04 / 05 / 2024

3. Havalimanına yeni kredi

3. Havalimanına yeni kredi

3. Havalimanı'nın ilk etabı için gerekli 4.5 milyar euro'luk finansman paketi 3'ü kamu 3'ü de bankayla imzalandı. Törene Cumhurbaşkanı ve Başbakan'da katıldı.

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk sayısına göre 650 TL'ye varan destek ödemesi yapılıyor. Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

İstanbul Havalimanı’na yeni mekan!

İstanbul Havalimanı'nda yepyeni bir yeme içme mekanı kuruluyormuş. Yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alanda kurulacak yeni yeme içme bölümünde hamburger tarzı fastfood da olacakmış, normal yemek restoranları da…

Bilal Ekşi: 3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz!

THY Genel Müdürü Ekşi yaptığı açıklamada "3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz. Hazırlandık, heyecanlıyız." dedi.

THY'yi yeni havalimanına Arkas taşıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. THY'nin büyük yer ekipmanları Arkas Lojistik tarafından taşınıyor. Büyük taşınmanın toplamda 5 binden fazla TIR ile 45 saatte tamamlanması planlanıyor.

3. Havalimanı'na 'İstanbul Havalimanı' tabelası takıldı!

3.Havalimanı'nın açılışına saatler kala, isminin ne olacağı da oldukça merak ediliyor. Yeni havalimanı girşine takılan tabelada 'İstanbul Havalimanı' yazdığı görüldü.

Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım!

İstanbul Yeni Havalimanı bugün açılıyor. Peki Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım...

İstanbul Yeni Havalimanı'na gidecek İETT hatları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın resmi açılışına sayılı günler kala, havalimanına ulaşımı sağlayacak İETT hatları ve durakları da belli oldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım nasıl sağlanacak?

Türkiye'nin dev projesi İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasına sayılı günler kaldı. 29 Ekim'de kapılarını açacak İstanbul'un 3'üncü havalimanına farklı ulaşım alternatifleri bulunuyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'na nasıl gidilir?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 29 Ekim'de hizmete açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım detaylarını paylaştı. Turhan, havalimanına İstanbul'un farklı noktalarından toplu ulaşımla 38 ila 60 dakika arasında gidilebileceğini söyledi.

Yeni havalimanına ulaşmak, uçmaktan daha pahalı!

İstanbul yeni havalimanına ulaşmak, uçmaktan daha pahalı. İç hat bileti 59 liraya satılan 3. havalimanına sadece tek hat belediye otobüsü olduğu için geriye 2 seçenek kalıyor. Şehir merkezinden özel otomobille yaklaşık 33 liraya gidiliyor ancak otopark ücreti şimdilik belli değil. Taksi ise 190 lira

Yeni havalimanına yakın 12 konut projesi!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak yeni havalimanında hazırlıklar devam ediyor. İstanbul'un Karadeniz olarak nitelendirilen bölgesine inşa edilen proje lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Yeni havalimanına yakın konut projeleri neler?

Sabiha Gökçen ile 3. Havalimanı arası 45 dakika olacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli kapsamında yapılacak metro hattında kurulacak makas sistemiyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan bir tren, kesintisiz bir şekilde 3. Havalimanı’na ulaşabilecek.

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? 

İstanbul Yeni Havalimanı ulaşım ihalesini İBB'nin şirketi Otobüs AŞ kazandı. İhale sonucu ile birlikte ulaşım ücretleri de açıkladı. Peki İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? İşte ilçe ilçe ulaşım fiyatları...

3. Havalimanına yeni kredi Haberi

3. Havalimanına yeni kredi

3. Havalimanı'nın ilk etabı için gerekli 4.5 milyar euro'luk finansman paketi 3'ü kamu 3'ü de bankayla

imzalandı. Törene Cumhurbaşkanı ve Başbakan'da katıldı. Mayıs 2013'te ihalesi yapılan 3. Havalimanı'nın ilk etabı için gerekli 4.5 milyar euroluk finansman paketi tamamlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılımı ile düzenlenen törende kredi anlaşması 3'ü kamu ve 3'ü de özel olmak üzere toplam 6 Türk bankası ile...