16 / 05 / 2024

22. İzmir Yapı Fuarı ne zaman

22. İzmir Yapı Fuarı ne zaman

Braas, İzmir Yapı Fuarının 22. yılında çimentolu kiremit üretiminde çığır açan yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

22 ülkeye satılan Türk somonu 50 milyon dolara ulaştı!

Türkiye'den 2023 ocak ve mart döneminde başta Rusya Federasyonu olmak üzere 22 ülkeye yapılan Türk somonu dış satımı, yüzde 77 artışla 44,9 milyon dolar olarak gerçekleşti.

22 banka peş peşe açıkladı! Görünce şok olacaksınız! İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Yapı Kredi...

Konut kredi faiz oranları tek tek duyuruldu. 22 banka peş peşe açıkladı! Görünce şok olacaksınız! İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Yapı Kredi... En uygun konut kredisini veren banka hangisi oldu? İşte banka banka konut kredisi faiz oranları...

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

TOKİ'den yüzde 22'lik indirim! Yarın başlıyor…

İş yeri ve konut sahiplerine yönelik Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından her sene düzenlenen indirim kampanyası başlıyor. Borcunu kapatmak veya en az yüzde 25'ini ödemek isteyenlere, yüzde 22 indirim yapılacak. TOKİ'nin indirim kampanyası 19 Nisan'dan sona ermiş olacak.

Düzce'de 22.5 milyon TL'ye konaklama tesisi yapım işi halesi!

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, 22 milyon 502 bin 654 TL bedelle aquapark, restaurant ve konaklama tesisi yapımı ve işletilmesi işi ihale ediyor.

TOKİ İzmir Aliağa ihalesi 22 Eylül'de! 

TOKİ tarafından İzmir'in Aliağa ilçesinde inşa edilecek 2. Etap konutları için ihale tarihi belli oldu. 759 konutun inşa edileceği projenin ihale tarihi 22 Eylül'de yapılacak. 

Kastamonu'da 22.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kastamonu'da 22 milyon 695 bin 259 TL bedelle arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

22 milyon riskli yapıda oturuyor!

22 milyon vatandaşın hala riskli yapıda oturduğunu söyleyen İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ''Depremin aşısı yok. Dolayısıyla 20 yılı kapsayacak dönüşme toplumsal bir bilinçlenme ile gitmemiz lazım'' dedi.

Diyarbakır OSB'de 22 fabrika için yer tahsisi yapıldı!

Kurulduğu günden bu yana etap etap genişleyerek büyüyen ve teşvik uygulamaları sayesinde girişimcilerin her zaman yoğun ilgi gösterdiği Diyarbakır OSB'de, koronavirüs salgınına rağmen bu yıl 22 firmaya fabrika kurulması için yer tahsisi yapıldı.

Trabzon'da 22.9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da 22 milyon 904 bin 846 TL bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi 22 Mayıs'ta!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi 22 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Kayseri Sahabiye 1. Etap E VE A6 blokların yapım işi ihalesi 22 Ekim'de!

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki birinci etap ikinci kısımda E VE A6 blokların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 22 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

22. İzmir Yapı Fuarı ne zaman Haberi

22. İzmir Yapı Fuarı ne zaman

Yapı sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren önemli bir organizasyon olan İzmir Yapı Fuarı, 03-06 Kasım 2016 tarihlerinde Fuar İzmir- Gaziemir’de düzenlenecek. Braas Çatı Sistemleri bu yıl 22. kez kapılarını açacak olan fuarda, 431 numaralı standında ziyaretçiler ile buluşacak. Braas Çatı Sistemleri standında, yenilikçi üretim teknolojileri, güneş enerjili çatı sistemleri, çatılarda estetik, uzun ömürlü, işlevsel çatı detay çözümleri gibi konular öne çıkarılacak.


Yenilikçi Üretim Teknolojisi: Evolution Innotech

Evolution Innotech, Braas Çatı Sistemleri'nin yoğun Ar-Ge çalışmaları sonunda geliştirdiği, çimentolu kiremit üretim teknolojisinde gerçek bir devrim olarak ifade edilen ve günümüzde ulaşılabilen en üstün kiremit yüzey kaplama teknolojisi. Braas’ın Avrupa ile neredeyse eş zamanlı olarak Türkiye’deki tüketicilerine sunduğu bu yeni teknoloji sayesinde yüzeyi zırh gibi güçlü bir yapıya kavuşan Braas Kiremit, çevresel etkilere...