02 / 05 / 2024

3. köprüyle ön plana çıkan bölgeler

3. köprüyle ön plana çıkan bölgeler

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve faaliyete giren Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul'daki gayrimenkul dengelerini değiştirdi. İşte hayata geçirilen projeler kapsamında değerlenen 8 bölge...

Bakan Arslan'dan 3. köprü eleştirilerine yanıt!

Bakan Arslan, "3. köprü uzak" eleştirilerine "Aldığınız mesafe belki küçük, şimdi daha fazla mesafe gidiyorsunuz ama dur- kalktan kaynaklı 3-4 misli yakıt tüketiyorlar. Çevreye verdiğimiz zarar ayrı bişey. En azından 3. Köprü kullandığınızda hangi saatte hangi zamanda hedef noktaya ulaşacağınızı bil

Tarsus'ta 3 köprünün temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında ilçelerde düzenlediği açılış ve temel atma törenlerinin sonuncusunu Tarsus’ta düzenledi. Tarsus'ta 3 köprünün temeli atıldı.

Türkiye'den 3. köprü 'dünyanın en uzun köprüleri' arasında olacak!

Türkiye 2023 hedefleri arasındaki Çanakkale 1915 Köprüsü ile dünyanın en uzun köprüsünü inşa edecek.Çanakkale 1915 Köprüsü tamamlandığında Türkiye 3 köprü ile dünya sıralamasına girmiş olacak.

3. Köprü inşaatının çevreye etkileri meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 3. Köprü'nün çevreye etkilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Kayseri Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

İşte 3. köprüyle ön plana çıkan 8 bölge!

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve faaliyete giren Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul'daki gayrimenkul dengelerini değiştirdi. İşte hayata geçirilen projeler kapsamında değerlenen 8 bölge...

3. köprü ile Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacak!

Yıllık sadece işgücü ve yakıttan 1.8 milyar dolar katkı sağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü hizmete girdi. Ticareti hızlandıracak 3. Köprü ile Türkiye, 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefine bir adım daha yaklaştı.

Çiğdem Toker : 3.köprünün geçiş ücreti önceden belliydi!

Cumhuriyet Gazetesi yazarlarından Çiğdem Toker bugünkü yazısında iki gün sonra açılacak olan 3.köprünün geçiş ücretlerini ele aldı. İşte Toker'in o yazısı...

3. köprü ve 3. havalimanı çevreye duyarlılığıyla ön planda!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3. köprü ve havalimanının çevre duyarlılığıyla ön plana çıktığını belirterek, her iki proje için dikilecek ağaç sayısının 9 milyonu bulacağını bildirdi.

3. Köprü 76 gün sonra tamamlanacak!

26 Ağustos tarihinde hizmete açılacak olan 3. Boğaz Köprüsü’nün 116 kilometrelik bağlantı yollarında sona yaklaşıyor. 76 gün sonra İstanbul Boğazı yeni incisine kavuşmuş olacak.

3. köprü Çekmeköy Kışlası’nın sınırını değiştirdi!

YAPIMI süren 3. Boğaz Köprüsü’nün Anadolu yakasında Çekmeköy çıkışını sağlayacak bağlantı yolu, Çekmeköy Kışlası’nın sınırını değiştirdi. Doğa parkıyla bitişik olan kışla ile park arasından geçecek yaklaşık 5 kilometrelik yol yeni sınır olacak.

3. Köprü güzergahındaki arsaların değeri son 6 yılda yüzde 20 arttı!

3. Köprü ve bağlantı yollarının güzergahı üzerinde arsa satın alanlar şimdiden ihya oldu. Bölgedeki köylerde arsaların değeri son altı yılda 20 kat arttı. Projenin tamamlanmasıyla fiyatların daha da yükselmesi bekleniyor...

İşte 3.Boğaz Köprüsü'nün arsa fiyatlarını artırdığı bölgeler!

Posta Gazetesi'nin haberine göre, 3. Boğaz Köprüsü'nün inşaatı devam ederken, geçtiği yollardaki arsaların fiyatları yükselmeye devam ediyor. İşte bölge bölge fiyat artışları...

3. Köprü'nün son videosu!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar son hızla devam ediyor. Sarıyer'in Garipçe Köyü ile Beykoz'un Poyrazköy semti arasında hayata geçirilen 3. Köprü'nün yaz aylarında hizmete açılması planlanıyor.

3. köprüyle ön plana çıkan bölgeler Haberi

3. köprüyle ön plana çıkan bölgeler




Hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve faaliyete giren Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul gayrimenkul piyasasında dengeleri değiştirecek. Son 3 yılda yaşanan fiyat hareketlerine bakıldığında yeni ulaşım ağıyla birlikte 8 lokasyon ön plana çıkıyor.

 

Zekeriyaköy 


Sarıyer İlçesi'ne bağlı Zekeriyaköy günümüzde şehir merkezine yakın olmak isteyen, ancak sakin bir ortamı tercih eden üst gelir grubuna mensup İstanbulluların tercih ettiği, lüks villaların yer aldığı bir bölgeye dönüştü. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün gündeme gelmesinin ardından bölgede arsa ve konut projelerinin değeri yüzde 35 arttı. Konut metrekare satış fiyatları 2 bin 800 ile 22 bin lira arasında değişen bölgede değer artışı sürecek. 



Göktürk-Kemerburgaz 


3. Havalimanı inşaatı ve...