05 / 05 / 2024

3. Havalimanı 3.5 milyon euroluk kredisi

3. Havalimanı 3.5 milyon euroluk kredisi

Üçüncü Havalimanı'nın 4.5 milyar euroluk finansmanında 3.5 milyar euroluk kısmını kamu bankaları sağlayacak.29 Ekim 2017'de açılması hedeflenen havaalanının ilk aşamada 90 milyon yolcu kapasitesine sahip olması planlanıyor.

Pegasus açıkladı! Pegasus Hava Yolları, 3-5 Mayıs'ta alınan biletleri indirimli satacak!

Pegasus Hava Yolları, 3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde alınan biletleri indirimli satma kararı aldığını duyurdu. Buna göre, Pegasus yeni bir bilet kampanyasını açıkladı. Firma, 3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 13 Mayıs-9 Haziran 2024 tarihlerinde uçuş sağlanacak. Biletler yüzde 40 oranında i

Emsali 30 bin TL olan evlerde 3-5 bin TL'ye oturuyorlar: Kimse kötü niyetli kiracıları finanse etmeye mecbur değil!

Yüzde 25 zam sınırı uygulaması sebebiyle binlerce ev sahibi mağdur oldu. Kiracılar, emsali 30 bin TL olan evlerde 3-5 bin TL'ye oturuyor. Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı da X sosyal medya hesabından bu duruma değindi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Kiralar 10 kat, emekli maaşları 3,5 kat arttı diyen CHP’li Karakoz'dan emeklilere acilen kira yardımı yapılsın önerisi!

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, son 5 senede konut kiralarında 10 kata varan artışlar yaşandığını fakat emeklilerin maaşları sadece 3,5 kat arttığını belirterek, "Kirada oturan emeklilerimize acilen kira yardımı yapın” dedi.

1947 yılında Üsküdar- Beykoz yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1947 yılında Üsküdar Beykoz büyük asfalt sahil yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış. 

16 milyon emekliye yılbaşı müjdesi! T.C Kimlik sonu 1,3,5,7,9 olanların hesabına saniyeler içinde nakit para ödenecek!

Emekli maaş zamlarının netlik kazanmasının ardından emekli promosyon ödemelerinin artması bekleniyor. 16 milyon emekliye yılbaşı müjdesi! T.C Kimlik sonu 1,2,3,4,5,6,7,8 olanların hesabına saniyeler içinde nakit para ödenecek...

Yalova Dora Evleri'nde 3,5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Yalova Dora Evleri, Yılmazlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Yalova Dora Evleri'nde 3,5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Peki Yalova Dora Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Yalova Dora Evleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Resmi Gazete'de yayımlandı: Kamu alacaklarında gecikme zammı oranı yüzde 3,5'e çıktı!

Resmi Gazete'de yayımlanan kara göre, kamu alacaklarında gecikme zammı oranı yüzde 3,5'e çıktı. Tecil faiz oranı ise yıllık yüzde 36 olarak belirlendi.

Son dakika! Bitlis’te 3.5 şiddetinde deprem!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Bitlis’te 3.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Saat 04.53’te yaşanan deprem, yerin 5 km derinliğinde oldu.

SON DAKİKA! Ege’de 3.5 şiddetinde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Ege Denizi’nde 3.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, 23.56’da Kuşadası Körfezi’nde yaşandı.

Son dakika! Bitlis'te 3.5 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan son dakika bilgisine göre Bitlis'te 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

3. Havalimanı 3.5 milyon euroluk kredisi Haberi

3. Havalimanı 3.5 milyon euroluk kredisi

İstanbul'a yapılacak üçüncü havalimanının ilk etap yatırımı için bankalardan kullanılacak toplam 4.5 milyar euroluk kredinin 3.5 milyar euroluk kısmı üç kamu bankasından sağlanacak. Reuters'a konuşan konu hakkında bilgi sahibi bir bankacı, finansman paketinin Ağustos ayı sonuna doğru tamamlanabileceğini ancak proje sahiplerinden istenen belgelerin tamamlanmasının uzun sürmesinden dolayı kapanışın Kasım ayını bulabileceğini söyledi.



Aynı bankacı, "Fiyatlama konusunda kamu bankaları çok daha agresif oldukları için bu finansmanın 3.5 milyar eurosu üç kamu bankasından gelecek" dedi.



Cengiz-Limak-Kolin-Kalyoncu-Mapa konsorsiyumu İstanbul üçüncü havalimanının 25 yıllık işletme hakkı için Mayıs 2013'te yapılan yap-işlet-devret ihalesini kira bedeli olarak 22.152 milyar euro+KDV teklif ederek kazanmış ve İGA Havalimanı İşlemesi A.Ş'yi kurmuştu. İlk etapta havalimanında 6.0-6.5 milyar euroluk yatırım planlanırken kalan miktar özkaynaklardan karşılayacak. 29 Ekim 2017'de açılması hedeflenen havaalanının...