09 / 05 / 2024

2019 kira destekleri

2019 kira destekleri

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ihracata yönelik devlet yardımları açısından 2019'un "altın yıl" olduğunu dile getirerek, "Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek ödemesi yaptık." dedi...

Esnafa kira desteği başvuruları ne zaman bitiyor?

Kovid-19 salgını sebebiyle devletin işletmelere yaşadığı mali kayıpların telafi edilmesi amacıyla sunulan gelir kaybı, ciro kaybı, kira destekleri için başvurular 30 Nisan'a kadar yapılabilecek.

Dar gelirliye kaymakamlıklardan yardım!

Kirasını ödeyemeyenler, gereksinimi olanlar ve dar gelirlilere devlet kira yardımı sunuyor. Peki kira destekleri nasıl sağlanır kaç TL ödenir? İşte tüm merak edilenler...

Gelir kaybı ve kira destekleri için 1 milyon 400 binin üzerinde başvuru onaylandı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere yönelik gelir kaybı ve kira desteklerine ilişkin şu ana kadar 1 milyon 400 binin üzerinde başvurunun onaylandığını dile getirdi.

Ruhsar Pekcan: Kira destekleri bugün itibarıyla ödenmeye başlamıştır!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnafa kira yardımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Pekcan, "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize yönelik kira destekleri bugün itibarıyla ödenmeye başlanmıştır" dedi. 

Gelir kaybı ve kira destekleri için 2 milyondan fazla esnaf ve sanatkar başvuru yaptı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada, gelir kaybı ve kira destekleri için 2 milyondan fazla esnaf ve sanatkarın başvuru yaptığını söyledi.

Kira desteği başvuruları için bugün son gün!

Pandemi nedeniyle gelir kaybı yaşayan esnaflara verilecek olan kira destekleri için başvurular bugün sona eriyor. Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor. 

Ankara esnafı gelir ve kira desteğinden memnun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle mağdur olan esnafa yönelik olarak açıklanan gelir ve kira destekleri, başkent esnafı tarafından olumlu olarak karşılandı.

İzmir'deki depremzedelerin kira yardımı ödemeleri başladı! Destek 34 milyon TL'yi aştı!

Depremde evini kaybeden İzmirlilere, “Bir Kira Bir Yuva” kampanyası kapsamında 5 aylık kira destekleri ödenmeye başlandı. Destekçiler tarafından 529 aileye toplamda 5 milyon 290 bin TL ödeme gerçekleştirildi. Kampanyadaki toplam destek 34 milyon TL’yi geçti.

Adalet Bakanlığı 2019'da 2 cezaevi ve 94 adliye binasına kira ödüyor!

Adalet Bakanlığı, 2019 Yılı Faaliyet Raporu’nda gayrimenkul bilgilerini yayınlandı. Rapora göre, bakanlık 2 ceza ve infaz kurumu, 94 adliye binasına kira ödüyor.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 2019 olağan genel kurul toplantısı 19 Mart'ta!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 2019 olağan genel kurul toplantısı 19 Mart 2020 tarihinde gerçekleşecek...

2019 yılı konut kira gelirlerinde istisna!

Konut kira geliri elde edenler bazı vergi istisnalarından yararlanabiliyor. İşte tüm detaylarıyla 2019 yılı konut kira gelirlerinde istisna...

2020'de beyan edilecek 2019 kira gelirlerinin vergi hesabı!

Her yıl; konut kira geliri için yararlanılabilecek istisna tutarı güncelleniyor. Güncellenen bu tutarlar beyanname veren yaklaşık iki milyon kişiyi ilgilendiriyor...

Albaraka Türk, 2019'da en çok kira sertifikası ihraç eden özel banka oldu! 

Albaraka Türk, 2019'da katılım bankaları arasında en çok kira sertifikası ihraç eden ikinci banka, özel sektör bankaları arasında ise ilk banka oldu...

2019 kira destekleri Haberi

2019 kira destekleri

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ihracata yönelik devlet yardımları açısından 2019'un "altın yıl" olduğunu, uluslararası fuarların ticaretin geliştirilmesine katkı sağlamakla birlikte, KOBİ'lerin ihracatçı pozisyonuna ulaşabilmeleri açısından son derece kritik bir role sahip olduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ruhsar Pekcan 2019'un "altın yıl" olduğunu dile getirdi. Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine yatırımda bulunduklarını dile getiren Pekcan, şöyle konuştu:

"Bu sebeplerle ülkemizdeki fuarlara seviye atlatmak, bu fuarların uluslararası arenada bilinirliğini artırmak ve yabancıların ilgisini artırmak adına ülkemizde düzenlenen fuarları da mercek altına alarak, sektöründe önde gelen fuarlarımızı dünya markası haline getirebilmek için destekliyoruz. Bu çerçevede, 2018'de 35, 2019'da ise 48 yurt içi fuarımızı destek kapsamına alarak toplam 77,9 milyon lira ödeme yaptık."

YURT DIŞI OFİS KİRALARI VE TANITIM FAALİYETLERİNE...