06 / 05 / 2024

250 milyon dolarlık Novus&Ventus Projesi iki kuleden oluşuyor

250 milyon dolarlık Novus&Ventus Projesi iki kuleden oluşuyor

Şehrin Yapı, biri 32 diğeri 33 katlı olmak üzere 2 kule şeklinde tasarlanan ve 250 milyon dolara mal olacak Novus&Ventus Projesi'ni 2017 yılında tamamlamayı hedefliyor.

Hedeflerini büyük koydular, ihracatta şampiyon oldular! Tam 1 milyar 250 milyon dolarlık ihracat!

Geçen yıl meyve sebze ihracatında zirveyi zorlayan Ege Yaş Meyve ve Sebze İhracatçıları Birliği, bu yıl miktarı daha da artırarak 1 milyar 400 milyon dolarlık ihracat yapmayı hedefliyor.

10 günde yabancıya 250 milyon liralık konut satışı iptal edildi!

Türk vatandaşı olmak için Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapan yabancı vatandaşlar eksper raporundan çıkan değerlemenin vatandaşlık için gereken 250 bin dolarlık sınırın altında kalması nedeniyle alım yapmıyor. Bu sebeple 10 gün içerisinde 250 milyon liralık konut satışı iptal edildi. 

İngiliz polisi 250 milyon dolarlık kripto paraya el koydu!

İngiliz polisi 250 milyon dolar değerinde kripto paraya el koydu. Ele geçirilen miktar, İngiltere'de şimdiye kadar ele geçirilen en büyük kripto para birimi olarak kaydedildi.

Bill Gates 12.5 milyon dolarlık malikanesinde yaşamaya başladı!

27 yıllık eşinden boşanma kararı alan Microsoft'un patronu Bill Gates 12.5 milyon dolarlık  malikanesinde inzivaya çekildi. Söz konusu kulübün  yıllık aidatı 250 bin dolar.  

Yalova’ya 500 milyon dolarlık yatırım!

Yalova’da termal oteli bulunan Karaderili Grup, şimdi de otelin etrafındaki 250 dönümlük konut yatırımına hazırlanıyor. 500 milyon dolarlık Terma City projesinde 1.600 lüks konut bulunacak. 

Yasemin Açık 250 milyon dolarlık çimento tesisi kurdu!

Fırat Üniversitesi’nde profesör olan ve TÜRKONFED’de yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevini de yürüten Elazığlı Yasemin Açık, memleketinde çimento fabrikası kurdu. 250 milyon dolara kurulan fabrikada yeni ürünler de geliştiriliyor. 

Polatyol, Kuveyt'te 165 milyon dolarlık ihaleyi kazandı!

Dünyanın en büyük 250 müteahhidi arasında bulunan Polatyol, Kuveyt tarihinin en büyük projesinde 165 milyon dolarlık altyapı işleri ihalesini kazandı. 

AE Arma-Elektropanç yurtdışında 250 milyon dolarlık proje üstlendi!

AE Arma-Elektropanç, son iki yılı uluslararası arenada ses getiren 10 büyük projeyi üstlenerek geçirdi. Toplam kapalı alanı yaklaşık 1 milyon metrekareye ulaşan projelerin toplam kontrat bedeli ise 250 milyon doların üzerinde gerçekleşti.

Körfezli yatırımcılar 250 milyon dolarlık rezervasyon yaptı!

Cityscape Fuarı’nda Körfez yatırımcısının gözü Türk firmaların projelerindeydi. Körfez yatırımcısının bir günde yaptığı 200 milyon dolarlık rezervasyon, İstanbul’da satışa dönecek. Ağaoğlu ise 67 milyon dolara Maslak 1453’ün bir kulesini sattı.

Dubai Cityscape Fuarı'nda ilk günden 250 milyon dolarlık satış!

Türkiye'nin en yeni gayrimenkul projeleri Dubai'deki Cityscape Emlak Fuarı'nda görücüye çıktı. Körfez yatırımcısının yoğun ilgi gösterdiği projeler ilk günde 250 milyon dolarlık satış yaptı.

Coca Cola Orta Asya'da 250 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Önümüzdeki 3 yıl içerisinde Orta Asya'ya 250 milyon dolarlık yatırıma hazırlanan Coca-Cola, Bakü'de düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları'na sponsor oldu..

Çanakkale'ye 250 milyon dolarlık rüzgar enerjisi yatırımı yapılacak!

Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, yapımı devam eden Troypark AVM'nin 30 Ocak 2015'te faaliyete geçeceğini açıklayarak, Çanakkale'ye 250 milyon dolarlık rüzgar enerjisi yatırımı yapacaklarını söyledi.

Bolu'da 250 milyon dolarlık sağlık kasabası kurulacak!

Erpiliç, Rehber Yeminli Mali Müşavirlik, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik A.Ş ortaklığında kurulan Nalçacılar AŞ, Bolu'ya 250 milyon dolarlık yatırımla bir sağlık kasabası kuracak...

250 milyon dolarlık Novus&Ventus Projesi iki kuleden oluşuyor Haberi

250 milyon dolarlık Novus&Ventus Projesi iki kuleden oluşuyor

Adnan Kılıçoğlu İnşaat ile Katal İnşaat'ın ortaklığında kurulan Şehrin Yapı, biri 32 diğeri 33 katlı olmak üzere 2 kule şeklinde tasarlanan ve 250 milyon dolara mal olacak Novus&Ventus Projesi'ni 2017 yılında tamamlamayı hedefliyor. Biri 32 diğeri 33 katlı olmak üzere 2 kule şeklinde tasarlanan projenin 2017'de teslim edilmesi hedefleniyor. 


Adnan Kılıçoğlu İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Vahit Tarık Kılıçoğlu, İzmir'in yalnızca ofis konsepti olan tek kule projesi ile iddialı olduklarını söyledi. Projenin Adnan Kılıçoğlu İnşaat ile Katal İnşaat ortaklığıyla yürütüldüğünü vurgulayan Kılıçoğlu, geçtiğimiz yıl mayıs ayında inşaatına başladıkları projenin 2017 mayıs ayında faaliyete geçmesini hedeflediklerini bildirdi. 


Toplam 250 ofis var


Şehrin Yapı'yı 2012'de Katal İnşaat ile birlikte kurduklarını anımsatan Kılıçoğlu, özetle şu ifadeleri kullandı: "Üst düzey proje geliştirmek amacıyla kurduğumuz Şehrin Yapı'nın ilk...