08 / 05 / 2024

3. Havalimanı recep tayyip erdoğan

3. Havalimanı recep tayyip erdoğan

TOBB şeref belgesi ve plaket töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3. havalimanına ilişkin, "Önümüzdeki yıl Avrasya Tüneli de bitiyor. Boğazın altında olduğu için kimse görmüyor. 3. Köprü bitecek." dedi.

3. havalimanı tarihi sefer öncesi havadan görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın içinde olacağı uçak Türkiye'nin en önemli dev projelerinden İstanbul'un 3. havalimanına yarın inmesi bekleniyor. 3. havalimanında son durum havadan görüntülendi.

3. havalimanının ilk etapta 90 milyon yolcu kapasitesi olacak!

İftar programında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3. havalimanı ile ilgili, "İlk etapta 90 milyon yolcu kapasiteli olacak yılda. 2023, 150 milyon, buraya çıkacağız." dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3. havalimanı isim açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3. havalimanının ismi konusunda açıklama yaptı. Erdoğan, isim konusunda sabırlı olunması gerektiğini söyledi...

3. havalimanının ilk misafiri Cumhurbaşkanı'nı taşıyan uçak olacak!

İstanbul'da inşa edilen 3. havalimanında sona gelindi. 29 Ekim'de açılacak olan dev projenin ilk misafiri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyan uçak olacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 3. Havalimanı'nı havadan inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da 3. Havalimanı inşaat alanındaki çalışmaları havadan inceledi. Ziyarette, 3. Havalimanı inşaat çalışmalarıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a brifing verildi.

3. havalimanının ismi ne olacak?

İstanbul'a yapılan 3. Havalimanının isminin "Recep Tayyip Erdoğan" olacağı iddialarının sorulması üzerine Yıldırım, "Biz, havalimanını yaparız, ondan sonra ne ad koyarlarsa koysunlar, Tayyip Bey meraklısı değil, çok da sevmiyor bu işleri." dedi.

3. Havalimanı 26 Şubat 2018'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 3. Havalimanı’nın hizmete giriş tarihinin 26 Şubat 2018 olmasını istedi. 26 Şubat, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, hem de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun doğum günü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3. havalimanı dünyanın en büyük havalimanı olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da yapımı devam eden 3. Havalimanı’nın şantiyesinde işçilerle birlikte iftar yaptı.Erdoğan, helikopterle İzmit Körfez Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. Havalimanı inşaatlarını havadan inceledi.

3. Havalimanı 29 Ekim 2017 tarihinde açılacak!

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu 7 Haziran 2014’te dönemin Başbakanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan İstanbul 3. Havalimanı’nı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

3.havalimanı metro ihalesi 16 Ocak'ta!

3. Havalimanı'na yapılacak 70 kilometrelik metro ve 3. köprüden geçerek gelecek hızlı tren; Marmaray metrobüs ve mevcut metro hattına entegre olacak..

DHMİ'den 3. havalimanı açıklaması!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünden, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanına ilişkin, 'Dört milyarı bataklık yutacak' şeklindeki iddiaların, tamamen gerçek dışı ve hayal mahsulü olduğu bildirildi.

3. Havalimanı 150 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da yapımı süren 3. havalimanı inşaat alanını ziyaretinde, “Havacılık sektöründe üçüncü havalimanımız dünyanın merkezi olacak” dedi.

Lütfi Elvan: 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da 3. havalimanını bölgedeki bataklığı ıslah ederek inşa ettiklerini belirtti, " 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak " dedi.

3. Havalimanı recep tayyip erdoğan Haberi

3. Havalimanı recep tayyip erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOBB şeref belgesi ve plaket töreninde konuştu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki yıl Avrasya Tüneli de bitiyor. Boğazın altında olduğu için kimse görmüyor. 3. Köprü bitecek. Bütün bunlar bir aşkın, sevdanın, dertli olmanın gereğidir. 3. Havalimanı, biz havalimanını yapıyoruz, birileri engellemeye çalışıyor. Engelleyemeyeceksin. Biz orayı söke söke bitireceğiz. Biz geldiğimizde Sabiha Gökçen çalışmıyordu. Atatürk Havalimanı ise yetmiyor. Yeri geliyor yukarıda dolaşıp duruyoruz. 3. havalimanı açıldığında bu sıkıntılar bitecek" açıklamasında bulundu.


Erdoğan, "Biz adeta pasördük. Biz pas attık siz de golü attınız. İhracata dayalı bir ekonomi yürüteceğiz dedik. 36 milyar dolarda, 158 milyar dolara çıktık. Dünyada gidilmedik nokta kalmadı. Sadece kendinize karşı değil, aynı zamanda tüm millete karşı sorumlusunuz. Şahsi kariyeriniz için değil, ülkemizin hedefleri de büyüyecek. Daha çok yatırım...