08 / 05 / 2024

22. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı

22. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı

PLAST EURASIA İSTANBUL 2012, “22. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı” 29 Kasım - 2 Aralık 2012 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul’da gerçekleştirilecek...

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

ZeroBuild Summit 22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi 23 Mart'ta TÜYAP'ta!

Merakla beklenen ZeroBuild Summit’22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi, 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

Akıllı şehir ekosistemi ICSG 2020'de buluşacak!

Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı, 8-9 Nisan'da, akıllı şehir ekosisteminin yerli ve yabancı karar vericilerini bir araya getirecek...

6 günde 1,2 milyar dolarlık mobilya ihracatı!

"15. CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı" kapılarını yeni rekorlarla kapatırken, fuar süresince 1,2 milyar dolarlık ihracat sözleşmesi gerçekleştirildi. 

CNR İMOB 122 bin 516 ziyaretçiyle kapılarını kapattı!

Türkiye mobilya sektörünü tek çatı altında toplayan CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 122 bin 516 toplam ziyaretçiyle kapılarını kapattı.

3. Havalimanı inşaatının yüzde 70'i tamamlandı!

10. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'na katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3. Havalimanı inşaatında yüzde 70'e yakın ilerleme sağlandığını söyledi.

Ahmet Arslan, Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı!

10. Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı...

İstanbul'da raylı sistemler 400 kilometre üzerine çıkacak!

10.Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşan İBB Ulaşım Daire Başkanı Ayözen, "Raylı sistem projelerinin 2019 yılı sonunda 400 kilometrenin üzerine çıkarılması hedefleniyor." dedi.

Sinpaş Finans Şehir için ön talep toplanıyor!

Sinpaş Yapı yeni projesi için lansmana hazırlanıyor. Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olarak yükselen Sinpaş Finans Şehir projesi için ön talep toplama süreci başladı.

15. Uluslararası Asansör İstanbul başladı!

Bbu yıl 15.’si gerçekleştirilen Uluslararası Asansör İstanbul, kapılarını açtı. Asansör İstanbul’un Tüyap’taki 2017 buluşmasına, aralarında teknolojileriyle sektöre yön veren global markaların da olduğu 22 farklı ülkeden 300’ün üzerinde firma katılıyor.

Konut fiyatlarındaki artış sürüyor!

Konut fiyatları Aralık ayında önceki aya göre yüzde 0.81 ve geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12.22 arttı. İstanbul'da ise konut fiyatları geçen yılın son ayında yıllık yüzde 11.59 arttı.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

23. Marble- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de gerçekleşecek. 22-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuara 47 firma katılım gösterecek.

22. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı Haberi

22. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı

Fuarda, ülkemizi dünya plastik pazarının önde gelen üretim ve tedarik merkezlerinden biri haline getirmek için ortamlar yaratma misyonunu üstlenen PAGDER ve plastik sektöründe faaliyet gösteren üretici firmaları aynı çatı altında toplamak amacıyla kurulan PLASFED sektöre ait tüm bilgileri ziyaretçilere iletmeyi hedefliyor.


Katılımcı ve ziyaretçiler PAGDER standından Kırklareli’nin Vize ilçesinde, Türkiye’nin ilk İhtisas Plastik Organize Sanayi Bölgesi olarak faaliyete geçecek ve sanayi yapılaşmasına büyük katkı sağlayacak olan PAGDER & ASLAN OSB hakkında da bilgi alabilecekler.


PAGDER ve PLASFED standlarını 6. salondan 7. salona geçiş aralığında bulunan fuaye alanında ziyaret edebilirsiniz.


29 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek PLAST EURASIA İSTANBUL 2012 Fuarı’nda siz değerli basın mensubu dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk...