21 / 05 / 2024

3. Uluslararası Petrol ve Doğalgaz Konferansı yapıldı mı

3. Uluslararası Petrol ve Doğalgaz Konferansı yapıldı mı

İstanbu l’da düzenlenen 3. Uluslararası Petrol ve Doğalgaz Konferansı’nda konuşan Genel Energy üst düzey yöneticisi Hayward, Kuzey Irak doğalgazını Türkiye taşıyacak yatırımların 2017 kışında hayata geçeceğini ifade etti.

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

Petrol fiyatları yükseliyor! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cuma brent petrol fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 87,05 dolara kadar yükselerek, 86,65 dolardan günü tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cumna brent petrol fiyatı.

Türkiye'de diploma denkliği almak isteyen öğrenciler dikkat: Artık dil belgesi zorunlu

Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olan öğrencilerin Türkiye'deki denklik işlemlerinde artık dil belgesi şartı bulunuyor. Özellikle öğrencilerin mezun oldukları üniversitelerin en az 3 uluslararası sıralama kuruluşunun listesinde ilk 400 içinde yer alması gerekecek. İşte detaylar..

Petrol fiyatları düşüyor! Brent petrol bugün ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 91,48 dolara kadar yükselirken günü 90,70 dolar seviyesinde tamamladı. Peki Brent petrol ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı.

Uluslararası Enerji Ajansı, küresel petrol talebindeki artış tahminini yükseltti!

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA), bu sene için küresel petrol talebine yönelik artış tahminini günlük 240 bin varil yukarı yönlü şekilde revize etti.

ABD, stratejik petrol rezervi için 3 milyon varil petrol satın alacak!

ABD yönetimi, stratejik petrol rezervi için ağustos ayında teslim edilmek üzere 3 milyon varile kadar ham petrol alacağını duyurdu.

ABD'nin ticari ham petrol stokları 3 milyon varil arttı!

Aktarılan detaylara göre, ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık olarak 3 milyon varil arttı.

Petrol fiyatları 3 ayın ardından 75 doların altına geriledi! 3 Mayıs 2023 brent petrol fiyatı

Rusya-Ukrayna savaşıyla yükselişe geçen petrol fiyatları 3 ayın ardından tekrar 75 doların altına geriledi. Peki bugün brent petrol ne kadar? 3 Mayıs brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 3 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı... 

Korkutan iddia! Motorin 30 TL olacak!

Türkiye’de geride kalan Haziran ayı içerisinde motorin fiyatları 30 TL’yi aşmıştı. Uluslararası petrol fiyatlarının tekrar 100 doların üzerine çıkacağı ifade edilirken, motorin fiyatlarının yine 30 TL’yi geçeceği konuşuluyor

Brent petrol düştü! Brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 3 Kasım 2022 brent petrol varil fiyatı

Brent petrol varil fiyatı bugün düşüşe geçti. Dün 96,16 seviyesinden kapanış yapan brent petrol bugün yüzde 0,44 azaldı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? İşte 3 Kasım 2022 brent petrol varil fiyatı.

Türkiye'nin uluslararası yatırım pozisyonu verileri yayımlandı! Temmuzda eksi 217,3 milyar dolar

Türkiye'nin yurt dışı varlıkları ile yükümlülüklerinin farkı şekilde tanımlanan net uluslararası yatırım pozisyonu (UYP), temmuzda eksi 217,3 milyar dolar oldu. İşte detaylar…

Brent petrol son 3 haftanın dibini gördü! Akaryakıt indiriminin önünü dolar mı kesiyor? Beklenti yükseldi son dakika

Brent petrol varil fiyatı son 3 haftanın en düşük seviyesine düştü. Brnet petrol dün 100 doların altına geriledi bugün ise 96 dolar seviyesinde güne başladı. Peki akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi? Benzin, motorin ve LPG'ye indirim olacak mı?

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili sorun mu var? EPDK açıkladı! 

Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı Petroleum Istanbul 2022 yılında yeni tip koronavirüs (Kovid-19 sebebiyle ekonomilerin zor bir dönemden geçtiğini aktaran Yılmaz, Rusya'nın Ukrayna'da başlattığı işgalde sürecin daha da zorlaştığını aktardı.

3. Uluslararası Petrol ve Doğalgaz Konferansı yapıldı mı Haberi

3. Uluslararası Petrol ve Doğalgaz Konferansı yapıldı mı


Kuzey Irak’ın önemli petrol ve doğalgaz üreticilerinden Genel Energy'nin üst düzey yöneticisi Tony Hayward, bölgeden Türkiye'ye doğalgaz akışının 2017 kışında başlayabileceğini söyledi.


İstanbul’da düzenlenen 3. Uluslararası Petrol ve Doğalgaz Konferansı’nda konuşan Hayward, Kuzey Irak doğalgazını Türkiye taşıyacak yatırımların 2017 kışında hayata geçeceğini ifade etti. Başlangıçta 4 milyar metreküplük gaz akışını amaçladıklarını belirten Hayward, akış miktarını 2020'e kadar yıllık 10 milyar metreküpe, 2025'e kadar ise 20 milyar metreküpe çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi.


Genel Energy için Kuzey Irak'ta petrol üretiminin ardından ikinci önemli adımın doğalgaz üretimi olduğunu ifade eden Hayward, bölgedeki yatırımlarının artarak süreceğini...