün konut sektörüne etkileri hakkında görüşlerini paylaşan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, bu yıl, bahçeli, balkona sahip evlerin dönemin ihtiyacına uygun olarak daha hızlı satılacağını söyledi.

TOKİ Niğde Bor Bahçeli başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor Bahçeli projesi için başvuru dönemi başladı. Proje için 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade sağlanıyor.

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı, 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 16.30’da açılacak.

İstanbul'daki 13 bahçeli konut projesi!

İstanbul'da birçok markalı konut projesinde satışlar devam ediyor. Şehrin karmaşık hayatından uzakta yaşamak isteyenler bahçeli ve aile konseptli konut projelerini tercih ediyor. İşte İstanbul'daki 13 bahçeli konut projesi...

2018 bahçeli konut Haberi

2018 bahçeli konut

1-) Tema İstanbul Bahçe


Tema İstanbul Bahçe projesinde konutların 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Atakent'ta hayata geçirilen projede 1+1'den, 4+1 seçeneklerine kadar toplam 363 daire bulunuyor.

Tel : (0212) 970 00 00 

Web: http://www.temaistanbulbahce.com/

2-) Asmalı Bahçe Şehir 

Asmalı Bahçe Şehir projesi toplam 499 daireden oluşuyor. Projedeki dairelerin 443 adeti bahçeli konut, 56 adeti apartman dairesi olarak planlandı.   


Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığı tarafından inşa edilen proje 6 etaptan oluşuyor. Proje İstanbul Bahçeşehir’de bahçeli bir yaşamın kapılarını aralıyor.
 
İlk etabında 2+1 tip dairelere yer verilmeyen projede 2+1 bahçeli tek kat daire, 3+1 bahçeli tek kat daire, 2+1 bahçeli dubleks, 3+1 bahçeli dubleks ve 4+1 bahçeli dubleksler tasarlandı.

Tel:  (212) 850 5 400 

Web:...