15 / 05 / 2024

3. havalimanı 26. MIPIM Ödülleri

3. havalimanı 26. MIPIM Ödülleri

En iyi sağlık, otel, ofis, endüstriyel yatırım, en yenilikçi yeşil bina, gelecek vaateden yatırımlar kategorilerinde yarışan şehirler ve projeler arasında 26. MIPIM Ödülleri almaya hak kazanan yatırımlar açıklandı

3. havalimanında tarihi an! Işıklar ilk kez yandı!

Yüzde 80'i tamamlanan 3. havalimanında tarihi bir an yaşandı. Havalimanında pistin yapımı tamamlandı ve ilk uçak 26 Şubat'ta inecek. Pistin ışıkları ilk kez dün akşam yandı...

3. Havalimanı'nda 26 Şubat sürprizi!

Dünyanın en büyük havalimanlarından biri olması beklenen 3. Havalimanı'nda sona yaklaşılıyor. Dev Havalimanına Şubat ayının son haftasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sürpriz bir uçuş olabilir.

3. Havalimanı için geri sayım başladı!

Dünyanın en büyük projeleri arasına giren 3. Havalimanı'nda ilk uçuş Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü olan 26 Şubat’ta yapılacak.

3. havalimanının yüzde 52'si tamam!

İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Akçayoğlu: "3. havalimanının yüzde 52’sini tamamladığımız bugünlerde, 2 bin 800 beyaz, 23 bin 200’ü mavi yaka olmak üzere toplam 26 bin kişi canla başla havalimanımızı Türkiye ile buluşturmak için çalışıyor." dedi.

3. Havalimanı 26 Şubat 2018'de hizmete açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "3. Havalimanı projesi 4 etapta tamamlanacak, en büyük etap 2018 yılının 26 Şubat'ında hizmete girecek. Çalışmalar planlandığı gibi devam ediyor, bir sıkıntı gözükmüyor." dedi.

3. Havalimanı 26 Şubat 2018'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 3. Havalimanı’nın hizmete giriş tarihinin 26 Şubat 2018 olmasını istedi. 26 Şubat, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, hem de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun doğum günü.

Gayrettepe-3. Havalimanı arası 26 dakikaya düşecek!

Feridun Bilgin, Gayrettepe-3. Havalimanı metro hattının proje çalışmalarına başlandığını bildirdi. Hızlı metro ile Gayrettepe-3. Havalimanı arası 26 dakika olacak.

3. Havalimanı projesinde yer alan tarihe geçer!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi

3.havalimanı projesi tarihe geçecek!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi..

3.havalimanı metro ihalesi 16 Ocak'ta!

3. Havalimanı'na yapılacak 70 kilometrelik metro ve 3. köprüden geçerek gelecek hızlı tren; Marmaray metrobüs ve mevcut metro hattına entegre olacak..

DHMİ'den 3. havalimanı açıklaması!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünden, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanına ilişkin, 'Dört milyarı bataklık yutacak' şeklindeki iddiaların, tamamen gerçek dışı ve hayal mahsulü olduğu bildirildi.

3. Havalimanı 150 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da yapımı süren 3. havalimanı inşaat alanını ziyaretinde, “Havacılık sektöründe üçüncü havalimanımız dünyanın merkezi olacak” dedi.

Lütfi Elvan: 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da 3. havalimanını bölgedeki bataklığı ıslah ederek inşa ettiklerini belirtti, " 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak " dedi.

3. havalimanı 26. MIPIM Ödülleri Haberi

3. havalimanı 26. MIPIM Ödülleri

En iyi sağlık, otel, ofis, endüstriyel yatırım, en yenilikçi yeşil bina, gelecek vaateden yatırımlar kategorilerinde yarışan şehirler ve projeler arasında 26. MIPIM Ödülleri almaya hak kazanan yatırımlar açıklandı


İtalya, Fransa, Belçika, Almanya, İsveç, Çek Cumhuriyeti ve İngiltere ödül alan ülkeler arasında. Bu yıl ödüle değer bulunan projelerde öne çıkan özelliklerin başında çevreye saygı ve uyum öne çıktı. Finale kalan tüm projeler yeşil sertifikalı. Ödül alan tüm projelerin ise enerji korunumu yönünde özellikleri barındırması dikkat çekti. Bunu tarihi doku içinde eskiyi bozmadan dönüştüren, geliştiren yaklaşımlar izledi. Türkiye’den Iglo Mimarlığın ICI Plants & Headquarter Binası, kendi kategorisi içindeki en iyi proje olarak öne çıktı. Türkiye 3. havalimanı ile gelecek vaateden mega proje kategorisinde finale kaldı, lakin birinciliği Paris’te karma kullanımlı bir otel...