28 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 2023’te köprü ve otoyol ücretlerine zam var mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 2023’te köprü ve otoyol ücretlerine zam var mı?

Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, otoyol ve köprü hizmetlerinin fiyatlarında yıl boyu herhangi bir artışa gidilmeyeceğini söyledi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki yılın ilk kabine toplantısı, 2 saat 40 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçti ve önemli konularda açıklamalar yaptı. Erdoğan sürücüleri rahatlatan ifadeler kullandı. Sürücüler tarafından otoyol köprü ücretlerine zam gelip gelmemesi büyük merak konusuydu. Erdoğan bu yıl zam söz konusu olmayacağını kaydetti.

OTOYOL VE KÖPRÜ HİZMETLERİNİN FİYATLARINDA YIL BOYU ZAM YOK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklamasında "Bir de müjde vermek istiyorum." diyerek bu yıl boyunca, otoyol ve köprü fiyatlarında herhangi bir artışa gidilmeyeceğini açıkladı. Erdoğan, "Otoyol ve köprü hizmetlerinin fiyatlarında yıl boyu herhangi bir artışa gidilmeyecektir." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 2023’te köprü ve otoyol ücretlerine zam var mı?

"NUREDDİN, SENDEN PARA ÇIKMIYOR”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına kulak verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklama yaparken Bakan Nebati’ye şöyle dedi: Nureddin, senden para çıkmıyor, rahat ol.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan sürücüleri rahatlatan açıklama geldi. Otoyol ve köprü ücretlerine bu yıl zam yok!


Geri Dön