21 / 07 / 2024

2D Barkod

2D Barkod

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları A.Ş, Karekod Uygulamalı Tarife ile vapur saatlerini dijital ortama taşıyor

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dündar tarafından kuruldu.

Binalara dijital kimlik geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yapı Denetim ve Deprem Mühendisleri Derneği’yle birlikte her binaya barkod kod verecek. 

2D Planlama Mimarlık ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

2D Planlama Mimarlık ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dila Damla Öner ve Mehmet Öner ortaklığıyla kuruldu...

2d İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2d İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Duman tarafından kuruldu.

2D Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2D Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Uğur Tonaroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Şişli, Fulya Mahallesi, Akıncı Bayırı Sokak'ta kuruldu.

2D Hafriyat İnşaat ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2D Hafriyat İnşaat ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Zeynel Dursun tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa M.Şehitler Caddesi'nde kuruldu.

2D Yapı Zemin Mühendislik İnşaat Proje Müşavirlik Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

2D Yapı Zemin Mühendislik İnşaat Proje Müşavirlik Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Oral Doğu Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Estetis 2D İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Estetis 2D İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, İzzet Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi, Yedpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Fatih Molla Gürani Mahallesi 1981 ada imar planı askıda!

Fatih Molla Gürani Mahallesi 1981 Ada 16-17-18-48-43-50-51 Parseller ve 43-51 Parseller arası kadastral boşluğa ilişkin F21c-24c-2d numaralı pafta Fatih Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde askıya çıkarıldı.

Beton numunesine barkod mecburiyeti geliyor!

Van'da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremin ardından denetim faaliyetlerini artıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, inşaatların kalitesini yükseltmek çin harekete geçti

Mardan'ın kapı mimarı 2D Yapı, yat işine girdi!

Mardan Palace'ın çevre korkulukları ile şaşaalı ana giriş kapısı ve 6 bin oda kapısını yapıp 5.5 milyon doları kasasına koyan 2D Yapı, yat işine girdi.

Mardan Palace'ın makyajı 2D Collection'dan

Dünyanın en pahalı oteli Mardan Palace, dış cephe tasarımı ile de dikkat çekiyor

2D Collection dünyayı aydınlatıyor

'2D Collection' Türk Cumhuriyetleri, Körfez ülkeleri ve Türkiye'de büyük inşaat projelerinde dış ve iç aydınlatma, özel alüminyum konstrüksiyonlar, kubbeler, zor çatılar yaparak ünlendi

2D Barkod Haberi

2D Barkod

Deniz ulaşımındaki yeniliklere bir yenisini daha ekleyen Şehir Hatları, İstanbul’un vapurlarının kalkış-varış saatlerini içeren Kış Tarifesi’ni QR (Karekod) uygulamasına taşıyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları A.Ş, Karekod Uygulamalı Tarife ile vapur saatlerini dijital ortama taşıyor.

Deniz ulaşımındaki yeniliklere bir yenisini daha ekleyen Şehir Hatları, İstanbul’un vapurlarının kalkış-varış saatlerini içeren Kış Tarifesi’ni QR (Karekod) uygulamasına taşıyor.


Yolcularının deniz seyahatlerini daha kolay planlayabilmeleri için tüm hatlarındaki tarifeli seferlerini ‘2D Barkod’ uygulamasıyla dijital ortama taşıyan Şehir Hatları’nın kare matrisinde yayınlanan kodlar sayesinde, yolcular Tarife Kitapçığı’na dijital ortamdan ulaşabilecek. 


İlaç, gıda, basın sektöründe hızla yaygınlaşmaya başlayan QR kodu kullanımı, barkod içeriğinin kameralı akıllı telefon ve tabletler tarafından görsel çözümleme yöntemiyle kullanılıyor.


Bilinen barkodlardan daha çok bilgiyi içeriğinde barındıran QR (karekod) kodlar, ulaşılmak istenen bilginin çabuk yanıtlanması şeklinde tanımlanıyor.


İstanbul’un...