18 / 05 / 2024

23 Nisan ve 1 Mayıs tatilleri

23 Nisan ve 1 Mayıs tatilleri

Sert geçen kış aylarından sonra tatilcilerin dört gözle beklediği 23 Nisan ve 1 Mayıs tatilleri, turizmcilerin de yüzünü güldürdü. Geçen yıla göre yüzde 60’ın üzerinde talep artışı yaşanırken, tatilciler yurt dışı ve kültür turlarını tecih ediyor.

TOKİ'den tam 2 bin 174 yeni konut geliyor! Bu illerde yaşayanlara Nisan ve Mayıs 2024 müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nisan ve Mayıs ayı ihaleleri kapsamında 2 bin 174 yeni konut inşa edecek. İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın o projeleri...

Dolar harekete geçti! Yükseliyor! 23 Nisan Dolar/TL kaç TL? Dolar endeksinde son dakika!

Geçtiğimiz hafta jeopolitik risklerin azalmasıyla dolar değer kaybetti. İran İsrail geriliminin hafiflemesiyle dolar yükselmeye başladı. Peki dolar/TL bugün kaç TL? 23 Nisan 2024 dolar ne kadar? Dolar endeksinde yön nasıl olacak?

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 308 dolara geriledi. Peki altın fiyatları neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları.

BİM 23 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın BİM'de birçok üründe indirim fırsatı yer alıyor...

BİM 23 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. BİM'de Kişisel Bakım ürünlerinden, pasta malzemelerine, gıdadan bir çok seçili ürüne kadar indirim yapılacak. 

TOKİ'den son dakika Nisan ve Mayıs 2024 fırsatı! Bu illere 11 kampanyada 2 bin 824 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Nisan ve Mayıs 2024 projeleri resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Bu illere 11 kampanyada 2 bin 824 yeni konut geliyor...

İstanbul'da 23 Nisan kutlamaları dolayısı ile pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak...

Şişli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları doğrultusunda 21 Nisan Pazar günü bazı yolların trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

BİM'de 6 kg toz deterjan 159,50 TL, 24'lü tuvalet kağıdı 129 TL! 23 Nisan BİM aktüel ürünler listesi

BİM'de 23 Nisan ile 30 Nisan arasında birbirinden çeşitli ürünler yer alacak. Nisan son haftasında gelecek ürünlerin listesi belli oldu. İşte 23-30 Nisan BİM aktüel ürünler listesi...

Milli Emlak'tan 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla Nisan ve Mayıs fırsatı! Kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin, Ankara ve Bayburt'ta yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde yapılacak.

TOKİ Nisan ve Mayıs 2024 kampanyalarını duyurdu! 6 şehirde 2 bin 435 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nisan ve Mayıs ayı projeleri kapsamında 2 bin 435 konut inşa edecek. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yeni projeleri 6 şehirde hayata geçirilecek.

Milli Emlak'tan 2 şehirde Nisan ve Mayıs fırsatı! KDV'den muaf arazileri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kayseri'de yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor. Söz konusu satış ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

General Mobile GM 23: özellikleri ve fiyatı hakkında bilmeniz gerekenler!

General Mobile, yeni akılı telefonu GM 23'ü tanıttı. Peki General Mobile GM 23 özellikleri ve fiyatı ile neler sunuyor?

Akaryakıt alacaklara müjde üstüne müjde! İşte 23 Nisan Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, motorin ne kadar? soruları günlük olarak sorulmaktadır. İşte 23 Nisan Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

23 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.236,89 liradan satılıyor. 23 Nisan 2023 yani haftanın son işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 23 Nisan altın fiyatları!

23 Nisan ve 1 Mayıs tatilleri Haberi

23 Nisan ve 1 Mayıs tatilleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 1 Mayıs İşçi Bayramı ve TEOG sınavı yaklaşırken tatilciler de fırsatları değerlendirmeye başladı. Sektör yetkilileri geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 60’ın üzerinde talep artışı olduğunu belirtirken, Kültür Turları’na şimdidien 5 bin kişilik rezervasyon olduğunu söylediler. Yurt dışı turlarında ise Paris Disneyland ve Almanla Lego Land Turu en fazla ilgi gören turlar arasında yer alırken, Kıbrıs’ta Türk yatırımcıların otel yatırımlarıyla Bafra’ya ilgisi artış gösteriyor. Avrupa nehir turlarında ise yüzde 90 oranında doluluk sağlandığı belirtiliyor.


Jolly Tur Kültür Turları Müdürü Kerem Gökçe “Bu yıl 23 Nisan’ın Perşembe gününe denk gelmesi ve hafta sonuyla birleştirilerek 4 günlük tatil olanağının ortaya çıkması kadar Jolly Tur’un kültür turlarına yönelik ürün yelpazesinde büyük bir çeşitlilik yaratması da turlarda...