17 / 05 / 2024

216 Rezidans Çekmeköyün adı mı değişti

216 Rezidans Çekmeköyün adı mı değişti

216 Yapı’nın Haziran ayında satışa çıkan ve büyük ilgi gören projesi 216 Rezidans Çekmeköy’ün adı marka tescilinde yaşanan sorun nedeniyle 216 Butik Plus Rezidans olarak değiştirildi.

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Dap Çekmeköy'ün lansmanı yarın! 

Dap Yapı tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Dap Çekmeköy'ün lansmanı yarın gerçekleştirilecek. 

DAP Yapı Nişantaşı ve Çekmeköy projeleri çok yakında başlayacak!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yeni projeleri Nişantaşı ve Çekmeköy'ün çok yakında başlayacağını açıkladı...

NEF Çekmeköy'ün ticari alanları yarın satışta!

NEF Çekmeköy'de kira garantili ticari alanlar yarın satışa çıkarılıyor. NEF Çekmeköy projesi Türkiye'nin önde gelen okullarına komşu konumda hayata geçiriliyor.

NEF Çekmeköy'ün ticari alanları 2 Mart'ta satışta!

NEF Çekmeköy'de kira garantili ticari alanlar 2 Mart'ta satışa çıkarılıyor. NEF Çekmeköy projesi Türkiye'nin önde gelen okullarına komşu konumda yükseliyor.   

NEF Çekmeköy'de ticari alanlar çok yakında satışta!

Özyeğin Üniversitesi'nin yanı başında, binlerce konutun yer aldığı, Türkiye'nin en hızlı satan projesi NEF Çekmeköy'ün ticari alanları çok yakında satışa çıkıyor. 

Çekmeköy'ün çehresi değişiyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “9 yılda adres gösterilen bir ilçe olabildiysek bu vatandaşımızın bize güvenmesi, bizim de gece gündüz çalışmamız sayesinde oldu” dedi. 

Çekmeköy 216 Koru Plus’ın yüzde 20’si satıldı!

216 Yapı’nın Çekmeköy Taşdelen’de inşa ettiği yeni projesi ‘216 Koru Plus’ın yüzde 20’si satıldı. 

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'ne kültür merkezi geliyor!

İBB, Çekmeköy'ün Çamlık Mahallesi'nde kültür merkezi inşa ettirecek. Kültür merkezinin inşaat ihalesi 28 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

NEF Çamlıtepe: NEF Çekmeköy'ün adı belli oldu!

NEF'in Çekmeköy'deki yeni projesi NEF Çamlıtepe projesi bu hafta sonu ön satışa çıkıyor. NEF Çamlıtepe projesi toplamda 1.500 adet daireden meydana geliyor.

Ağaoğlu Çekmeköy'ün lansmanı 6 Ekim'e ertelendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Çekmeköy’de hayata geçireceği Ağaoğlu Çekmeköy projesinin lansman tarihi 6 Ekim Cuma gününe ertelendi.

Çekmeköy'de imar planı sevinci!

Çekmeköy'de aylardır çözülemeyen imar sorunu sonunda çözüme kavuştu. Çekmeköy'ün eni imat planı onaylandı.

216 Rezidans Çekmeköyün adı mı değişti Haberi

216 Rezidans Çekmeköyün adı mı değişti

216 Yapı imzasıyla Çekmeköy’de hayata geçen 216 Rezidans Çekmeköy’ün adı marka tescilinde yaşanan sorun nedeniyle 216 Butik Plus Rezidans olarak değişti. Geçen Haziran ayında satışa çıkan ve büyük ilgi gören proje 2 blokta 123 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde dairelerin bulunduğu 216 Butik Plus Rezidans, konforlu bir hayat sürmek isteyen ama kira öder gibi de aidat vermek istemeyenler tarafından tercih ediliyor. 

Hemen girişinde lobi ve resepsiyonun yer aldığı 216 Butik Plus Rezidans’ta yürüyüş parkurları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk ve büyükler için oyun alanı ve servis bekleme odasıyla daire sakinlerine dört mevsim havuz keyfi sunacak açılır-kapanır havuz yer alıyor. Projede 24 saat teknik servis ve kat temizliği gibi hizmetler bulunuyor. 

Haziran 2016’da teslim

Konut teslimlerinin Haziran 2016’da başlayacağı 216...