04 / 05 / 2024

26 katlı binanın çatısına villa

26 katlı binanın çatısına villa

“Profesör Zhang” olarak tanınan ev sahibi, en üst kattaki villasının çatısını, ağaç, çim ve sahte kayalarla dağ gibi düzenledi.Gerçek kimliği henüz bilinmeyen “Profesör Zhang”a apartman sakinleri tepki gösterdi...

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

Sosyal medyada tartışılan üçgen binanın müteahhidi konuştu: Deprem yönetmeliğine uygun!

Sosyal medyada gündemden düşmeyen Çekmeköy'deki 5 katlı üçgen binanın müteahhidi, binanın deprem yönetmeliğine uygun olduğunu açıkladı. İşte o açıklama...

Beyoğlu’nda pazar sabahı depremi! Beyoğlu'nda dört katlı metruk binanın duvarı çöktü

Beyoğlu’nda dört katlı metruk binanın duvarında çökme meydana geldi. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İşte detaylar…

Kağıthane'deki 5 katlı binanın duvarı yıkıldı!

İstanbul'da Kağıthane ilçesinde, sabaha karşı insanların uyuduğu sırada, 5 katlı binanın kömürlük katındaki duvar yıkıldı. Duvarın yıkılmasının ardından bina boşaltıldı.

Samsun Saathane Projesi'nde 8 katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saathane Projesi kapsamında yıkım çalışmaları tam gaz ediyor. Proje kapsamında 8 katlı bir yapının yıkımı daha gerçekleşti. 

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'da hayata geçirilen kentsel tasarım projesi dahilinde çok katlı bir binanın yıkımı daha gerçekleşti. 

Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkımı başladı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkım çalışmaları başladı.

İsrail'in Gazze'de yıktığı 13 katlı binanın sahibinden suç duyurusu! 

İsrail savaş uçaklarının Gazze'de yıktığı 13 katlı binanın sahibi Cevad Mehdi, Uluslararası Ceza Mahkemesine, İsrail hakkında suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Esenler'de 3 katlı binanın kolonları çatladı!

Son dönemlerde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla sık sık gündeme gelen Esenler'de bir binanın kolonları çatladı.

Zeytinburnu'nda çöken binanın etrafındaki 4 bina tahliye edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Zeytinburnu'nda yıkılma riski sebebiyle daha önce boşaltılan 5 katlı binanın çökmesinden sonra çevrede gerçekleştirilen hasar tespit çalışmaları sonucu 4 binanın daha tahliye edildiğini açıkladı.

Ümraniye'de 14 katlı binanın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Ümraniye'de 14 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü. Sokak üzerinde park halinde olan 4 araç bahçe boşluğuna düştü. Olay yerine itfaiye ekipleri gönderilirken, araçlar vinç yardımıyla oldukları yerden çıkarıldı.

Sultangazi'de binanın balkonu çöktü!

İstanbul'da Sultangazi'de bulunan 5 katlı binanın birinci balkonunda çökme meydana geldi. Bina, ekipler tarafından tahliye edildi.

Samsun'da 5 katlı binanın altından geçen sokak görenleri hayrete düşürüyor!

Samsun'un İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde 5 katlı binanın altından geçen sokak, görenleri hayrete düşürüyor.

26 katlı binanın çatısına villa Haberi

26 katlı binanın çatısına villa

Çin'in Pekin kentinde 26 katlı bir apartmanın çatısına inşa edilen “dağ”, görenleri şaşkına çevirdi.


“Profesör Zhang” olarak tanınan ev sahibi, en üst kattaki villasının çatısını, ağaç, çim ve sahte kayalarla dağ gibi düzenledi.Gerçek kimliği henüz bilinmeyen “Profesör Zhang”a apartman sakinleri tepki gösterdi.Komşuları tarafından bina yönetimi, polis ve belediyeye şikayet edilen çılgın Çinlinin zengin olması nedeniyle herhangi bir yaptırım uygulanmadığı öğrenildi.Çin'de 26 katlı bir apartmanın çatısına yapılan villa için yıkım kararı çıktı.

Başkent Pekin'in Haidian semtinde inşa edilen villanın etrafı kayalar, ağaçlar ve çalılıkla çevrili. Devletin kontrolündeki China Daily gazetesi villanın izinsiz inşa edildiğini belirtti.Apartman sakinleri kaçak villa yüzünden evlerinin yıkılmasından endişe ettiklerini söylüyor.Gazeteye göre apartman sakinleri villanın borulara zarar verdiğini ve binayı zayıflattığını kaydediyor. Villanın sahibinin devlete ait, geleneksel ilaçların satıldığı...