09 / 05 / 2024

3. köprü şehir plancıları

3. köprü şehir plancıları

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinin imar planlarını yapan Şehir Plancısı Ahmet Özdal ile ortağı Arzu Özdal’ın 3 ay boyunca meslekten men edilmiş...

Tarsus'ta 3 köprünün temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında ilçelerde düzenlediği açılış ve temel atma törenlerinin sonuncusunu Tarsus’ta düzenledi. Tarsus'ta 3 köprünün temeli atıldı.

Bursa Kirmasti Çayı'na 3. köprü!

Yatırımda hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kirmasti Çayı'na 3. köprüyü inşa ediyor, köprünün ilçenin çehresini değiştirmesi bekleniyor.

3. Köprü imar plancısının meslekten men cezası iptal edildi!

İstanbul'daki her projeyi yargıya taşıyan TMMOB'a mahkeme 'dur' dedi. Birliğin, 3. Köprü'nün imar planını yapan 2 şehir plancısına verdiği 3 ay meslekten men cezası yargıdan döndü.

3.Köprü planı İBB Meclisi'nden geçti!

Sarıyer ve Beykoz bölgesinde yer alan 3. Köprü’nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

3. köprü yollarının imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde kabul edildi!

SARIYER ve Beykoz gerigörünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan 3. Köprü'nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi.

3. köprü imar planı değişikliği İBB Meclisi’nde kabul edildi!

3. Köprü’nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

3. köprü bağlantı yolları imar planı değişikliği kabul edildi!

SARIYER ve Beykoz gerigörünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan 3. Köprü’nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

8. İdare mahkemesi 3.köprü güzergah planı değişikliği kararını bildirdi!

Kuzey Ormanları Savunması ile Şehir Plancıları ve Mimarlar Odası'nın da aralarında bulunduğu meslek odaları, 3.Köprü güzergahını içeren plan değişikliğinin iptaline ilişkin 8. İdare Mahkemesinin verdiği karar hakkında basın toplantısı düzenledi.

TMMOB'dan 3. köprü bilmecesine açıklama!

TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası "bağlantı yollarını" değil, tam olarak 3. Köprü güzergahını içeren plan değişikliğinin iptaline ilişkin karar hakkında bilgi vermek için yarın saat 14:00`de toplantı düzenleyecek.

TMMOB ve Mimarlar Odası 3. köprü için yarın toplantı düzenleyecek!

TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası "bağlantı yollarını" değil, tam olarak 3. Köprü güzergahını içeren plan değişikliğinin iptaline ilişkin karar hakkında bilgi vermek için yarın toplantı düzenleyecek.

Can Atalay:3. Köprü inşaatı durdurulmalı!

Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi, 8. İdare Mahkemesi'nin aldığı kararın "bağlantı yolları" ile ilgili değil, bizzat 3. Köprü Projesiyle ilgili olduğunu açıkladı.

3.havalimanı ve 3.köprüde kesilen ağaçlar için 5 fidan dikilecek!

'Çılgın Projeler' için ağaç kesimi polemiği Meclis'e taşındı. 3. Köprü, 3. Havalimanı ve bağlantı yolları için ne kadarlık orman alanın yok edildiğini soran CHP'li Umut Oran'a cevap, Orman ve Su İşleri Bakam Veysel Eroğlu'ndan geldi..

3. köprü inşaatından son durum fotoğrafları!

IC İçtaş – Astaldi JV tarafından çalışmaları yürütülen 3. köprü projesinin 2014 yılı bitiminde son hali görüntülendi. İşte 29 Ekim 2015 tarihinde açılacak olan 3. köprü projesinin son fotoğrafları...

3. köprü şehir plancıları Haberi

3. köprü şehir plancıları

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi'nde şaşırtan bir olay gün yüzüne çıktı. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere gçre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinin imar planlarını yapan Şehir Plancısı Ahmet Özdal ile ortağı Arzu Özdal’ın 3 ay boyunca meslekten men edildi. Ahmet Özdal, Akşam Gazetesi'nde konuştu.


Peşimizden dava açtılar

Özdal, "25 yıllık serbest çalışan şehir plancısıyım. TMMOB’a Şehir Plancıları Odası’na bağlıyız. Karayollarının açtığı ihaleyi aldıktan sonra yaptığımız projeyi mevzuat gereği İstanbul Şehir Plancıları Odası’na götürdük. Mesleki Denetim Uygulaması için o dönemde 10 bin TL de şubeye para verdik. Savunma bile istemeden dava açtılar. Ben ile iş ortağım Arzu Özdal’ı  yargı kararı olmadan onur kuruluna sevk edip meslekten men ettiler. Yanımda çalışan personelime de ihtar cezası verdiler. Gayri...