07 / 05 / 2024

3. köprü bölgeleri

3. köprü bölgeleri

İstanbul’un 3. havalimanın sınırları belli olduktan sonra Arnavutköy Tapu Dairesi, tarihinde görülmemiş bir hareketliliğe şahit oldu. Yatırımcılar, arazi bulabilmek için kuyruğa girdi. Metrakere fiyatları 70-80 liralardan 500 liraya kadar çıktı...

Tarsus'ta 3 köprünün temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında ilçelerde düzenlediği açılış ve temel atma törenlerinin sonuncusunu Tarsus’ta düzenledi. Tarsus'ta 3 köprünün temeli atıldı.

Bursa Kirmasti Çayı'na 3. köprü!

Yatırımda hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kirmasti Çayı'na 3. köprüyü inşa ediyor, köprünün ilçenin çehresini değiştirmesi bekleniyor.

3. köprü ile Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacak!

Yıllık sadece işgücü ve yakıttan 1.8 milyar dolar katkı sağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü hizmete girdi. Ticareti hızlandıracak 3. Köprü ile Türkiye, 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefine bir adım daha yaklaştı.

3. Köprü bağlantı yollarında son durum!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamında inşa edilen 116 kilometrelik otoyol ve otoyola erişimi sağlayan bağlantı yollarının büyük bir bölümü tamamlandı. Otoyolda Akıllı Ulaşım Sistemi için çalışma başlatıldı.

3. köprü geçiş ücretleri neden yüksek?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 3. Köprü geçiş ücretleriyle ilgili: "Köprüyü devletin bütçesinden yapmıyoruz, bunun bir maliyeti var. Bu maliyet de köprüyü kullanan araçlardan ücret almak suretiyle karşılanacak" dedi.

Binali Yıldırım'da 3. Köprü geçiş ücretleri açıklaması!

Binali Yıldırım, 3. Köprü ücretleri hakkında açıklamada bulundu. Yıldırım, " Bu köprüyü devletin bütçesinden yapmıyoruz. Bu köprünün bir maliyeti var.Burada şaşırılacak ya da yadırganacak bir şey yok. " dedi.

3. Köprü güzergahındaki arsaların değeri son 6 yılda yüzde 20 arttı!

3. Köprü ve bağlantı yollarının güzergahı üzerinde arsa satın alanlar şimdiden ihya oldu. Bölgedeki köylerde arsaların değeri son altı yılda 20 kat arttı. Projenin tamamlanmasıyla fiyatların daha da yükselmesi bekleniyor...

Özcan Işıklar: 3. Köprü Silivri'nin tarım arazilerini tehdit ediyor!

CHP'li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar "3. köprü bağlantı yolları Silivri'nin tarım arazilerini tehdit ediyor" diyor. Akademisyenlerle bölgedeki tarımı geliştirmek için proje yürüten belediye bir yandan da arazi mafyasıyla mücadele ediyor.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda son durum!

İstanbul'un iki yakasını 3. kez birbirine bağlayacak olan 3. Köprü Projesi'nde çalışmalar büyük hızla sürüyor. Projede son aşamalara gelindi. En yeni video ve fotoğraflar haberimizde.

3.Köprü planı İBB Meclisi'nden geçti!

Sarıyer ve Beykoz bölgesinde yer alan 3. Köprü’nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

3. köprü yollarının imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde kabul edildi!

SARIYER ve Beykoz gerigörünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan 3. Köprü'nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi.

3. köprü imar planı değişikliği İBB Meclisi’nde kabul edildi!

3. Köprü’nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

3. köprü bağlantı yolları imar planı değişikliği kabul edildi!

SARIYER ve Beykoz gerigörünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan 3. Köprü’nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

3. köprü bölgeleri Haberi

3. köprü bölgeleri


Bu aralar İstanbul’da en çok çalışan tapu dairesi Arnavutköy Tapu Dairesi. Yaprak kıpırdamayan bölgede 1 aydır muazzam hareket var. Metrekare fiyatları 70-80 TL’lerden 500 TL’ye kadar çıktı. Üstelik bu daha başlangıç…” Bu sözler İstanbul’un 3. havalimanının yapılacağı bölge etrafında konut projeleri geliştiren Neo Yapı’nın patronu Kadir Aydın’a ait.


SON BİR AY İÇİNDE HIZLANDI


Kadir Aydın, Arnavutköy’e henüz havalimanının h’si ortada yokken giden yatırımcılardan. 8 yıldır bölgede olduğu için Kadir Aydın, Arnavutköy- Bolluca’daki değişimi en iyi gözlemleyen yatırımcılardan biri. Aydın’ın verdiği bilgilere göre havaalanı lafı geçtiği andan itibaren bölgede hareket başlamış. Ancak Arnavutköy’deki asıl hareket, havaalanının sınırları açıklandıktan sonra yani son 1 aydır yoğunlaşmış. Aydın, bu süreçte bölgede metrekare fiyatlarının da hızla arttığını söyledi ve “Birkaç yıl önce 70-80 TL civarında olan...