13 / 05 / 2024

2A İthalat

2A İthalat

2A İthalat İhracat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Akman Alkumru, Orhan Altan Türesay tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Ağustos'ta kuruldu

2a Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2a Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Funda Kuzay ve Zafer Kuzay ortaklığında kuruldu.

2a Cephe Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

2a Cephe Sistemleri Anonim Şirketi bugün Alp İmdat Ekşi ve Ahmet Özen ortaklığında Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

2a Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2a Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 300 in TL sermaye ile bugün A. Yakup Ateş imzasıyla kuruldu.

2a arazi başvurusu nasıl yapılır?

Orman olarak muhafazasında bilim ve fen bakımından hiçbir yarar görülmeyen,aksine tarım alanlarına dönüştürülmesinde yarar olduğu tespit edilen yerlere 2a arazi deniyor. Peki, 2a arazi başvurusu nasıl yapılır?

2a arazi satılır mı?

6831 sayılı Orman Kanunun 2 nci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendine göre Hazine adına orman sınırları dışına çıkarılan ve çıkarılacak yerlerine 2a arazi deniyor. Peki, 2a arazi satılır mı?

2a arazi tapusu nasıl alınır?

Ormanlar ve ormancılıkla ilgili her türlü iş ve işlem, 6831 sayılı 6831 sayılı Orman Kanunu’nda düzenleniyor. Peki, Orman Kanunu’nun 2. maddesinin “A” bendinde yer alan 2a arazi tapusu nasıl alınır?

2a arazi nedir?

2a arazi; 6831 Sayılı Orman Kanunu'nun 2. maddesinin A bendi için kullanılan bir kısaltma olarak karşımıza çıkıyor. Peki, 2a arazi nedir?

2a arazilerinin satışı nasıl olur?

2a arazileri; 6831 sayılı Kanunun 2 nci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendine göre Hazine adına orman sınırları dışına çıkarılan ve çıkarılacak yerlerine deniyor. Peki, 2a arazilerinin satışı nasıl olur?

Hasat Gıda ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Emlak Emlak İnşaat Şubesi açıldı!

Hasat Gıda ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Emlak Emlak İnşaat Şubesi, Resul Erdal Şiren tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hasat Gıda ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Emlak İnşaat Peyzaj Şubesi açıldı!

Hasat Gıda ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Emlak İnşaat Peyzaj Şubesi, Resul Erdal Şiren tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Rakkan İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakkan İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Saitoğlu, D. Abdul Hafid Abdul Karem tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Özvan İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özvan İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Deşdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Küçükçekmece, Yeni Mahalle Mahallesi, Atılgan Sokak'ta kuruldu.

Sümer Teknik İnşaat İthalat İhracat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Teknik İnşaat İthalat İhracat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mert Aras, Mediha Yadigar Kartal, Nada Khalil Ahmad Saleh Alnajam tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

2A İthalat Haberi

2A İthalat

2A İthalat İhracat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Akman Alkumru, Orhan Altan Türesay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Ağustos'ta kuruldu. 2A İthalat İhracat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Akman Alkumru ve Başkan Yardımcısı Orhan Altan Türesay olarak belirlendi. 


2A İthalat İhracat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin maksadı inşaat,sanayi,ticaret,tarım,balıkçılık hayvancılık,ulaştırma,turizm,enerji,madencilik,metalurji tekstil,kimya,otomotiv,alanlarında bizzat iştigal etmek ve bu alanlarda halen mevcut veya ileride kurulacak ortaklık, müessese ve girişmlerin sermaye ve yönetimine mevzuat hükümleri çerçevesinde yerli ve yabancı sermaye ile işbirliği yaparak veya yapmaksızın katılmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


2A İthalat İhracat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kozyatağı, Değirmen Sokak, Şaşmaz Sitesi, C1 Blok No:9...