15 / 05 / 2024

2m Karınca Yapı adres 

2m Karınca Yapı adres 

2m Karınca Yapı Reklam Ve Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yesari Torin ve Miraç Yılmaz ortaklığında kuruldu.

'Bu aidatlarla yaşamak mümkün değil'! Konut sitelerinde yaşayanlar fahiş aidatlara karşı ne yapabilir? 

Konut sitesi aidatlarına uygulanan yüzde 220'ye kadar ulaşan zamlar isyan ettirdi. Peki fahiş aidat zamlarına karşı neler yapılabilir? İşte ayrıntılar...

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin depremlere karşı okul yapılarını denetledi! Okul binaları depreme hazır mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de okul yapılarının olası depremlere karşı hazırlık durumlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Bu şartları karşılayanlar Yapı Kredi ve Garanti Bankası'na koşsun. Nakit sıkıntısına son

Yapı Kredi ve Garanti Bankası'nın kredi detaylarına ilişkin önemli bilgilendirme yapıldı. Bu şartları karşılayanlar çok daha rahat kredi alacak.

Konut sitelerinde aidat krizi! Fahiş aidata karşı ne yapılabilir? Aidat önerileri 10 maddede tüm detaylarıyla!

Konut sitelerinde aidat krizi başladı. Peki fahiş aidata karşı ne yapılabilir? Aidat önerileri 10 maddede tüm detaylarıyla!

Başakşehir İkitelli’de kat karşılığı inşaat yapılacak! Yatırımcılar 12 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım ihalesine çıktı. İkitelli’de kat karşılığı yapılacak inşaatın ihalesi 12 Ocak 2023’te yapılacak. İhalenin bedeli 60 milyon 780 bin 350 TL olarak belirlendi.

Altındağ Belediyesi'nden Ankara'da kat karşılığı ihalesi!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, kat karşılığı yapım işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

Kayseri ili Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Kocasinan ilçesi Uğur Evler Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Yelki Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Edremit Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit'te kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Eskişehir'de kat karşılığı yapım işi ihalesi! 

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Şirintepe'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karınca Teknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karınca Teknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ali Evin ve Mehmet Akif Üzüm ortaklığında kuruldu.

Kiler GYO Pendik projesi için imzalar atıldı!

T.C. İller Bankası'nca yapılan İstanbul Pendik Dolayoba Mahallesi 10510 Ada 1 Parsel ve 10299 Ada 3 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi sonucunda Kiler GYO Biskon Yapı A.Ş. Pendik İş Ortaklığı ile T.C. İller Bankası A.Ş. arasında sözleşme imzalandı.

2m Karınca Yapı adres  Haberi

2m Karınca Yapı adres 

2m Karınca Yapı Reklam Ve Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yesari Torin ve Miraç Yılmaz ortaklığında kuruldu.

2m Karınca Yapı Reklam Ve Mimarlık Tasarım Limited Şirketi konusu:
REKLAM -Televizyon, radyo, basın, yayın, sinema, mecmua, dergi, afiş, elektrik ve elektronik her nevi teknik cihaz, internet üzerinden reklamcılık yapmak, bunun için gerekli olan stüdyolar, tasarım atölyeleri kurmak, film reji, yazılı, sesli, ışıklı ve görüntülü tanıtım ve ilan işlerini yapmak ve yaptırmak. -İnternet üzerinden reklam hizmetleri, elektronik ticaret (e-ticaret) yapmak. Telif ve patent hakları elde etmek. Şirket reklam amacı ile internet tasarımı ve sayfalarının, reklam ,elektronik posta kutularının hazırlanması, firma isim ve tescili ve internet üzerinde alan bulundurmak, yayın yapmak, internet sunucularının kurulması, kiralanması, internet...