01 / 05 / 2024

3. köprüye yakın arsalar

3. köprüye yakın arsalar

3. köprünün fiyatları uçurduğu Arnavutköy bölgesinde satılık arsa ilanlarında patlama oldu. Yeni ulaşım projeleriyle ana arterlere oldukça yakın konuma gelen Arnavutköy'de satılık arsa fiyatları 1 yılda yüzde 58 arttı...

3'üncü köprüye demiryolu hazırlığı!

Birleşik Arap Emirlikleri fonu ADQ, ile Türkiye yeni ulaşım yolu projesi için harekete geçti. Aktarılan son dakika bilgisine göre, Türkiye-BAE arasında 3. köprüye demiryolu projesini görüşüyor.

1915 Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını uçurdu!

Son tabliye montajının gerçekleştirileceği 1915 Çanakkale Köprüsü, çevresinde yer alan ilçelerdeki ev fiyatlarını adeta uçurdu. Köprüye yakın bölgelerde bulunan ilçelerde en düşük konut fiyatı 275 bin Türk Lirası oldu.

Tunç Soyer: 20'ye yakın binada yıkım ihbarı var!

İzmir açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "20'ye yakın binada yıkım ihbarı var. Bayraklı'ya ulaşmaya çalışıyoruz. En kritik bölge Bayraklı, Bornova görülüyor" dedi.

Çinliler 3. köprüye talip!

Çinli China Merchants Expressway, CMU, Zhejiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway ve Anhui Expressway firmalarından oluşan 688.5 milyon dolar sermayeli konsorsiyum 3.köprünün işletmesinden sorumlu olan IC İçtaş'ın yüzde 51'ini almayı hedeflediğini açıkladı.

Kahramanmaraş Andırın'daki 4 minareli asma köprüye ödül!

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde inşa edilen 4 minareli asma köprüye İngiltere’den ödül geldi. Belediye Başkanı Baki Tezcan’ın projesini çizdiği ve belediye işçileri tarafından köprü 300 bin TL'ye mal oldu. 

Bakan Arslan'dan 3. köprü eleştirilerine yanıt!

Bakan Arslan, "3. köprü uzak" eleştirilerine "Aldığınız mesafe belki küçük, şimdi daha fazla mesafe gidiyorsunuz ama dur- kalktan kaynaklı 3-4 misli yakıt tüketiyorlar. Çevreye verdiğimiz zarar ayrı bişey. En azından 3. Köprü kullandığınızda hangi saatte hangi zamanda hedef noktaya ulaşacağınızı bil

Tarsus'ta 3 köprünün temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında ilçelerde düzenlediği açılış ve temel atma törenlerinin sonuncusunu Tarsus’ta düzenledi. Tarsus'ta 3 köprünün temeli atıldı.

Türkiye'den 3. köprü 'dünyanın en uzun köprüleri' arasında olacak!

Türkiye 2023 hedefleri arasındaki Çanakkale 1915 Köprüsü ile dünyanın en uzun köprüsünü inşa edecek.Çanakkale 1915 Köprüsü tamamlandığında Türkiye 3 köprü ile dünya sıralamasına girmiş olacak.

3. Köprü inşaatının çevreye etkileri meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 3. Köprü'nün çevreye etkilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Kayseri Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Sakarya'ya 400 metrelik 3. köprü geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesi için çalışma başlatıldı. Toçoğlu, “Şehrimizin üçüncü köprüsünü inşa edeceğiz. Köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yolla şehrimizin doğ

3. Köprü denize yakın olan evlerin fiyatlarını düşürdü!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun açılması kiminin ekmeğine yağ sürdü kimininse huzurunu kaçırdı. Deniz kenarında yıllardır sefa sürenler viyadükten müzdarip, yeni yapılanan kısımda arsaları değerlenenlerse kutlama havasında...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bölgedeki konut fiyatlarını uçurdu!

İstanbul Boğazı’na yapılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun açılmasıyla birlikte bölgedeki konut fiyatları da yükseldi. Köprüye yakın yerlerde ise konut fiyatları düştü.

Yavuz Sultan Köprüsü güzergahındaki 5 proje!

8 karayolu ve 2 demiryolu şeridi bulunan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün güzergâhındaki projeler yatırımcının ilgisini çekiyor. İşte köprüye yakın 5 proje...

3. köprüye yakın arsalar Haberi

3. köprüye yakın arsalar


3. köprünün fiyatları uçurduğu Arnavutköy bölgesinde satılık arsa ilanlarında patlama oldu.


Yavuz Sultan Selim Köprüsü (3. Köprü) ve bağlantı yollarının belirlenmesiyle değeri artan Arnavutköy'de arsa fiyatları 2013'te tavan yaptı. Hurriyetemlak.com'dan alınan verilere göre; satılık arsa ilanlarının sayısında bir önceki yıla göre 10 kat artış kaydedildi. 


Yeni ulaşım projeleriyle ana arterlere oldukça yakın konuma gelen Arnavutköy'de satılık arsa fiyatları 1 yılda yüzde 58 arttı. 


3. köprü güzergahının ardından 3. Havalimanı'nın da Yeniköy ile Akpınar köyleri arasındaki alana yapılacağının açıklanmasıyla bölgede hareketlilik had safhaya ulaştı. 


Hurriyetemlak.com Emlak Endeksi'ne bakıldığında, bölgede geçtiğimiz yıl ortalama metrekare fiyatı 130 lira iken, bu yıl 190 liraya kadar uzanmış durumda. 


Arnavutköy'ün en pahalı bölgelerinden Hacımaşlı'da metrekare ortalaması 240 lira, Çilingir'de 225 lira, Tayakadın'da 210 lira, Sazlıbosna'da 200 lira, Dursunköy'de 181 lira,...