06 / 05 / 2024

2023 otoyol hedefi nedir

2023 otoyol hedefi nedir

Karayolları Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Karayolları Genel Müdürlüğü, dünyada olduğu gibi otoyolların birbirleriyle kesintisiz hale getirilmesi için önemli projeleri hayata geçiriyor. 2023’te otoyolların 8 bin km’ye çıkması planlanıyor...

Köprü ve otoyol ücretlerine zam yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yılın başında 2023 yılında otoyol ve köprülere zam yapılmayacağını kaydetmişti. Ancak Karayolları Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada bugün ücretlere zam yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

2023 köprü ücretleri arttı mı? Köprü ve otoyol ücretleri ne kadar oldu? 

Geçtiğimiz hafta cuma günü alınan kararla birlikte yüzde 18'lik KDV dilimi yüzde 20'ye yükseltilmişti. Bu kapsamda birçok kalemde fiyatlar peş peşe güncellenirken köprü ve otoyol ücretlerinin fiyatı da arttı.

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? İşte 6 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Çin'in, 2023 yılında beklenenden daha zayıf bir GSYİH hedefi belirleyerek talepte güçlü bir toparlanma beklentilerini zayıflatmasıyla bakır fiyatları geriledi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Araba sürmenin daha akıllı bir yolu sloganı ile Kia Rio zamlandı mı? İşte Kia Rio 18 Ocak 2023 fiyat listesi!

Rio, etkileyici şehir içi ve otoyol yakıt verimliliği deneyimi sunarken, piyasada kalan birkaç alt kompakt modelin en iyilerinden biri olarakta tercih nedeni oluyor. Peki Kia Rio 18 Ocak 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 2023’te köprü ve otoyol ücretlerine zam var mı?

Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, otoyol ve köprü hizmetlerinin fiyatlarında yıl boyu herhangi bir artışa gidilmeyeceğini söyledi.

Buğdayda 2023 ihracat hedefi 5 milyar dolar oldu! Buğday, arpa, mısır bugün ne kadar? 8 Ocak 2022 fiyat listesi...

Ulusal Hububat Konseyi (UHK) Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Taşpınar, buğdayda 2023 ihracat hedefini açıkladı. Peki son dakika buğday fiyatları hangi borsada kaç TL? İşte 8 Ocak 2022 buğday fiyatları...

Köprü ve otoyol ücretleri 2023! Osmangazi köprü ücretine zam yapıldı mı? Köprü ve otoyola yeni yılda zam var mı?

Köprü ve otoyol ücretlerine yeni yılda zam yapılıp yapılmayacağı vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte 2023 köprü ve otoyol ücretlerine dair detaylar!

Tasarruf finansman sektörünün 2023 sektör büyüklüğü hedefi 75 milyar lira!

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada tasarruf finansman sektörünün 2023 büyüklük hedefinin 75 milyar Türk Lirası olduğunu söyledi.

Türkiye'nin 2023 hedefi: 2-4 milyon metrekarelik Küresel Lojistik Merkezler!

Asya, Avrupa ve Afrika'nın ortasında bulunması ve üç tarafının denizlerle çevrili olması sayesinde Türkiye, lojistik açıdan yabancı yatırımcılara önemli olanaklar sunuyor. İşte Türkiye'nin lojistikte 2023 hedefi...

Yabancıya konut satışında 2023 hedefi 15 milyar dolar!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, 2023 için 15 milyar dolarlık gayrimenkul ihracı hedeflendiğini açıkladı. Akbal, bu hedefin uzak olmadığını söyledi ve yabancıya gayrimenkul satışı hakkında açıklamalarda bulundu.

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Yabancıya gayrimenkul satışında 2023 hedefi 15 milyar dolar!

Bu yıl toplamda uluslararası yatırımcılara 5 milyar dolarlık konut satışı gerçekleştirilmesini öngördüklerini dile getiren Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, 2023 yılında bu rakamın 15 milyar dolara ulaştırılması yönündeki hedeflerine değindi.

2023 otoyol hedefi nedir Haberi

2023 otoyol hedefi nedir


KARAYOLLARI Genel Müdürlüğü’nün projeleriyle Türkiye, 2023 yılında otoyol ağını 7 bin 839 kilometreye çıkaracak.


Karayolları Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Karayolları Genel Müdürlüğü, dünyada olduğu gibi otoyolların birbirleriyle kesintisiz hale getirilmesi için önemli projeleri hayata geçiriyor. Otoyol ağıyla Türkiye, 1000 kilometrekareye düşen otoyol uzunluğunu 10 km’ye yükselterek, AB’ye ulaşacak....