06 / 05 / 2024

250 türk ispanya emlak

250 türk ispanya emlak

Türkiye'de ilk kez tanıtım için turizm fuarı Emıtt'e katılan İspanyol emlak danışmanlık şirketi TCA Barcelona, Türk yatırımcılardan 5 günde 250 başvuru aldı...

Fatih Altaylı'dan yabancıya konut satışı tepkisi: Parayı verenin 7 sülalesi Türk vatandaşı oluyor!

Fatih Altaylı, katıldığı bir yayında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve "250 bin dolar verenin 7 sülalesi Türk vatandaşı oluyor" dedi. Peki yabancıya konut satışı ile ilgili vatandaşlar neler söyledi? 

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Türk yatırımcılar rotasını İspanya'ya çevirdi!

Türk vatandaşlar İspanya’da Golden Visa (Altın Vize) programına yoğun ilgi gösteriyor.  2017'den beri İspanya’da faaliyet gösteren Spain Homes, Altın Vize başvurularında yasal danışmanlık ve rehberlik hizmeti veriyor.

Türk Hava Yolları en az lise mezunu 1250 kabin memuru alacak! Başvurular ne zaman? İşte bütün detaylar...

Türk Hava Yolları Kurumu tarafından yayınlanan ilana göre en 2022 senesinde az lise mezunu bin 250 kabin memuru alımı gerçekleştirilecek! Peki, Başvuru koşulları nelerdir? Başvurular ne zaman? İşte bütün detaylar...

Emlak Konut GYO 250 milyon Türk Lirası kredi kullandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 250 milyon Türk Lirası tutarında kredi kullandı.

Türk vatandaşlığı için asgari gayrimenkul bedeli resmen 400 bin dolara yükseltildi!

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında hak kazanılan Türk vatandaşlığında yeni düzenlemeye gidildi. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle 250 bin dolarlık gayrimenkul değeri 400 bin dolara yükseltildi.

Türk vatandaşlığı başvuru şartı değişiyor! Türk vatandaşı olmak için kaç liralık gayrimenkul alınması gerekiyor?

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında hak kazanılan Türk vatandaşlığında yeni düzenlemeye gidiliyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 250 bin dolarlık gayrimenkul değerinin 400 bin dolara yükseltileceği belirtildi.

Türk müteahhitlik sektörü pandemi sürecinden umutlu!

TMB, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile birlikte dünyanın en büyük 250 müteahhidi listesinde 44 Türk firmasının bulunduğunu açıkladı.

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne ziyaretçi akını!

13'üncü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ni iki günde 7 bin kişi ziyaret etti. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarda 250 milyon dolarlık satış planlanıyor.

Türk müteahhitlerinden 350 milyar dolarlık proje hedefi!

Son 10 yılda dünyada 250 milyar dolarlık iş yapan Türk müteahhitler, 2030 yılına kadar 350 milyar dolarlık proje hedefliyor.

250'yi aşkın kişi yatırımla Türk vatandaşlığına başvurdu!

Türk vatandaşlığı kazanmada yapılan kolaylaştırma sonrası başvurular 250'yi geçerken 100 milyon dolarlık yatırım geldi. 

MAPIC'te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak!

Fransa Cannes’da kapılarını 24. kez açan MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak. Türkiye temsilcisi Alkaş tarafından organize edilen çalışmalarla fuarda Türkiye 80’i aşkın firma ve 250 kişiyi aşkın ziyaretçiyle yer alıyor. 

Türk vatandaşlığına özel merkez!

250 bin dolar karşılığında yabancı yatırımcının Türk vatandaşlığına geçmesinin önünün açılmasının ardından, İstanbul Valiliği ve İstanbul Ticaret Odası harekete geçti...

250 türk ispanya emlak Haberi

250 türk ispanya emlak
İspanya'da ev alanlara belli şartlara bağlı olarak 10 yıllık oturma izni veriliyor. İspanyol emlak danışmanlık şirketi TCA Barcelona bu avantajı değerlendirmek ve kendi tanıtımını yapmak için EMITT fuarına katıldı. Fuarda 5 günde, 250 Türk, İspanya'dan ev almak için başvuru yaptı. İspanya'da kriz nedeniyle konut fiyatları yüzde 70 düştü. Barcelona Las Ramblas'ta 105 bin euroya bile 2+1 konutlar yer...