02 / 05 / 2024

21. yüzyılın ayrıcalıklı yaşamlarının yeni adresi

21. yüzyılın ayrıcalıklı yaşamlarının yeni adresi

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirilen Mesa Çamlıca projesinde konut fiyatları 1 milyon 550 bin dolardan başlıyor. Projede konut tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı...

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi çok sayıda akademisyen alıyor! Bu ilanları göden geçirmeyen bin pişman!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim elemanları alım ilanını yayımladı. İlanlara son başvuru tarihi 14 Mart 2023 olarak belirlendi. Öğretim görevlisi ve Arş. Gör. adayları için sınav takvimi de belli oldu. İşte detaylar…

BM’den, deprem açıklaması! Yüzyılın en kötüsü!

Kahramanmaraş merkezli iki depremin, son yüzyılda bölge genelinde yaşanan en kötü olay olduğu Birleşmiş Milletler (BM) tarafından duyuruldu. BM, ‘asrın felaketi’ olarak nitelenen depremlerin bu bölgede son yüzyılda yaşanan en kötü olay olduğunu söyledi.

Sınıfında ilk olan PEUGEOT Partner Van ile ayrıcalıklı bir deneyime hazır mısınız? 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

PEUGEOT Partner Van, sınıfında ilk olan ayrıcalıklı ve üst düzeyde ergonomi sunan PEUGEOT i-Cockpit ile yepyeni bir sürüş deneyimi sunuyor ve tasarımıyla tüm bakışları üzerine çekiyor. İşte, Partner Van’ın 5 Eylül 2022 fiyat listesi..

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi Bağcılar'da Cüneyt Süleymanoğlu ve Muhsin Keleş ortaklığında kuruldu.

Yüzyıl Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzyıl Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de İlhan Albayrak tarafından kuruldu.

Nef Reserve Kandilli ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor!

2010'dan beri hayata geçirdiği projelerle dünyanın sayılı gayrimenkul markaları arasında bulunan Nef, Kandilli’deki yeni Reserve projesiyle İstanbul Boğazı'nın eşsiz konumunda ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Gayrimenkulde 21. Yüzyılın trendi yeşil binalar oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı, 'Gayrimenkulde 21. Yüzyılın Trendi: Yeşil Binalar'ı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

Suudi Arabistan'da 'Ayrıcalıklı Oturum Sistemi' başladı!

Suudi Arabistan'da hayata geçirilen "Ayrıcalıklı Oturum Sistemi" ile yabancılara, ömür boyu ve birer yıllık olmak üzere iki çeşit oturum imkanı sunuluyor.

Şehirler yeşil binalarla dönüşüyor!

Türkiye ekonomisinin lokomotifi konumunda bulunan gayrimenkul sektörü, gelişen teknoloji ve 21. yüzyılın toplumsal hassasiyetiyle birlikte dönüşüm sürecine hazırlanıyor. 

Emlak Konut Ankara’yı ayrıcalıklı yaşamla buluşturuyor!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut, 65 yıldır huzur, güven, mutluluk ve yaşam alanları inşa ediyor. Emlak Konut, Ankara’yı ayrıcalıklı yaşam konseptiyle buluşturuyor...

İmar barışı yüzyılın fırsatı!

İmar barışının yüzyılın fırsatı olduğunu ifade eden Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş,  "31 Ekim'e kadar vatandaşlarımızın ve tüm yapı sahiplerinin bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerekiyor" dedi.

21. yüzyılın ayrıcalıklı yaşamlarının yeni adresi Haberi

21. yüzyılın ayrıcalıklı yaşamlarının yeni adresi

Mesa Çamlıca İstanbul'un vazgeçilmez semti Çamlıca'da yükseliyor. Projede  5 adet 2 katlı, 15 adet 3 katlı olmak üzere; toplam 20 adet apartmanda, 40 adet bahçe kullanımlı, 40 adet dubleks ve 30 adet de ara kat daire yer alıyor.


Banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabilen Çamlıca Mesa Evleri'nde  yer alan konutların metrekare alanları  250 metrekare ile  950 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Konut fiyatlarının 1 milyon 550 bin dolardan başladığı Mesa Çamlıca projesinde 5 adet villa olmak üzere toplam 115 adet konut bulunuyor. 


Mesa Çamlıca Konutları'nda 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri mevcut. Projede konut teslimlerinin Temmuz 2015'te gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


Çamlıca Mesa'nın sosyal imkanları arasında  fitness merkezi, sauna, buhar odası, açık / kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, yürüyüş yolları, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun...