22 / 05 / 2024

2b meclis başkanlığı

2b meclis başkanlığı

2B arazilerinin satışında maddi durumu olmayan vatandaşlar için yapılması öngörüler indirim yasa teklifi Meclis Başkanlığı'na sunuldu...

Bir partinin başkanlık seçimleri için kamu binasının tahsis edildiği iddiası TBMM'de!

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TBMM Başkanlık Konutu'nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na tahsis edileceği iddia edildi!

TBMM Başkanlık Konutunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na tahsis edileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Hakverdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın hizmet binaları TBMM'de!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının hizmet binaları ve personeline dair çeşitli veriler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kadın kolları başkanlık seçimi için kamu binasının tahsis edildiği iddiası TBMM'de!

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kapadokya Alan Başkanlığı bu hafta mecliste görüşülecek!  

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da geçtiğimiz aylarda kaçak yapıların inşa edildiği haberi yetkilileri harekete geçirdi. Meclis tarafından alınan karara göre; bölgenin tarihi ve doğal korunması için Alan Başkanlığı kurulacak. 

Güçlü başkanlık sistemi sektörün sorunlarına çare olacaktır!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı ve TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tahir Tellioğlu, 24 Haziran Başkanlık ve milletvekili seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Samsun Kurupelit Belediye Başkanlığı'nın yanlış imar uygulamaları belgelendi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Yusuf Ziya Yılmaz'ın neredeyse kadrolu Başkan Vekili Turan Çakır'ın Kurupelit Belediye Başkanlığı döneminde vatandaşa yaptığı İmar uygulamalarındaki bir çok yanlış uygulamasının belgelerini açıkladı.

Tahir Tellioğlu TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı oldu!

TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Necdet Özer'in başkanlığında, sektörün gündemindeki konulan görüşmek ve Meclis Başkan ile Yardımcılarını seçmek için TOBB'da toplandı.

Balıkesir Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı kuruldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclis toplantısını Başkan Vekili Ekrem Pehlivan başkanlığında gerçekleştirdi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi birimlerinden Kent Estetiği Daire Başkanlığı ’nın kurulması hususu görüşüldü.

Akyurt Belediye Başkanlığı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi!

Akyurt Belediye Başkanlığı Beyazıt Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İhale 23 Temmuz 2014 günü saat 14:30'da Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Silifke Belediye Meclisi Mustafa Turgut başkanlığında toplandı!

Silifke Belediye Meclisi Mustafa Turgut başkanlığında toplandı. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Silifke Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Mustafa Turgut, belediye meclis üyeleriyle birlikte ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

TOKİ Erzurum DAP Bölge Kalkınma Başkanlığı Hizmet Binası İnşaatı yapım işi halesi yarın!

Erzurum DAP Bölge Kalkınma Başkanlığı Hizmet Binası İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Bingöl Belediye Başkanlığı arsa satıyor: 15 milyon 495 bin liraya!

Bingöl Belediye Başkanlığı Bingöl İnalı Mahallesi 'nde yer alan 103 bin 300 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İhale 25 Aralık 2013 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek.

2b meclis başkanlığı Haberi

2b meclis başkanlığı
2B arazilerinin satışında indirim öngören yasa teklifi Meclis Başkanlığı'na sunuldu. 2B arazilerinin satışında maddi durumu olmayan vatandaşlar için 400 metrekareye kadar olan arsalarda yüzde 20 indirim yapılacağı...