06 / 05 / 2024

2023 Stratejik Eylem Planı

2023 Stratejik Eylem Planı

Konut inşaatçıları, 2023 Stratejik Eylem Planı adı altında başlattıkları çalışmayla kentsel dönüşüm, iş güvenliği, vergi başta olmak üzere sektörün 600'den fazla sorununu belirledi.

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı 15 maddede tüm detaylarıyla!

GİGDER Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı’nı resmen duyurdu. İşte Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı 15 maddede tüm detaylarıyla...

GİGDER ‘Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı toplantısı 6 Temmuz'da!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), hazırladığı ‘Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı’nı 6 Temmuz tarihinde açıklayacak.

Fikirtepe ‘Stratejik Eylem Planı’nda yok!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanan Kentsel Dönüşüm genelgesi, yayınlandığı 19 Şubat 2019'dan önceki projelerini kapsamıyor. 2005'te pilot bölge seçilen Fikirtepe'nin adı, Kentsel Dönüşüm ‘Stratejik Eylem Planı’nda yer almıyor.

Sel taşkınlarını önleyecek eylem planı geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sel taşkınlarıyla mücadele başlatıyor. Bakan Kurum, "Sel taşkınlarının verdiği zarara karşı ülke genelini kapsayan stratejik eylem planı hazırlayacağız" dedi...

Karadeniz için stratejik eylem planı hazırlanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Kurum, "Tüm Karadeniz Bölgesi için bir stratejik eylem planı hazırlıyoruz." dedi.

İnşaat Sektörü Stratejik Eylem Planı'nda ortaya çıkan 11 öneri!

İTO İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Vizyonu Stratejik Eylem Planı raporu yayınlandı. İşte İnşaat Sektörü Stratejik Eylem Planı'nda ortaya çıkan 11 öneri...

İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Eylem Planı açıklandı!

İTO, İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Vizyonu Stratejik Eylem Planı'nı açıkladı. Planda, inşaat sektörüne yönelik kamu destekli bir ihtisas bankası kurulması öneriliyor.

2023'e kadar Yalova’ya 5 yeni arıtma tesisi kurulacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hazırladığı atık su eylem planına göre 2023 yılına kadar Türkiye genelinde 1501 adet atık su arıtma tesisi daha yapılacağı açıklanırken, Yalova’daki yeni tesis sayısı 5 olacak.

2023 yılına kadar bin 501 atıksu arıtma tesisi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2023 yılı atıksu eylem planını hazırladı. Plana göre 2023 yılına kadar 1501 adet atıksu arıtma tesisi daha yapılacak.

Ünye Limanı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nda masaya yatırıldı!

Ordu İli Aktif Sektörler Uluslararası Rekabetçilik Analizi ve 2023 Stratejik Gelişim Raporu doğrultusunda Ünye için öngörülen konteyner Limanı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odasında masaya yatırıldı.

Trios 2023'ün PR ajansı Canyaş İletişim oldu!

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde, Dersankoop arazisi üzerinde yükselecek olan TRİOS 2023 (Türkiye İkitelli Organize Sanayi 2023), stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları için Canyaş İletişim’i seçti.

İnşaat sektörü temsilcileri kentsel dönüşüm için toplandı!

Konut inşaatçıları, 2023 Stratejik Eylem Planı adı altında başlattıkları çalışmayla kentsel dönüşüm, iş güvenliği, vergi başta olmak üzere sektörün 600'den fazla sorununu belirledi.

2023 Stratejik Eylem Planı Haberi

2023 Stratejik Eylem Planı

Konut inşaatçıları, 2023 Stratejik Eylem Planı adı altında başlattıkları çalışmayla kentsel dönüşüm, iş güvenliği, vergi başta olmak üzere sektörün 600'den fazla sorununu belirledi. Bu sorunların çözümü için 28 proje geliştiren konut inşaatçıları, bu çalışmalarını Başbakana ve kamuoyuna sunmaya hazırlanıyor.  


İstanbul Ticaret Odası (İTO) Konut İnşaatı Meslek Komitesi, Cemile Sultan Korusu'nda sektörü bir araya getirdi. Toplantıya İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Gökhan Murat Kalsın ve Dursun, Topçu; Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hasan Erkesim, İTO Koııut İnşaatı Meslek Komitesi Başkanı Şeref Ekşi, komite üyeleri, İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Hande Yalçıntaş, Sabancı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz ile çok sayıda davetli katıldı. 


2023 EYLEM PLANI 

İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Murat Kalsın, "Sizlerin sorunlarım, çözüm için yapılacak...