16 / 05 / 2024

3. Uluslararası Resort Turizm Kongresi nerede

3. Uluslararası Resort Turizm Kongresi nerede

Eski Almanya Başbakanı Gerhard Schröder, "Türkler Avrupa'ya ait olmak için yalvarmak zorunda değil. Bizim ulusal çıkarlarımız açısından Türkiye'ye rica etmemiz gerekiyor. Bu iki tarafın da kazanacağı bir durumdur" dedi...

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

Türkiye'de diploma denkliği almak isteyen öğrenciler dikkat: Artık dil belgesi zorunlu

Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olan öğrencilerin Türkiye'deki denklik işlemlerinde artık dil belgesi şartı bulunuyor. Özellikle öğrencilerin mezun oldukları üniversitelerin en az 3 uluslararası sıralama kuruluşunun listesinde ilk 400 içinde yer alması gerekecek. İşte detaylar..

Türkiye'nin uluslararası yatırım pozisyonu verileri yayımlandı! Temmuzda eksi 217,3 milyar dolar

Türkiye'nin yurt dışı varlıkları ile yükümlülüklerinin farkı şekilde tanımlanan net uluslararası yatırım pozisyonu (UYP), temmuzda eksi 217,3 milyar dolar oldu. İşte detaylar…

Sinpas Kızılbük Thermal Wellness Resort'da fiyat artışı öncesi son 3 gün!

Sinpas Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde fiyat artışı öncesi son 3 gün... Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme icradan 21.3 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ortaca İcra Dairesi, Muğla ili, Ortaca ilçesi, Serıgerme Mahalle/Köy, 238 ada 3 parselde yer alan Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme otelini 21 milyon 332 bin 250 TL'ye satıyor...

Emlak Konut, İFM kapsamında 3.7 milyar TL'lik sözleşme imzaladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında toplam 3 milyar 701 milyon 200 TL'lik sözleşme imzalandı...

Aygen Erkal: İnşaat sektörü en fazla ihracat gerçekleştiren 3'ncü sektör!

Uluslararası Standardizasyon Zirvesi'nde konuşan Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayiciler Derneği (İMSAD) Genel Sekreteri Aygen Erkal, TÜİK'in inşaat sektörüyle ilgili raporu için, "İnşaat malzemeleri sektörü, otomotiv ve hazır giyimden sonra en fazla ihracat gerçekleştiren 3. sektör." dedi..

Antalya 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi!

Kaş-Demre arasına kurulması planlanan Antalya’nın 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi. Bölgede arsa tahsisi yapılan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin havalimanının yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm Ve Havacılık Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm Ve Havacılık Anonim Şirketi Şişli Şubesi bugün 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Folkart projelerine uluslararası 3 ödül!

Folkart’ın Çeşme’de hayata geçirdiği 2 projesi uluslararası alanda 3 ayrı ödül kazandı. 

Türk müteahhitler Afrika pazarına açılacak!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı kapılarını açtı. Fuarda konuşan MCI Fuarcılık Genel Müdürü Ufuk Yavuz Tümer, Türk müteahhitlerinin Afrika pazarına açılacağını açıkladı.

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı açıldı!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

3. Uluslararası Resort Turizm Kongresi nerede Haberi

3. Uluslararası Resort Turizm Kongresi nerede

Eski Almanya Başbakanı Gerhard Schröder, Antalya Kundu'da düzenlenen 3. Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'de bir ev satın aldığını ancak nereden satın aldığını söylemek istemediğini söyledi. 


Türklerin son derece mükemmel ev sahipleri olduğunun sadece Almanya'da değil, bütün dünyada bilindiğini anlatan Schröder, "İç siyasetindeki tartışmalara karışmamaya dikkat ederek, Türkiye'nin dünyaya açık, açık görüşlü ev sahibi namının devam edeceğini ummaktayız. Hepimiz Türkiye ile sempatik ve sıcak bir ilişki içindeyiz ve öyle kalmayı da istiyoruz" diye konuştu.


Coğrafya, kültürel çeşitlilik ve konukseverliğin Türkiye'nin dünya çapındaki imajını belirleyen faktörler olduğunu vurgulayan Schröder, "Turizm söz konusu olduğunda hizmetin ne kadar iyi olup olmadığı, konaklamanın ne kadar iyi olup olmadığı ile kısıtlı değildir. Bunun ötesinde sürdürülebilirlik, çevre koruması, kültürel mekanların ve coğrafyanın korunması konularının da dikkatle...