12 / 05 / 2024

3. Havalimanı yalıtım

3. Havalimanı yalıtım

3. Havalimanı'nın çatı yalıtımı İzocam Camyünü, temel yalıtımları İzocam Foamboard ile yapılıyor, havalandırma tesisatının yalıtımında ise İzocam ürünleri kullanılıyor.

Folkart 3 projesinde ODE yalıtım ürünlerini tercih ediyor!

Folkart Boyalık Çeşme Residence projesinde, temel altı su yalıtımı ve perde su yalıtım işlerinde ODE Yalıtım ürünleri kullanıldı. 

3. Havalimanı’nın yalıtımı İzocam’a emanet!

3. Havalimanı'nın çatı yalıtımı İzocam Camyünü, temel yalıtımları İzocam Foamboard ile yapılıyor, havalandırma tesisatının yalıtımında ise İzocam ürünleri kullanılıyor.

ODE Yalıtım, 3. havalimanının su yalıtımını yapıyor!

3. Havalimanı ve birçok şehir hastanesi projelerinde ODE Yalıtım ürünleri tercih edildi. 3. Havalimanı’nın su ve mekanik tesisat yalıtımında ODE ürünlerinin kullanılacak.

İstanbul 3. Havalimanı'nda tüm işler planlandığı şekilde!

Ulaştırma Bakanı Arslan, "3. Havalimanı projesinin ilk fazını 2018'in ilk çeyreğinde devreye sokmayı hedefliyoruz. 3. Havalimanı projesinde yer almak adına herkesin yarıştığı bir ortamda, kimsenin çekilmesi söz konusu değil" dedi.

ISIDEM Yalıtım pazar payını 3 kat artırdı!

ISIDEM Yalıtım, 2015 yılının ilk çeyreğinde faaliyete aldığı LEED sertifikalı tesislerinde ürettiği ürünleriyle hem yurtiçinde hem de yurtdışında büyüyerek başarısını pekiştirdi.

3. Havalimanı tanıtım filmi yayınlandı!

Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan dünyanın en büyük havalimanın tanıtım filmi yayınlandı.

17 milyon konutun yalıtımı 10 milyar dolar kazandıracak!

Türkiye'de 20 milyon konutun bulunduğunu ve 2002'den bu yana bunun 3 milyon adedinin yalıtımının yapıldığını belirten İZODER Başkan Yardımcısı Şen, tüm konutların yalıtımının yapılması halinde 10 milyar dolarlık enerji tasarrufu sağlanacağını söyledi.

Şekerbank ve Filli Boya'dan yalıtım için EKOkredi!

Türkiye'de 20 milyonu aşkın konutun yüzde 85'inin ısı yalıtımı bulunmuyor. Bina maliyetinde yüzde 3-5 payı olan yalıtım, yüzde 50 yakıt tasarrufu sağlıyor..

Müteahhitler doğru yalıtım malzemesi kullanmıyor!

Müteahhitler yönetmeliklerin belirlediği kalınlıkta yalıtım malzemesi kullanmıyor. Ceplerine koydukları ek kazanç metrekarede 3 TL’den fazla değil ama tenezzül ediyorlar..

Türkiye'de 16 milyon konutun ısı yalıtımı yok!

Ülkemizdeki 19 milyonluk konut stokunun 16 milyonunda ısı yalıtımı yok. Bu binalar ısı yalıtımı olan bir binaya kıyasla 3 kat daha fazla enerji harcıyor. Oysa tasarrufun yolu belli…

Fondaline yalıtım koruyucu membranların 3 metrelik eni bulunuyor!

Onduline Avrasya'nın inşaat sektörüne kazandırdığı ve şimdiye kadar 2 metre eninde olan Fondaline 400 yalıtım koruyucu membranı, 3 metre eninde de üretilerek kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Altuğ Akbaş: Türkiye'de 19 milyon konutun yüzde 85'inde ısı yalıtımı yok!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş,19 milyon konutun yüzde 85'inde ısı yalıtımı yok. Isı yalıtımı olmayan bu binalar yüzünden her yıl yaklaşık 9.3 milyar doları kaybediyoruz dedi...

Erbil 3.Uluslararası Yalıtım Fuarı Mart 2014'te düzenleniyor!

3.HVAC Expo 2014 fuarı diye adlandırılan 3.Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Tesisat ve Arıtma Sistemleri Fuarı 4-7 Mart 2014 tarihleri arasında Irak'ın Erbil şehrinde düzenlenecek...

3. Havalimanı yalıtım Haberi

3. Havalimanı yalıtım

Havacılıkta geleceğin kapılarını aralayacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın temelden çatıya, ısıtma tesisatından havalandırma kanallarına kadar yalıtıma ihtiyaç duyulan birçok alanında yalıtım sektörünün öncü markası İzocam tercih edildi. 


İstanbul Yeni Havalimanı projesinin temel yalıtımında İzocam Foamboard ürünleri ve ısı merkezinde İzocam Camyünü ve Elastomerik Kauçuk Boru kullanıldı. Projenin havalandırma sisteminde de yine İzocam Camyünü ve Taşyünü yalıtım ürünleri tercih edildi. Çatı yalıtımı için 400.000 m² Camyünü Levha ve Camyünü Çatı Şiltesi sağlayan İzocam, projeye yoğun sevkiyatını sürdürüyor.


İzocam Genel Müdürü Levent Gökçe Türkiye’de inşa edilen en önemli projelerden biri olan İstanbul Yeni Havalimanı’nda İzocam ürünlerinin tercih edilmesinden gurur duyduklarını söyledi. “İzocam olarak yalnızca konutlara değil, fabrika, okul, hastane, otel ve sanayi binalarına da geniş yelpazede yalıtım ürünleri sağlıyoruz. Türkiye’nin 52 yıllık yalıtım firması...