04 / 05 / 2024

3 Boyut Yapı İnşaat iş ilanı

3 Boyut Yapı İnşaat iş ilanı

Üç Boyut Yapı İnşaat A.Ş. firması inşaat sektöründe mimar olarak en az 3 yıl deneyimi bulunan, proje tasarım ve geliştirmesi yapabilecek mimar arıyor.

Yeni emeklilik sistemi geliyor! Maaş kesintisi detayı

Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi'nde sona gelindi. Çalışanın maaşından yüzde 3 kesinti yapılması planlanırken kıdem tazminatında değişiklik olmayacağı belirtiliyor. İşte tüm detaylar...

Çorlu Belediyesi ticari ve konut imarlı arsalar satacak! Taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Tekirdağ İli Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların bir tanesi için 3 taksit yapılıyor.

Zeytinburnu'nda 3 katlı bina satılıyor! İhalesi 17 Ağustos'ta! 

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi Mahallesi'nde yer alan 3 katlı yapıyı satıyor. İşte ayrıntılar...

TPAO 3 ilde tam 276 personel alacak! İller ve açık kadrolar belli oldu! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, bünyesinde görevlendirmek için personel alımı yapacak. Yapılan açıklamaya göre, alımların 3 ilde yapılacağı öğrenildi.

Borcu olan vatandaşlar dikkat! Son gün 3 Temmuz: Yapılandırma fırsatını aman kaçırmayın! 

Bazı alacaklar için af ve yapılandırmayı düzenleyen 7440 sayılı kanundan faydalanmak için az bir süre kaldı. 3 Temmuz'a kadar başvuru yapılması gerekiyor. İşte detaylar...

Belediye 3 taksitle iki arsa satacak! Konut imarlı arsa arayanlar aman dikkat!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Haliliye'de yer alan konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 3 taksit yapılıyor.

Bakanlıktan son dakika hamlesi! Üç ülkeden yapılan ithalat mercek altında!

Ticaret Bakanlığı önemli bir adım atarak 3 ülkeden yapılan ithalata ilişkin soruşturma başlatma kararı aldı. Söz konusu ülkelerden ithalatı yapılan bazı ürünlerle ilgili soru işaretleri açıklığa kavuşturulacak. Peki Bakanlık ne amaçla soruşturma başlattı? 3 ülke neden mercek altına alındı? Soruştu

12 bin liradan fazla cep telefonları için yeni düzenleme!

Cep telefonu satışlarında 12 bin liranın üzerinde 3 taksit yapılabilme olanağı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Yozgat'ta 3 taksitle KDV'den muaf arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Yozgat İli Yerköy Belediye Başkanlığı, Yozgat Yerköy 100.yıl Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsa için 3 taksit yapılıyor.

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Savaş Atılmış tarafından kuruldu.

3 boyutlu yapı stokları Metaverse'de yerini alacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen '3 Boyutlu Kadastro Projesi'nde illerin 3 boyutlu tapu-kadastro bilgileri sanal evren Metaverse'ye hazırlıyor.

Doğalgaz faturası fazla gelenlere müjde! 3 taksit yapılıyor!

Doğalgaz faturları için son dakika müjdesi geldi. Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada faturasını henüz ödememiş vatandaşların kampanyadan faydalanacağı ve faturalar için 3 taksit imkanı sunulacağı belirtildi...

Doğalgaz faturanız 150 TL üzerinde geliyorsa dikkat! 3 taksit yapılacak!

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden Bankkart ile İGDAŞ'tan yapılacak tek çekim fatura ödemelerine 3 taksit yapılacağını açıkladı.

3 Boyut Yapı İnşaat iş ilanı Haberi

3 Boyut Yapı İnşaat iş ilanı

Üç Boyut Yapı İnşaat firması ilanına göre aranan özellikler şöyle;


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, nitelikli konut projelerinde şantiyede ve/veya mimari ofiste görev yapmış, ince imalatların uygulamasında tecrübeli, konusu ile ilgili bilgisayar programlarını (MS Office, AutoCad, 3D Max vb.) iyi düzeyde kullanabilen, inşaat sektöründe mimar olarak en az 3 yıl deneyimli, proje tasarım ve geliştirmesi yapabilecek, etkin iletişim becerilerine ve sorun çözme yeteneğine sahip, tercihen Anadolu Yakası'nda ikamet eden, erkek adaylar için askerlik hizmetinin tamamlanmış olması ön koşuldur.


Başvuru için e-mail:...