06 / 05 / 2024

24 Gayrimenkul satılık ev

24 Gayrimenkul satılık ev

24 Gayrimenkul, Atakent'te home ofis sahibi olmak isteyenlere peşinatsız ve faizsiz 60 ay vade yapacağını duyurdu. Gayrimenkul almak isteyenlerin aylık ödeyeceği taksit tutarının ise 2 bin 750 liradan başladığı bildirildi.

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Koordinat Gayrimenkul Aracılık Kiralama Satış Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koordinat Gayrimenkul Aracılık Kiralama Satış Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Hakan Demir tarafından kuruldu.

Alanya'da icradan satılık 24 gayrimenkul!

T.C. Alanya İcra Dairesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Cikcilli Mahallesi'nde yer alan 24 gayrimenkulü satıyor.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

İzmir Çiğli'de satılık ticari gayrimenkul!

İzmir İli Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi, 11599 ada, 1 parselde bulunan Migros Süpermarket kullanımlı ticari gayrimenkul satılıyor. 

Manzara 7/24 satılık ev fiyatları!

Manzara 7/24 satılık ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Projede sıfır faizle 100 aya kadar ödeme imkanı sunuluyor...

ÖİB'den 8 ilde satılık 46 gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 8 ildeki satılık 46 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriliyor..

AND Gayrimenkul Pastel Evleri satılık!

AND Gayrimenkul Pastel Evleri satılık ev fiyatları 295 bin liradan başlıyor. AND Pastel Kartal projesinde yüzde 5 peşinat ödemesi yaparak, ev sahibi olunuyor...

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satılık!

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen projede 24 ay vade farksız taksit uygulanıyor.

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satılık!

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satılık daire teslimlerinin Nisan 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. 7 bloktan oluşan proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilecek.

Eviya Gayrimenkul EgeYakası satılık!

Eviya Gayrimenkul EgeYakası satılık daire alanları 99 metrekare ile 176 metrekare arasında değişiyor. Satış süreci devam eden proje 85 bin 240 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Doğa City Natura Gayrimenkul satılık!

Konum bilgisine göre şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunan projede toplam 1.500 adet daire bulunuyor. Doğa City Natura Gayrimenkul satılık daire tipleri 3+1 olarak dizayn edildi.

Natura Gayrimenkul Doğa City satılık!

Ankara Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede 1.500 adet daire bulunuyor. Natura Gayrimenkul Doğa City satılık daire tipleri 3+1 şeklinde tasarlandı.

24 Gayrimenkul satılık ev Haberi

24 Gayrimenkul satılık ev

24 Gayrimenkul, Atakent'te home ofis sahibi olmak isteyenlere peşinatsız ve faizsiz 60 ay vade yapacağını duyurdu. Gayrimenkul almak isteyenlerin aylık ödeyeceği taksit tutarının ise 2 bin 750 liradan başladığı bildirildi. Sitede 1 +1 ve 2 +1 lerin yer aldığı 98 bağımsız birim bulunuyor. Sunulacak hizmeder arasında seyahat danışmanlığı, her türlü rezervasyon, özel kurye, teslimat servisi ve organizasyonlar için bilet temini yer alıyor. Projesinin önümüzdeki yıl sonunda sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. 1 +1 '1er KDV dahil 330 bin liradan...