06 / 05 / 2024

3. sanayi sitesi

3. sanayi sitesi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Yeni Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret etti Ziraat Aletleri Esnaf Odası Başkanı Nazmi Arıkan'ın da eşlik ettiği ziyarette "Sanayi sitesinin sorunlarının çözüleceği" belirtildi.

Konya Sanayi Sitesi dolgusuz alana mı yapılıyor!

Konya'da hayata geçirilen ve 3 milyar yatırım bedeline sahip Konya Sanayi Sitesi'ni dolgusuz proje alanına inşa edildiği iddia edildi.

Uşak’a yeni sanayi sitesi müjdesi!

Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından yapılması planlanan 3. Sanayi Sitesi'nin inşaatına başlandı.

Akdeniz'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Antalya Kepez Başkanı Hakan Tütüncü, gecekondu işgali ve kamyon garajı sorununu çözerek Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 3 tane küçük ölçekli sanayi sitesi ekleneceğini açıkladı.

Kepez'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi geliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk’ün düzenlediği kahvaltıda sanayi esnafıyla biraraya geldi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde, 300’e yakın yeni dükkânın yapılmasının önünü açtıklarını dile getirdi. 

Uşak 3. Sanayi Sitesi'nin temeli atılıyor!

Uşak’ta kent ekonomisine katkı sağlaması planlanan Uşak 3. Sanayi Sitesi'nin temeli atılıyor. Projenin işyeri bulma sorununu ortadan kaldırması planlanıyor.

Kilis Küçük Sanayi Sitesi'nde 28 işyerinin yapım işi ihale ediliyor!

Kilis Merkez Yeni 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kilis Merkez Yeni III Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde 28 işyeri yapım işini ihale ediyor. İşin bedeli 4 milyon 455 bin TL olarak belirlendi. 

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli 3 Nisan'da atılacak!

Gölcük'te hayata geçirilen yeni sanayi sitesi basına tanıtıldı. Sitenin temeli Milli Savunma Bakanı Fikri Işık tarafından 3 Nisan'da atılacak.

Gölcük Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli Pazartesi atılacak!

Çağdaş Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Orhan Balcı, bugünkü yazısında Gölcük'teki kentsel dönüşüm projesinden bahsetti. Balcı, Gölcük Küçük Sanayi Sitesi'nin 3 Nisan'da temelinin atılacağını söyledi.

Bolu Yeni Sanayi Sitesi’nde 3. kez talep toplanacak!

Bolu Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile BESOB işbirliği ile gerçekleşen Yeni Sanayi Sitesi’nde son 52 dükkan için 3. kez talep toplanacak.

22 OSB ve 3 sanayi sitesi için düğmeye basıldı!

2020’ye kadar 63 yeni OSB, 33 yeni SS kurarak 1 milyon ilave istihdam sağlanması için yatırımlar artırılıyor. Bakanlık ayrıca 2017 yılında 22 OSB ve 3 sanayi sitesi olmak üzere 25 yeni projeyi yatırım programına dahil etti.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin planı için yapılan itirazlar reddedildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclis 2016 yılı şubat ayı 3. Birleşiminin 4. Oturumu Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Meclis Binası'nda yapıldı. Gülsan Sanayi Sitesi için hazırlanan plana yapılan itirazlar oy çokluğu ile reddedildi.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli atıldı.

Ceylanpınar Küçük Sanayi Sitesi neden bitmedi?

Ceylanpınar'da Küçük Sanayi Sitesi'nin yapımı için ismini duyuran Sanax İnşaat A.Ş neden bu kadar reklam kampanyalarının peşinde? Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız "Sanayi Sitesi neden bitmedi?

3. sanayi sitesi Haberi

3. sanayi sitesi

Başkan Cahan "3. Sanayi Sitesi için de esnafa müjdeler" verdi. Esnafın yanındayız Belediye Başkanı Nurullah Cahan Yeni Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret etti. 


Ziyarete Başkan Cahan'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Ziraat Aletleri Esnaf Odası Başkanı Nazmi Arıkan ve Belediye birim müdürleri de katıldı. 


"Esnafların beklentilerinin dinlendiği" ziyarette Başkan Cahan "Sıkıntıların çözümlerinin kısa sürede gerçekleşeceği" belirtti. "Esnafları yüz yüze dinlemenin önemine" vurgu yapan Başkan Nurullah Cahan, "ilimizde ortak aklın birlikte yürütülmesi için vatandaşlarımız ile sürekli iç içeyiz. Bu kapsamda Yeni Sanayi Sitesi Esnafımız ile bir araya geldik. Burada bütün esnaflarımızı hassasiyet ile dinledik. 


Site esnafının beklentilerine en kısa zamanda yanıt vereceğiz" dedi. "Bu tür ziyaretlerin kentin gelişimine etki ettiğin" anlatan Cahan, "Bütün esnaf gruplarımızı dinleyerek kentte beklenilen düzeyde işletmelerin olmasını sağlayacağız"...