07 / 05 / 2024

Şekerbank ve Filli Boya'dan yalıtım için EKOkredi!

Şekerbank ve Filli Boya'dan yalıtım için EKOkredi!

Türkiye'de 20 milyonu aşkın konutun yüzde 85'inin ısı yalıtımı bulunmuyor. Bina maliyetinde yüzde 3-5 payı olan yalıtım, yüzde 50 yakıt tasarrufu sağlıyor..



Türkiye'de 20 milyonu aşkın konutun yüzde 85'inin ısı yalıtımı bulunmuyor. Bina maliyetinde yüzde 3-5 payı olan yalıtım, yüzde 50 yakıt tasarrufu sağlıyor. Enerji verimliliği yatırımlarını yaygınlaştırmak için geliştirdiği EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon lira finansman sağlayan Şekerbank, Fiili Boya Capatect ile dün Ankara'dan yalıtım seferberliği başlattı. 

Yılda 60 bin konut Şekerbank Perakende Bankacılık Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Denizli, İzmir, Bursa, Balıkesir ve Tekirdağ'da sürecek toplantılarla 1500 apartman yöneticisiyle buluşacaklarını söyledi. 


Ertürk, "Yalıtım yaptıracaklar masrafsız EKOkredi Yalıtım'ın 60 ay vade ve avantajlı faizden faydalanacak. Projeyle her yıl 60 bin konutun yalıtılması ve yıllık 300 milyon TL finansman sağlanması planlanıyor" diye konuştu. İşbirliğinin anlatıldığı toplantıya Fiili Boya Yalıtım l Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindorukl ile Şekerbank Perakende Bankacılık Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk katıldı. 


Posta


Geri Dön