17 / 05 / 2024

213 spor tesisinin açılışı

213 spor tesisinin açılışı

789 spor tesisinden yapımı tamamlanan 213'nün açılışı dün gerçekleşti. Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük spor yatırımlarının toplu açılışı dün İstanbul'daki Sinan Erdem Spor Salonu'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı...

İstanbul'da 2021'de 8 spor tesisi açılacak!

İBB, 2021 yılında kent genelinde devam eden 12 spor tesisinin 8'ini tamamlayarak hizmete açmayı planlıyor.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yapılacak spor tesis meclis gündeminde!

İstanbul Zeytinburnu'ndaki Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yapılacak spor tesisinin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Emre konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İBB'den İstanbul'a 54 yeni spor tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 40 yeni okul spor salonu ve 14 spor tesisinin inşaatına devam ediyor.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Sakarya Ferizli yeni spor tesisine kavuştu!

Ferizli’de hayata geçirilen spor tesisinin açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Gültepe Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Konak Belediyesi’nin Gültepe’deki eski ekmek fabrikasının yerinde hayata geçireceği dev spor tesisinin temeli atıldı.

Kayseri Kepez'e spor tesisi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kepez’deki spor tesisinin tanıtımına katıldı, Çelik gençlerin daha iyi eğitim görmeleri için 2017 yılında da yatırımlarına devam edeceklerini belirtti.

Şanlıurfa Süleymaniye İmam Hatip Lisesi'ne halı saha!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında yapımına başladığı 20 spor tesisinin yapımını tamamlayarak birer birer hizmete açıyor.

Denizli Yatağan'daki kullanılamaz hale gelen spor tesisi mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Serinhisar ilçesine bağlı Yatağan Beldesi'nde açılan spor tesisinin kullanılamaz hale gelmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Maltepe'de 10 milyon TL'lik spor tesisi çürüyor!

Maltepe'de 10 milyon lira harcanarak inşa edilen spor tesisinin elektriği bağlanamadığı için kullanılamıyor. Geçtiğimiz yıl tamamlanan 10 bin metrekarelik tesisteki yeni malzemeler kullanılamadan eskimeye terk edildi.

Akyazı Spor Tesisi'nde sona gelindi!

Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Akyazı Spor Tesisinin saha kısmındaki çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlandı" dedi

Alanya Kestel'e spor tesisi inşa ediliyor!

Eğri Köprü yanındaki Alanya Belediyespor Tesisleri Kestel’e taşınıyor. Kestel’e yapılan yeni spor tesisinin çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor, yeni tesisin kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak...

Keçiören'de 15 bin metrekarelik spor tesisinin temeli atıldı!

15 bin metrekare alana inşa edilecek tesisin temel atma törenine, Başbakan Yardımcısı Türkeş ile Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç katıldı. Kılıç: "Malatya, Muğla ve Eskişehir'de inşa edilen il seviyesinde bir salonu Keçiören'e kazandıracağız" dedi.

213 spor tesisinin açılışı Haberi

213 spor tesisinin açılışı

789 spor tesisinden yapımı tamamlanan 213'nün açılışı dün gerçekleşti. Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük spor yatırımlarının toplu açılışı dün İstanbul'daki Sinan Erdem Spor Salonu'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı.



Başbakan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan 789 tesislik spor yatırımlarından yapımı tamamlanan 213 tesisin açılışını İstanbul'da düzenlenen törenle yaptı. Törende bir konuşma yapan Erdoğan, 'Hükümetlerimiz döneminde bugüne kadar yaptığımız spor tesisi sayısı tam 789 adettir. Biz bu konuda dertli olduk. Zira 'Gençliğimizi olumsuz yerlerden, olumsuz köşelerden çekip spora nasıl yönlendiririz?' hep bunun düşüncesi içerisinde olduk, bunun adımlarını attık. Şu gördüğünüz Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu, göreve geldiğimde ne yazık ki bir beton yığını halindeydi. Biz bunu ele aldık, buraya 65 trilyon masraf yaparak gençliğimize...