05 / 05 / 2024

3. havalimanı çalışanları

3. havalimanı çalışanları

Halihazırda 35 bin kişinin çalıştığı, 26 bin kişinin konakladığı İstanbul Yeni Havalimanı inşaatında günlük 130 bin kişilik yemek pişiriliyor, 25 bin kişiye çamaşır temizleme hizmeti sunuluyor.

3. Havalimanı inşaatında 63 kadın çalışıyor!

Türkiye’de merakla beklenen projelerin başında yapımı devam eden 3. havalimanı geliyor. 1.5 yıldır devam eden ve yüzlerce çalışanı olan dev projenin gizli kahramanlarını ise 63 beyaz yakalı kadın oluşturuyor...

Sağlık çalışanları zam taleplerini açıkladı: İlk 3 ayda yüzde 35 yükseliş! 

Sağlık-Sen 1 Ağustos tarihinde başlayacak toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini tek tek duyurdu. İşte sağlık çalışanlarının zam talepleri...

İş Bankası'ndan çalışanlarına rekor ödeme! Tam 11,3 maaşlık temettü ödenecek! İş Bankası temettü ödemesi ne zaman?

2022 yılında rekor kâra imza atan Türkiye İş Bankası, çalışanlarına da rekor seviyede temettü ödeme kararı verdi. Peki İş Bankası çalışanlarına ne kadar temettü ödemesi yapacak? İş Bankası'nın temettü ödeme tarihi ne zaman?

SGK çalışanlarına müjde! 3 ay süre ile EYT mesaisi!

SGK çalışanlarına güzel haber. Üç ay süre ile EYT mesaisi verilecek. İşte detaylar!

Çalışanların temel gelirleri eriyor! Ancak dikkat çeken açıklama geldi: Şirketlerin yan haklara ayırdığı bütçe artıyor!

Dünya genelinde yaşanan yüksek enflasyon sorunu nedeniyle çalışanların temel ücretleri hayat pahalılığı karşısında önemli ölçüde eriyor. Ancak dikkat çeken bir açıklama geldi. Zeynep Dağlı Kastro, şirketlerin yan haklara ayırdığı bütçenin 3 kat arttığını, bu artışın 2023 yılında devam etmesini bekle

Maaşlara vergi ayarı geliyor! Kamu ve özel sektör çalışanları hemen bakın! Vergi düzenlemesinde 3 formül!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışanların maaşlarındaki vergi dilimleriyle ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Maaşlara vergi ayarı geliyor! Kamu ve özel sektör çalışanları hemen bakın! Vergi düzenlemesinde 3 formül!

KİPTAŞ 3.Etap konutları sağlık çalışanlarına teslim edildi!

5 Şubat tarihinde sağlık çalışanları için satışa sunulan  KİPTAŞ 3. Etap Silivri konutlarında tüm daireler satıldı. Konutları satın alan sağlık çalışanları dairelerine yerleştirildi.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıktı!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar sağlık çalışanları için önceki gün satışa çıktı.

Sağlık çalışanları için satışa sunulan KİPTAŞ Silivri 3. Etap proje detayları!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Projesi'nde kalan 37 stok konut sağlık çalışanları için yarın satışa sunuluyor. 261  bin 789 TL'den başlayan fiyatlarla satılan konutlardan sadece sağlık çalışanları yararlanabilecek.  İşte KİPTAŞ Silivri 3 Etap proje detayları...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar yarın sağlık çalışanları için satışa çıkıyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Silivri 3. Etap projesindeki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıkıyor...

Sağlık çalışanlarının maaşlarından kesinti yapılmayacak!

Fahrettin Koca "Salgından etkilenerek görev yapamayan aile hekimleri ile aile sağlığı çalışanlarının maaşlarından artık kesinti yapılamayacak. Ayrıca COVID-19 hasta takibine göre 3 ay süreyle ek ödeme verilecek. Emeklerinin kıymeti karşılıksız olan sağlık çalışanlarımıza hayırlı olsun." dedi.

Birevim'den çalışanlarının çocuklarına bayram harçlığı!

3.5 yıl gibi kısa sürede tasarruf finans sektöründe öncü firmalar arasında yer alan “Birevim” yine bir ilk hayata geçiriyor. Birevim, Manibux uygulaması üzerinden, Birevim çalışanlarının çocuklarına bayram harçlığı gönderiyor.

Samsun'daki 3 otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ülkeyi yasa boğan koronavirüs ile Mücadele'de fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına otellerini ücretsiz olarak tahsis eden Erman Ilıcak, İsmail Akçura, Nejat Baran ve Ahmet Aydemir’ e teşekkür etti.

3. havalimanı çalışanları Haberi

3. havalimanı çalışanları

İstanbul Yeni Havalimanı inşaatında çalışan 35 bin personele, fitness merkezinden müzik atölyesine, bilardo ve langırt salonlarından halı saha ve basketbol sahasına kadar tüm sosyal imkanlar sunuluyor.

Anadolu Ajansı'ndan Uğur Aslanhan'ın haberine göre; günde 130 bin kişilik yemeğin pişirildiği, 25 bin kişiye çamaşır temizleme hizmetinin sunulduğu, nöbetçi yemekhanelerin, revirlerin, ambulansların bulunduğu inşaat alanında, market, kafeterya ve banka şubeleri de yer alıyor.

Havalimanı inşaatında 13 aydır çalışan işçi Kemal İlhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok küçük yaşlarından beri çalıştığını, ancak 2015'te işsiz kaldığını söyledi.

İşsiz kaldıktan sonra Van'da uzun süre iş aradığını ancak bulamadığını dile getiren İlhan, iş bulamayınca bir arkadaşı vasıtasıyla havalimanında çalışmak için yönetime başvurduğunu söyledi. 
Başvurusu kabul olduktan sonra çok sevindiğini ve hemen İstanbul'a gelerek...