22 / 07 / 2024

3d ile dairenin içi görülebilir mi

3d ile dairenin içi görülebilir mi

Türkiye ’de ilk defa hayata geçirilen uygulama sayesindeartık daire almak isteyenler, sanal ortamda kat planlarının içine girip, evin tüm bölümlerini gezebiliyor.

Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olması sosyal medyada gündem oldu!

Türkiye genelinde konut fiyatları hız kesmeden artarken, İnşaat Mühendisi mühendisyen Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olmasına dikkat çekti.

‘Amazon Teknoloji Sınıfı’ ile 4 bin genç kodlama eğitimi alacak! Hemen başvurun!

Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda kurduğu Amazon Teknoloji Sınıfı ile gençlerin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olacak.

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Türkiye Simge Goorany tarafından kuruldu.

3D Pişirme Teknolojisi ile karşınızda Arçelik ocaklı fırınlar! Arçelik ocaklı fırın fiyatları ne kadar?

Arçelik şık tasarımları, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatlarıyla her zaman en çok tercih edilenler arasında. Arçelik'ten 3D pişirme teknolojisi ile karşımıza çıkan ocaklı fırınlar her evin olmazsa olmazı arasında yer alıyor. Peki, Arçelik Ocaklı Fırın fiyatları ne kadar?

3D Beton Yazıcı Teknolojisi ile konut devri başladı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında 3D teknolojisi ile inşa edilen konutları kaleme aldı.

Gayrimenkul satışında '3D Etkileşimli Online Satış Sistemi' dönemi!

Yeni normal hayatla birlikte teknoloji, yaşamımızın her alanına hız kesmeden etki etmeyi sürdürüyor. Sektörler dijitalleşmeye daha da önem vermeye başlamışken şimdilerde inşaat şirketleri; Türk gayrimenkul piyasasının sıklıkla kullanacağı, 3D Etkileşimli Online Satış Sistemi ile tanışıyor.

3d Model Mühendislik Bilişim Makina Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3d Model Mühendislik Bilişim Makina Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atamer Özalp tarafından kuruldu.

3D Checkpoint Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

3D Checkpoint Mühendislik Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barbaros Şenbak tarafından kuruldu.

Ordu TOKİ projesindeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilen projedeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti.

3d İleri Tıbbi Teknolojiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3d İleri Tıbbi Teknolojiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Atilla   Çelik, Mustafa  Turan ve Tuğrul Karaaslan ortaklığında kuruldu. 

Nef'in hedefi 3D yazıcıyla ev yapmak!

Nef'in gayrimenkulde yeni hedefi  3D yazıcı ile ev yapmak. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Hedefimiz bu yılın üçüncü çeyreğinde 3D yazıcı ile ev yapmaya başlamak" dedi.

Nef 3D yazıcı ile ev yapacak!

Konut yapımında metodu değiştiren Nef, yeni atılımlara hazırlanıyor. Şirket bu yıl 3D yazıcı ile ev yapacak....

3. Havalimanı'nın 3D animasyon filmi hazırlandı!

Dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı projesi olarak kamuoyunda sıkca konuşulan İstanbul Yeni Havalimanı’nın, tamamlandığında yaşatacağı yolcu deneyimi, 3D animasyon videosu ile anlatıldı.

3d ile dairenin içi görülebilir mi Haberi

3d ile dairenin içi görülebilir mi

3D sanal gerçeklik sayesinde, projelerin kat planları içinde gezilebiliyor


Markalı konut projelerini 3 boyutlu modelleyerek, Google Earth tabanlı sistemi üzerinde sergileyen 3DKonut.com, yeni uygulaması ile kat planlarının içinde gezebilmeyi mümkün hale getirdi. Site, projeden daire almak isteyenleri, beğendikleri tipte konutun kat planına götürüp, evin odaları içinde gezinmelerini sağlıyor. 3 boyutlu sanal gerçeklik sayesinde alıcılar, daireleri bittiğinde içinin nasıl görüneceğini, proje henüz maket aşamasındayken görme 3DKonut.com’un yeni uygulaması sayesinde projelerin kat planları, içinde gezilebilen mekanlar haline geldi. Yeni hizmetleri hakkında bilgi veren site yöneticisi Aybars Görpe “İnşaat firmalarının bugüne kadar internet sitelerinden ya da tanıtım kataloglarından sundukları kat planlarını, standart görünümünden çıkartıp 3 boyutlu yaptık ve müşterilerin beğendikleri dairenin içinde gezebilmelerini sağladık” dedi. 


Projelerin kat planlarını, içinde gezilebilen mekanlar haline getiren ve...