15 / 05 / 2024

3. ÇEvre Şöleni

3. ÇEvre Şöleni

Ataşehir Belediyesi 3. Çevre Şöleni 28 Mayıs - 05 Haziran tarihleri arasında gerçekleştiriliyor

Muğla Marmaris'te 4.3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Malatya’da 4,3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Saat 10.55’te meydana gelen sarsıntı, çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremden sonra ekiplerin saha çalışmasına başladığını söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 3 atama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 3 ilin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atama yaptı..

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca korunan alan sayısı 3 bin 534'e çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı çalışmalarla 2019 yılında 3 bin 186 olan korunan alan sayısı, bu senenin şubat ayı itibarıyla 3 bin 534'e çıktı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 3 yeni atama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 3 yeni atama kararı aldı. Atama kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerinde son 3 gün!

1 Kasım'da başlayan emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor. Buna göre henüz ödeme yapmamış olan mükelleflerin önünde son 3 günü bulunuyor..

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri için son 3 gün!

Belediyeye her sene ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisinin ilk taksit ödemesinde son gün yaklaşıyor. Emlak ve çevre temizlik vergisi için son 3 gün kaldı...

3 soruda çevre temizlik vergisi muafiyeti!

Belediyelerin sunduğu çevre temizlik hizmetleri için ödenen çevre temizlik vergisinde bazı muafiyetlikler bulunuyor. Peki, kimler hangi durumlarda vergiden muaf olabilir? İşte 3 soruda çevre temizlik vergisi muafiyeti..

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 3 atama kararı verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yücel Serdar, Evren Dinçer ve Muhittin Soyvural hakkında 3 atama kararı verdi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'te yayınlandı.

Emlak ve çevre temizlik vergisinde son 3 gün!

İlçe belediyelerine ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergilerinde son ödeme tarihi yaklaşıyor. 30 Kasım mesai bitiminde sona erecek vergi dönemi için son 3 gün kaldı..

Emlak ve çevre temizlik vergisi için son 3 gün!

Gayrimenkuller için ödenen emlak ve çevre temizlik vergisi için ödeme dönemi 31 Mayıs'ta sona eriyor. Buna göre, emlak ve çevre temizlik vergisi için son 3 gün kaldı..

Adıyaman Yunus Emre yolu yenileniyor!

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, arıtma hattının geçmesinden dolayı bozulan Yunus Emre Mahallesinde 3. çevre yoluyla kesişen Şevenk yolu üzerinde kazı, alt temel ve asfaltlama çalışması başlatıldı.

Çevre temizlik vergisi 2. taksiti için son 3 gün!

Çevre temizlik vergisi, konut ve işyeri ile diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödenmesi gereken vergiler arasında bulunuyor. 2015 yılı vergi takvimine göre, çevre temizlik vergisi 2. taksiti için son 3 gün kaldı..

3. ÇEvre Şöleni Haberi

3. ÇEvre Şöleni

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3. Çevre Şöleni’nde; En Çevreci Okul ve Maket Yarışması ödül törenleri, Çevre Yürüyüşü ve Uçurtma Şenliği gibi bölümler de yer alıyor. 


Çevre Şenliği süresince çevre bilincinin geliştirilmesi için Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından çalışmalar yapılacak. 


Çevre Şenliği etkinlik programı için