07 / 05 / 2024

30 il millet bahçesi

30 il millet bahçesi

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, 30 ilde 7 milyon 350 bin metrekarelik alanda yapılması planlanan 41 millet bahçesinin yapım çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 3 milyon TL'ye dayandı! En çok değerlenen iller Hatay, Ankara ve Elazığ!

Ağustos ayında en çok konut satışının olduğu ilk 30 il değerlendirildiğinde yıllık değer artış oranı en yüksek olan şehirler Hatay, Ankara ve Elazığ olarak belirlendi. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 2 milyon 859 bin 610 TL'ye ulaştı. İşte o rakamlar...

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

Akaryakıtta fren patladı! Bir zam daha geliyor! İşte 30 Temmuz 2023 il il akaryakıt fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarında resmen fren patladı... Bir zam daha geliyor! İşte 30 Temmuz 2023 il il akaryakıt fiyatları...

Bugün elektrik kesintisi olacak mı? 30 Mayıs Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangileridir?

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 30 Mayıs 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

TOKİ yeni kura tarihleri il il duyuruldu! 30 Ocak-8 Şubat kuraları peş peşe hangi illerde çekilecek? Şimdi takvime bakın

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konutun hak sahibi belirleme kuraları tam gaz sürüyor. TOKİ yeni kura tarihleri il il duyuruldu! 30 Ocak-8 Şubat kuraları peş peşe hangi illerde çekilecek? Şimdi takvime bakın

Samsun'un o ilçesinde 30'u ev, toplam 38 gayrimenkul 24 taksitle satılıyor!

Samsun ili Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun ili, Çarşamba ilçesi, Orta Mahalle, Çay Mahallesi, Yamanlı, Eğrikumi Güneşli, Ustacalı, Tatarlı ve Aşağı Musalla mahallelerinde yer alan 30 ev, 7 tarla ve 1 arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve taksit seçenecekleri...

Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 20 değil 30 değil o rakamı görecek! Şimdi bakın, keşke demeyin!

Dolarda yaşanan hareketlilik, FED'in faiz kararının yaklaşması derken ortalık karıştı. Vatandaşlar bir sonraki hamlesini planlarken, analistler dolar 4 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. Dolar 20 değil 30 değil o rakamı görecek! Şimdi bakın, keşke bilseydim demeyin!

Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 21 değil 30 değil o rakamı görecek! Hemen bakmayan, bin pişman!

Dolar ve altın piyasasında hareketlilik sürerken vatandaşlar yıl sonunda doların göreceği rakamı araştırıyor. Piyasalarda hakim olan hareketli hava vatandaşı endişelendirirken, Analistler kritik son dakika açıklaması geldi. Dolar 4 ay sonra 21 değil 30 değil o rakamı görecek!

''Dolarda 30 TL mümkün değil, 60 TL imkansız'' diyen Haluk Özdil'den flaş açıklama! Duyanın ağzı açık kaldı

Dolar/TL'nin ne kadar olacağına yönelik bazı uzman isimler tarafından verilen rakamlar ile ilgili açıklama yapan Haluk Özdil, ''dolar 30 TL mümkün değil, 60 TL ise imkansız'' diyerek yatırımcıları uyardı...

AKM Millet Bahçesi yarın açılıyor!

Toplam 601 bin 700 metrekarelik yeşil ve açık alana sahip olacak Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yarın 13.30'da açılıyor.

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

30 il millet bahçesi Haberi

30 il millet bahçesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonunda 81 ilin her birine en az bir millet bahçesi yapılması kapsamında çalışmaların devam edildiğini söyleyen TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 30 ilde 41 millet bahçesi uygulaması hayata geçireceğini söyledi.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, "Daha Çok Yeşil" anlayışı kapsamında inşa edilen millet bahçelerinin, şehirlere yeni bir değer katacağını söyleyen TOKİ Başkanı Bulut, ''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın talimatlarıyla ülkemizin tüm şehirlerinde hayata geçecek millet bahçeleri projelerimizle gelecek nesillerimizin daha yeşil ortamlarda yaşamasına imkân sağlayacağız'' diye konuştu.
 
Hizmete açılacak millet bahçeleriyle yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları, spor alanları, amfi, oyun alanları, otopark alanları, bitkisel peyzaj alanları ve millet kıraathanelerinin bulunacağını söyleyen Bulut, ''Millet bahçeleri, vatandaşlarımızın bir araya geleceği nitelikli sosyal alanlar olup huzur içinde vakit...