23 / 05 / 2024

371 konuttan oluşan Beyaz Park Topkapı satışta

371 konuttan oluşan Beyaz Park Topkapı satışta

Bugüne kadar ağırlıkla üst gelir grubuna proje üreten Beyaz İnşaat, Beyaz Park ile Topkapı'ya geldi. 371 konutun bulunduğu projede daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor.

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...

Çifçilere kötü haber! Bir yılda rakamlarda oluşan artış belli oldu

Çiftçilerin üretim yaparken en çok harcama yaptıklar mazot, gübre, yem ve işçilik ücretlerinde bir yılda oluşan artış miktarını TÜİK açıkladı.

Motorine bayramda dev indirim geliyor! Fiyat indirimi pompaya yansıyacak işte motorinde oluşan indirimli fiyat

Motorine hükümetten bayram indirimi geldi. Litresi 30 lirayı bulan motorine bu gece yarısından itibaren dikkate değer bir indirim yapılması kararı alındı. İndirimli fiyat pompaya yansıyacak. İşte akaryakıtta oluşan son rakamlar...

Hükümetin peş peşe yaptığı açıklamalardan sonra gram altının fiyatı fırladı! İşte gram altında oluşan son dakika rakamı

Yüksek dolar ve enflasyona ilişkin peş peşe açıklanan önlem paketlerinden sonra gram altının fiyatı fırladı. Gelire Endeksli İç Borçlanma Senedi ve kredi kartlarının limit ve vade sınırı düzenlemesi altın piyasasını etkiledi. İşte gram ve çeyrek altında oluşan son dakika fiyatları...

İstanbul tam ve bağlantılı mahallelerden oluşan bir şehir olabilir mi?

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo’nun seçim kampanyasının temel yaklaşımı olarak gündeme gelen 15 dakikalık şehir kavramı İstanbul'da da hayata geçirilebilir mi? İstanbul, yaşayan, insan dostu, tam ve bağlantılı mahallelerden oluşan bir şehir olabilir mi?

Dereli, Doğankent ve köylerde 612 bağımsız bölümden oluşan proje tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, selde zarar gören Giresun'un Dereli ve Doğankent ilçeleri ile köylerde inşa edilecek 612 bağımsız bölümden oluşan projeyi tamamladıklarını belirtti. 

Elazığ'da 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da yaklaşık 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık ve bu çalışma gerçekten yeni Elazığ için Türkiye'ye ve dünyaya örnek gösterilebilecek." dedi.

Maltepe'de kolonlarında çatlak oluşan bina boşaltıldı! 

Maltepe'de kolonlarında çatlak oluşan bina belediye ekipleri tarafından tahliye edilerek mühürlendi. Binadan alınacak numune ile yapılacak ölçüm sonrası binanın güçlendirilmesi ve yıkımına karar verilecek. 

Sur Erdebil Köşkü'nde oluşan hasar gideriliyor!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde geçen yıl PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 800 yıllık tarihi Erdebil Köşkü'nde oluşan hasar, devlet desteğiyle büyük oranda giderildi

Trabzon ve Giresun'da yaşanan sel nedeniyle oluşan zararlar TBMM'de!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Trabzon ve Giresun'da meydana gelen sel felaketleri nedeniyle oluşan zararların tazminine yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kentsel Dönüşümünle oluşan toplumsal travmalara, Bakanlığın psikolojik desteği şart!

Fikentder Dernek Başkanı Yasin Bektaş, Plan notları haricinde Fikirtepe'de oluşan mevcut durum hakkında yaptıkları araştırmada; Kamuoyu her ne kadar zengin olduk edasında olsa bile bu zenginliği henüz göremediklerini belirtmekte

371 konuttan oluşan Beyaz Park Topkapı satışta!

Bugüne kadar ağırlıkla üst gelir grubuna proje üreten Beyaz İnşaat, Beyaz Park ile Topkapı'ya geldi. 371 konutun bulunduğu projede daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor.

Balıkesir'de 11 karavandan oluşan otel kuruldu!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Cunda (Alibey) Adası'ndaki arsasına turistik tesis yapmak isteyen ancak sit alanında bulunduğu gerekçesiyle izin verilmeyen girişimci, 11 karavandan oluşan bir otel kurdu.

371 konuttan oluşan Beyaz Park Topkapı satışta Haberi

371 konuttan oluşan Beyaz Park Topkapı satışta

Bugüne kadar ağırlıkla üst gelir gurubuna proje üreten Beyaz İnşaat, Beyaz Park ile Topkapı'ya geldi. 371 konut ve 4 bin metrekareyi bulan ticari ünitelerin yer aldığı projede satışlar başladı. 

Projede daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. 


Projenin tanıtımında konuşan Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Muammer Beyaz, bugüne kadar özellikle Etiler, Levent, Beykoz, Ataköy, Kemer Göktürk gibi bölgelerde 3 binin üzerinde konut ve 500'ün üzerinde ticari ünite yaptıklarım söyledi. 


2010'dan sonra orta gelir gurubuna yönelik de projeler üretmeye başladıklarım anlatan Beyaz, "Beyaz Park Projesi'ni Akşam Gazetesi'nin bulunduğu alan ile Eczacıbaşı'na ait Atlızincir Fabrikası'mn bulunduğu arazi üzerinde iki etap halinde inşa edeceğiz" dedi. 


Atlızincir Fabrikası'mn arazisini satın aldıklarım, Çukurova Grubu'yla ise kat karşılığı anlaştıklarını belirten Beyaz, projenin arsa bedeli hariç 100 milyon TL'lik yatırımla inşa...