30 / 04 / 2024

3. havalimanı yapımı

3. havalimanı yapımı

Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'ndan sonra 3. Havalimanı'na da start veriliyor.Devlet yatırımları sayesinde binlerce kişiye istihdam yaratıldı. 5 bin 500 olan çalışan sayısı 10 bine çıkacak.

TOKİ, Rize'deki 3 bin 742 konutu hak sahiplerine teslim etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.157 adet konutun yapımı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ eliyle Rize'de toplam 3 bin 742 konutu bitirerek hak sahiplerine teslim ettiklerine, 1157 konutun yapımının ise sürdüğüne dikkat çekti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı önemli açıklamalar...

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Savaş Atılmış tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pistin yapımı mecliste!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pistin yapım süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Emecan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Havalimanı'nın yapımı meclis gündeminde!

Çukurova Havalimanı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hedef Yapı'nın 3 ay kesin mühleti 15 gün daha uzatıldı!

Yurt içi ve yurt dışında bugüne kadar onlarca projeye imza atan Hedef Yapı, konkordato ilan etmiş, ardından 3 ay kesin mühlet verilmiş. Şirketin 3 ay kesin mühlet kararı 15 gün daha uzatıldı.

İstanbul'da 3.9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 3 milyon 934 bin 48 lira bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Fuat Oktay: 3. havalimanı borç yapılandırmayacak!

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA borcunun 5 milyar Euro'ya kadar olan kısmını yapılandırmak amacıyla Londra merkezli Dome Group'u yetkilendirmişti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 3. havalimanının borç yapılandırma işlemini gerçekleştirmeyeceğini belirtti.

Şişli'de 3.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 3 milyon 549 bin 408 TL bedelle yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Antalya 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi!

Kaş-Demre arasına kurulması planlanan Antalya’nın 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi. Bölgede arsa tahsisi yapılan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin havalimanının yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

Ankapark'ın yapımı için 1.3 milyar TL harcandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark bütçesine ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Ankapark'ın yapımı için 2 milyar TL değil, 1.3 milyar TL civarında harcama yapıldığı ifade edildi.

Türkiye'de 3 bin 400 ulaşım projesinin yapımı sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Türkiye’nin dört bir yanında 3 bin 400’e yakın ulaştırma projesinin yapımına devem edildiğini belirtti. Turhan, Karadeniz Bölgesi’nin ulaşım altyapısına ciddi yatırımların yapıldığını söyledi...

Kuveyt'ten 3. havalimanı bölgesine yatırım!

AL-DAAR yatırım grubu, Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı’nın yapıldığı Arnavutköy ilçesine 2013 yılından beri değeri yarım milyar doları bulan arazi yatırımı gerçekleştiriyor...

3. havalimanı yapımı Haberi

3. havalimanı yapımı

Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'ndan sonra 3. Havalimanı'na da start veriliyor.Devlet yatırımları sayesinde binlerce kişiye istihdam yaratıldı. 5 bin 500 olan çalışan sayısı 10 bine çıkacak. 


Hükümetin ustalık döneminde faaliyete geçirdiği projeler sayesinde binlerce insana iş imkânı yaratıldı. 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi, uluslararası yankı uyandıran mimari ve tasarım başarısının yanı sıra sektöre büyük bir istihdam kaynağı da yarattı. Projede yaklaşık 5 bin 500 olan çalışan sayısının temmuz ayı itibarıyla yaklaşık 8 bin kişiye ulaşacak. 


Önümüzdeki günlerde inşaatı başlayacak olan 3'ncü havalimanı inşaatında da ilk etapta 5 bine yakın işçi görev yapacak. İnşaat tam kapasite ilerlediğinde bu rakamın 10 bine ulaşacak. 


İLK ETAPTA 100 KİŞİYLE İŞE BAŞLANDI 


3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinde kulelerin yükselişi sürerken, kulelerin bağlantı kirişleri içinde...