15 / 05 / 2024

2.gübre fabrikası türkmenistan

2.gübre fabrikası türkmenistan

Çalık Holding inşaat şirketi Gap İnşaat'ın açıklamasına göre, Japon mühendislik şirketi Mitsubishi Corporation konsorsiyumuyla Türkmenistan'da yapılacak 1,3 milyar dolarlık ikinci Garabogaz Gübre Fabrikasının temeli atıldı.

Mazota zam var mı? Seçim sonrası benzin, motorin, LPG litre fiyatı kaç TL oldu? Güncel akaryakıt fiyatları 2 Nisan 2024!

Petrol 87 dolar seviyesine yükseldi. Araç sahipleri petrol fiyatlarında yaşanan yükselişlerin benzin ve mazot fiyatlarına yansıyıp yansımadığını merak ediyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları 2 Nisan 2024...

Egea Cross'un indirimli fiyat listesi için son 2 gün! Hem kampanya hem de 10 bin TL indirim fırsatını kaçırmayın!

Otomotiv devi Fiat'ın en çok satan modelleri arasında yer alan Egea Cross'un Mart 2024 fiyat listesi için son 2 güne girildi. Tüm Cross'larda hem kampanya hem de 10 bin TL'lik indirim fırsatı sunuluyor...

Gübre Fabrikaları, Şişli'de 110 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Gübre Fabrikaları T.A.Ş., İstanbul Şişli'de yer alan gayrimenkullerini kapalı teklif usulü ile satıyor. Peki Gübre Fabrikaları'nın satışa sunduğu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Gaziantep'te bulunan çiftçilere 3 bin 800 ton tohum ve gübre desteği verildiği açıklandı

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik 3 bin 800 ton tohum ve gübre dağıtımı gerçekleşti. Tarımın dünya ve ülkemiz için çok önemli olduğu göz önünde bulundurularak, sektöre teşvik ve destek uygulamaları da devam ediyor. İşte haberin detayları...

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! TÜRKŞEKER 1.000 işçi alacak! Başvurular 2 gün sonra başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre TÜRKŞEKER AŞ fabrikalarına 1000 kişilik işçi alımı yapacak. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. TÜRKŞEKER işçi alımı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Çiftçilere müjde! Gübre dağıtımı başladı! Resmen açıklandı! Gübrenizi hemen alabileceksiniz!

Mera Islah Projesi kapsamında gübre dağıtımı başlarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yaptığı gübre dağıtımıyla tüm çiftçilerin yüzünü güldürdü.

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

Mazot ve gübre desteği son günlerde milyonlarca çiftçi tarafından sık sık araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

Çiftçiler dikkat! ABB 2023 yılı mazot ve sıvı gübre desteği başvuruları başladı! Başvuru tarihini kaçırmayın

Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçi ve balıkçılara mazot ve gübre desteğinde bulunacak. Başvurular internet ortamında alınıyor. Çiftçi ve balıkçıların kayıt ve ruhsat belgelerini ibraz etmesi gerekiyor.

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Hemen Ocak 2023 ödemelerine bakın!

Milyonlarca çiftçi merakla mazot ve gübre desteği ödeme tarihlerini araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Hemen Ocak 2023 ödemelerine bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde yeni yıl depremi! Hesaplara ne zaman yatacak? Şimdi bakın! 

Milyonlarca çiftçi merakla mazot gübre desteği ödeme tarihlerini sık sık araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde yeni yıl depremi! Hesaplara ne zaman yatacak? Şimdi bakın! 

Çiftçiler dikkat! Asgari ücret zammı mazot ve gübre desteğine yansıyacak mı? Mazot gübre desteği kaç TL? Hemen bakın!

Milyonlarca çiftçi merakla mazot ve gübre desteğindeki son dakika gelişmelerini araştırıyor. Peki asgari ücret zammı mazot ve gübre desteğine yansıyacak mı? Mazot gübre desteği kaç TL? Hemen bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Peş peşe belirlendi! Hemen bakın!

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmelerini araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yattı mı? Kontrol edin!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yattı mı? Kontrol edin!

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemelerini araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yattı mı? Kontrol edin!

2.gübre fabrikası türkmenistan Haberi

2.gübre fabrikası türkmenistan

GAP İnşaat açıklamasına göre, Japon mühendislik şirketi Mitsubishi Corporation konsorsiyumuyla Türkmenistan'da yapılacak 1,3 milyar dolarlık Garabogaz Gübre Fabrikasının temeli atıldı. 


Temel atma törenine, Türkmenistan Devlet Başkanı Guıbanguli Berdimuhamedov, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık. Mitsubishi Corporation Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Ken Kobayashi ve Mitsubishi Heavy Industries Kıdemli Başkan Yardımcısı Terumasa Onaka katıldı. 


Mitsubishi Corporation, Mitsubishi Heavy Industries şirketiyle birlikte projenin üretim ünitelerinin kurulumu, lisanslanması, tedarik sürecinin yönetilmesi, ekipman tedariki ve üretilecek ürünlerin dünya piyasalarına ihracatı noktasında yükümlülük üstlenecek. Gap İnşaat ise temel mühendislik hizmetleriyle projenin tüm inşaat yapımı, buna uygun malzeme temini, montaj ve devreye alınmasını gerçekleştirecek. 


Günde 3 bin 500 ton granüle üre üretilecek Finansmanının yüzde 15'i Türkmenistan Devleti ve yüzde 85'i Japon Uluslararası İşbirliği Bankası (JB1C)...