02 / 05 / 2024

3dkonut uygulaması

3dkonut uygulaması

Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımcıları, 3 boyutlu uygulama sayesinde Türkiye’deki projeleri internet üzerinden gezebiliyor. Uygulama projeyi gelip yerinde görme fırsatı bulamayan yurt dışındaki gayrimenkul yatırımcılarına büyük kolaylık sunuyor.

Anamur tarım alanları imar uygulaması askıya çıktı!

Mersin İli, Anamur İlçesi, Akine, Ormancık ve Sarıağaç Köyleri hudutları içerisinde bulunan Kıbrıs’a Anamur (Dragon) Çayından Boru ile Su Götürme Projesi kapsamında hazırlanan imar uygulaması askıya çıktı...

Adana Sarıçam'da imar uygulaması iptal mi edildi?

Adana'nın Sarıçam ilçesi Suluca-Dağcı bölgesindeki arsa satışlarının, belediye içerisindeki bazı memurların spekülasyonu olduğu, bölgede 2012 yılında yapılan imar uygulamasının, Adana 2. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildiği ortaya çıktı.

Dumankaya Hi-Fit D planı uygulaması!

Ödeme koşulları kapsamında 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan Dumankaya Hi-Fit D planı uygulaması devam ediyor. Proje 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Dumankaya Hi-Fit D planı uygulaması için son gün 31 Ocak!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükselen Dumankaya Hi-Fit D planı uygulaması için son gün 31 ocak olarak belirlendi. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

1979 yılında Belediye otobüslerinde tek fiyat uygulamasına başlanmış!

1979 yılında İstanbul'da şehiriçi belediye otobüslerinde tek fiyat uygulamasına başlanmış. Vatandaşlar nereye giderlerse gitsinler 5 lira ödeyeceklermiş. Sadece, Boğaziçi Köprüsü'nden geçme durumunda biletler 10 lira olacakmış.

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması!

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması devam ediyor. 60 ay vade farksız taksit yapılan projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Başoğlu Kablo'dan yeni mobil uygulaması!

İlklerin ve yeniliklerin öncüsü Başoğlu Kablo yeni nesil tasarımı ve güncel teknolojileriyle geliştirilmiş IOS ve Android mobil uygulaması ile ilgili kullanıcıların kablo ürünlerini aramalarını daha pratik hale getiriyor

Ankara'nın imar uygulamasına yürütmeyi durdurma!

Ankara'nın imar uygulamasına yürütmeyi durdurma geldi.İzmir'deki 5'inci İdare Mahkemesi, Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aleyhine açtığı davada İnciraltı Turizm Merkezi Nazım İmar Planları'nın yürütmesini durdurdu.

3DKonut.com proje maketini cebe sığdıran sanal gerçeklik oldu!

Markalı konut projelerini 3 boyutlu modelleyerek, Google Earth tabanlı sistemi üzerinde sergileyen 3DKonut.com, proje maketini inşaat patronlarının ve de satış temsilcilerinin cebine sığdırdı.

Eyüp Ağaçlı'da 18. Madde uygulaması tamam!

Eyüp Belediyesi, Ağaçlı Mahallesi'nde 18. Madde uygulamasının yapıldığını ve yeni tapuların dağıtılmaya başlandığını duyurdu. Ağaçlı, Tayakadın, Yeniköy Akpınar ve İhsaniye ile birlikte 3. Havalimanı projesi için kamulaştırma kararı çıkan bölgelerden...

AFAD akıllı afet uygulaması geliştirdi!

İstanbul AFAD tarafından İOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar için ücretsiz afet uygulaması geliştirildi. Uygulama İstanbul halkının afetlere karşı bilinçlendirme çalışmaları kapsamında hazırlandı.

Çevre Bakanlığı e-denetim uygulaması hayata geçiyor!

İdris Güllüce’nin talimatıyla gerçekleştirilen e- denetim uygulaması hayata geçiyor. Avrupa’da ilk defa uygulanacak olan e- denetim uygulaması aynı zamanda birçok yeniliği de beraberinde getiriyor.

YOSAB'a imar uygulaması ile yatırımcı gelecek!

YOSAB'ın engelleri kalktı Yenişehir'de sanayicinin önünü açacak müjdeli haber, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan geldi. Başkan Çelik, karar ile birlikte YOSAB'da imar uygulaması çalışmalarına başladıklarını kaydetti.

3dkonut uygulaması Haberi

3dkonut uygulaması

Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımcıları, 3 boyutlu uygulama sayesinde Türkiye’deki projeleri internet üzerinden gezebiliyor.

Markalı konut projelerinin maketini online hale getirerek, haritadaki gerçek konumlarında ve tüm detaylarıyla internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen uygulama, özellikle projeyi gelip yerinde görme fırsatı bulamayan yurt dışındaki gayrimenkul yatırımcılarına büyük kolaylık sunuyor. “Müşteriyi satış ofisine getirmek yerine, projeyi müşterinin ayağına götürüyoruz.” diyen 3DKonut.com yöneticisi Aybars Görpe, ziyaret istatistiklerine göre yurt dışından en çok ilginin Almanya ve Rusya’dan olduğunu, bu ülkeleri sırasıyla ABD, Hollanda İngiltere, Fransa ve Azerbaycan’ın takip ettiğini söylüyor.

Türkiye’de ilk defa hayata geçirilen uygulama ile bugüne kadar bine yakın konut projesini internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen 3DKonut.com, henüz temeli dahi atılmamış konut projesinin, birkaç yıl sonra tamamlandığında gerçekte nasıl görüneceğini bugünden görebilmeyi sağlıyor. Bu yönüyle...