04 / 07 / 2024

360 derece dönen ev

360 derece dönen ev

Erzincanlı iş adamı Yavuz Peker, arazilerini seyretmek için ilginç bir yola başvurdu. Peker arazilerini gören tepeye 360 derece dönen ev yaptı.

1.29 düşük faizle konut kampanyasının şartları neler, kimler başvuru yapabilir? Ev almayı düşünenler dikkat!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni kampanyasıyla 1,29 faizle konut fırsatı sunuluyor. Peki kampanyaya kimler başvurabilir? Şartları ne? İşte ev almayı düşünen pek çok kişi tarafından merak edilen konut kampanyasının detayları...

Temmuz 2024 emekli zammında son dakika! En düşük emekli maaşı 13 bin 146 TL'ye çıkıyor!

Enflasyon ve sürekli olarak artış gösteren hayat pahalılığı karşısında aylıkları her geçen gün daha da eriyerek adeta pula dönen emeklilerin gözü kulağı Temmuz 2024 zammında. Peki emekli Temmuz ayında ne kadar zam alacak?

3 yıldır yılan hikayesine dönen lüks otellere komşu kaçak yapılar için yıkım kararı! Tek tip yapı sistemine geçiliyor!

Antalya'da yıkımı 2021 yılından bu yana yılan hikayesine dönen lüks otellere komşu 'bedava tatilin adresi' olarak tanımlanan çardaklar, için karar alındı. Bu yapılar yıkılarak, tek tip yapı sistemine geçilecek.

İzmir’de dönüşüm fiyaskosu! Dev proje yılan hikayesine döndü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Tunç Soyer’in, Büyükşehir güvencesiyle temelini attığı 380 konut aradan 2 sene geçmesine rağmen hala tamamlanamadı. Yılan hikayesine dönen projede inşaat durdu.

Ali Kurt'tan vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime dönüşüm çağrısı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra kentsel dönüşüm de en çok konuşulan konular arasında yer alırken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da riskli yapıda oturduğunu düşünen vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime çağrı yaptı.

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim arap saçına döndü! Kira anlaşmazlıklarında dava sayısı yüzde 80'e ulaştı

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün artmaya devam ediyor. Adeta arap saçına dönen sorunlar işin içinden çıkılamaz bir hale dönüştü. Özellikle büyükşehirlerde kiracı anlaşmazlıklarının yüzde 80'i davaya dönüşüyor...

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

360 derece dönebilen ev yaklaşık 19 milyon TL'ye satılıyor!

Mühendis Don Dunick tarafından tasarlanan 'Fener' isminde olan ve Kuzey Adası'ndaki Auckland şehrine bağlı sahil kasabası Maraetai'de bulunan 360 derece dönen ev satılıyor. İşte ayrıntılar...

Evlenmeyi düşünenler dikkat! Başvurular yarın resmen başlıyor! Faizsiz evlilik kredisine nasıl başvurulur?

Evlenmeyi düşünen çiftlerin merakla beklediği faizsiz evlilik kredisi için başvurular yarın resmen başlıyor. Peki faizsiz evlilik kredisine nasıl başvurulur?

O bankadan stratejik konut kredisi hamlesi! En düşük faiz oranlarıyla konut kredi piyasasında ön sıraya yerleşti!

Bank of India, daha fazla müşteri çekebilmek için, stratejik bir konut kredisi hamlesi yaptı. Müşterilere, son derece düşük faizli konut kredisi sunmaya başladı.

Sıfır ev alacaklara kritik uyarı! Fiyatlarda düşüş beklemeyin, pazarlıksız ev almayın!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, ev almayı düşünen vatandaşlar için önerilerde bulunarak dikkat çekici tavsiyelerde bulundu.

Deri ihracatçıları ayakkabı ürünlerini Dünya Ayakkabı Kongresinde Metaverse ile tanıtacak!

İstanbul’da düzenlenecek Dünya Ayakkabı Kongresinde firmaların ürünleri Metaverse ortamında artırılmış gerçeklik teknolojisiyle ziyaretçilere gösterilecek. Ziyaretçiler ürünleri üç boyutlu 360 derece inceleme şansını bulacak.

Türkiye’ye yatırım yapmayı düşünen küresel fon yöneticilerinin oranı yüzde 74!

“Türkiye ve Çevresinde Yatırım Yapan Özel Sermaye Yatırım Fonları” konferansında yapılan ankette fon temsilcilerinin yüzde 74’ü Türkiye’ye yatırımı düşünürken, yüzde 40’ı ise yatırım portföylerinde önceliğe sahip olduğunu belirtti.

360 derece dönen ev Haberi

360 derece dönen ev

Erzincanlı iş adamı Yavuz Peker (74), arazilerini gören tepeye 360 derece dönen ev yaptı. Posta gazetesinde yer alan habere göre, tek bilye üzerinde ve elektrik motoru sayesinde ev ayarlanabilen hızda dönüşünü tamamlarken, Peker hem günün yorgunluğunu atıyor hem de arazisini seyrediyor.

Kemah ilçesine bağlı Özdamar köyünde dünyaya gelen Yavuz Peker, 1959'da henüz 12 yaşındayken çalışmak için İstanbul'un yolunu tuttu. Uzun seneler mekanik ve metal sektöründe çalıştıktan sonra reklam ajansı kuran 2 çocuk babası Yavuz Peker, yaklaşık 10 sene önce doğup büyüdüğü Özdamar köyüne döndü. Peker, aldığı arazilerde tarımla uğraşmaya başladı. 

Ceviz üreticiliği de yapan Peker, arazilerini seyretmek için ilginç bir yola başvurdu. Senelerce uğraştığı mekanik ve metal sektöründeki ustalığını konuşturan Yavuz Peker, arazilerini gören tepeye, 360 derece dönen bir konut inşa...