29 / 04 / 2024

3. köprüyle değer kazanan bölgeler

3. köprüyle değer kazanan bölgeler

Körfez ülkelerinden gelenlerin İstanbul'da Avrupa Yakasına öncelik verdiği, gayrimenkulde Taksim'e olan mesafenin belirleyici olduğunu belirtildi.

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Rekabet Kurumu: 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu hisse devri izne tabi değil!

Rekabet Kurumu, 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Yatırım ve İşletme A.Ş. hisse devri işleminin 'izne tabi olmadığına' karar verdi.

3. Köprü’de neler oluyor?

İtalyan Astaldi 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinden çıkıyor. İtalyanlar dev projeden çıkarken 6 Çinli şirket ise oluşturdukları konsorsiyumla projenin yüzde 51'ini satın alacak. 

İtalyanlar, 3. köprüdeki hisselerini satmaktan vazgeçti!

İtalyan inşaat şirketi Astaldi, 3. köprüde bulunan yüzde 33 hissesini jeopolitik nedenlerle satmaktan vazgeçti.

3. Köprü projesinin ÇED raporuna ilişkin 8 sorun mecliste!

İstanbul 3. Köprü projesinin Çevresel ve Sosyal Etki Değerlendirme Raporu'ndaki analizler açısından değerlendirilmesine ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Bursa Kirmasti Çayı'na 3. köprü!

Yatırımda hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kirmasti Çayı'na 3. köprüyü inşa ediyor, köprünün ilçenin çehresini değiştirmesi bekleniyor.

İşte 3. köprüyle ön plana çıkan 8 bölge!

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve faaliyete giren Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul'daki gayrimenkul dengelerini değiştirdi. İşte hayata geçirilen projeler kapsamında değerlenen 8 bölge...

Beykoz, 3. köprü ve Üsküdar-Beykoz metrosu ile ivme kazanacak!

Beykoz'da markalı konut piyasasının 2004 yılından bu yana aktif olduğunu belirten EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Esin Ağar ve Öyküm Öngiden, 3. köprü ve Üsküdar-Beykoz metrosu ile değer artışında ciddi bir ivme görüleceğini söylüyor.

3. köprüde çalışan işçilerinin ikramiyesi ödendi!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışan işçilerin ikramiyeleri verilen söz üzerine ramazan ayından önce ödendi.

Ahmet Vefik Alp: 3. köprü ve 3. havalimanı muhteşem projeler!

Kent Bilimci ve Yüksek Mimar Ahmet Vefik Alp, İstanbul'da yürütülen 3. köprü ve 3. havalimanı gibi projeleri; “Muhteşem projeler” diye niteledi. Alp, MHP için de; “Slogan değil, proje partisi haline gelmeli” dedi.

3. köprü geçiş ücretleri neden yüksek?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 3. Köprü geçiş ücretleriyle ilgili: "Köprüyü devletin bütçesinden yapmıyoruz, bunun bir maliyeti var. Bu maliyet de köprüyü kullanan araçlardan ücret almak suretiyle karşılanacak" dedi.

3. Köprü güzergahındaki arsaların değeri son 6 yılda yüzde 20 arttı!

3. Köprü ve bağlantı yollarının güzergahı üzerinde arsa satın alanlar şimdiden ihya oldu. Bölgedeki köylerde arsaların değeri son altı yılda 20 kat arttı. Projenin tamamlanmasıyla fiyatların daha da yükselmesi bekleniyor...

3. Köprü'de 41 tabliyenin işlemi tamamlandı!

3. Köprü Projesi'nde çelik tabliye yapımı sürüyor. 59 çelik tahliyeden 41 'inin montaj ve kaynak işlemi tamamlandı, iki yakanın birleşmesine 415 metre kaldı.

3. köprüyle değer kazanan bölgeler Haberi

3. köprüyle değer kazanan bölgeler

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, "Körfez ülkelerinden gelen yabancılar İstanbul'da konut alımında genelde Avrupa Yakasına öncelik veriyor. Gayrimenkul tercihinde Taksim'e olan mesafe ve havaalanına olan uzaklık temel belirleyici unsurlar. Daha üst segmentteki alımlarda Boğaz manzarası, projenin segmentasyonu ve içinde barındırdığı olanaklar belirleyici unsurlar olabiliyor. İstanbul dışında da Sapanca, Bursa, Yalova ve Trabzon ilgi çeken bölgeler arasında" dedi.



İş GYO Genel Müdürü  Turgay Tanes: "İstanbul İl Çevre Düzen Planı ile önemli bir alt merkez olan Kartal, adalet sarayı ve devlet hastanesi gibi kamu yatırımları ile hem yerli hem de yabancı yatırımcılar için daha da cazip hale gelmiştir. Bölgenin sanayiden dönüşümüyle birlikte çok sayıda büyük ve mülkiyet sorunu olmayan arsalar geliştiricileri bu bölgeye yönlendirmektedir"



TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule...