09 / 05 / 2024

3.havalimanı eleman eğitim

3.havalimanı eleman eğitim

2017'de hizmete girecek İstanbul'daki 3'üncü havalimanında çalışacak personel yetiştirmek için mesleki ve teknik okullarda yeni bir program uygulanacak..

Öğrencilere 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek! Bu paraları mutlaka alın!

Üniversite öğrencilerine 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek. Eğitim desteği bekleyen öğrenciler bu paraları mutlaka alın...

Engelli bireysel eğitim desteğine okkalı zam 3 bin 147 TL oldu!

Engellilere bireysel eğitim desteği ödemeleri arttırıldı. İşte ödemelere ilişkin tüm detaylar...

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nilda Ferhan Yetki tarafından kuruldu.

Milli Eğitim tatili uzatıp, 3 gün daha ekleme yaptı! Çocuklar buna çok sevinecek!

Arka arkaya gelen tatil müjdeleri öğrencileri sevindirdi. Tatilin son gününde milli eğitim bakanlığı bir açıklama yaptı. Açıklamayla birlikte öğrenciler sevindi. Üç gün daha tatil olacak. İşte tüm detaylar…

3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği eğitimi veriliyor!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan yaptığı açıklamada 3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği ve sağlığı eğitimi verildiğini söyledi.

Bornova Belediyesi'nden Milli Eğitim Bakanlığı’na arsa tahsisi!

Bornova Belediyesi’nin Erzene Mahallesi 498, 707 ve 719 sokaklar arasında bulunan ve imar planında yol, yeşil alan ile ilkokul olarak görülen 3 bin 500 metrekarelik arsası, Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edildi.

3. havalimanı inşaatında eyleme katılan 24 işçi tutuklandı!

3. havalimanındaki kötü çalışma koşullarını gerekçe göstererek eylem yapan işçilerden 24'ü tutuklandı.

3. havalimanının güvenlik ekibi eğitime başladı!

İstanbul'da hayata geçirilen 3. havalimanında sona gelindi. Açılış için gün sayan havalimanında çalışacak güvenlik görevlileri eğitime başladı.

3. havalimanına komşu 15 bin konut yolda! 

Emlak Konut GYO ile THY 3. havalimanı çalışanları ve İstanbulular için düğmeye bastı. Arnavutköy’e bağlı Dursunköy’de 3.6 milyon metrekare alanda yaklaşık 15 bin konut yapılması planlanıyor. 

3. havalimanı GSMH'ye katkı yapacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın önemini Londra’da Sky News'e anlatan İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı Samsunlu, 3. havalimanının GSMH'ya yaklaşık yüzde 5 gibi önemli bir katkı yapacağını da aktardı.. 

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ilişkin 3 soru TBMM'de!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin maliyetine ve arazisine ilişkin Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a 3 soru sordu..

3. havalimanında ticari alan yarışı başladı!

İstanbul 3. havalimanının perakende mağazalarının kiralama süreci başladı. Araç kiralama, eczane, kuaför, hediyelik eşya, kuyumcu, bijuteri, tekstil ürünleri, oyuncak, lostra, seyahat ürünleri satış alanları yoğun ilgi gördü.

Veli Ağbaba'dan 3. havalimanı için komisyon çağrısı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, "3. havalimanı inşaatı ile ilgili AKP hükümetine açık çağrı yaptı. Ağbaba, "Bir komisyon kurulsun, bu komisyon oradaki kazaları araştırsın. Eğer hükümet bir komisyon kurmazsa CHP bu konuda bir komisyon kuracak." dedi.

3.havalimanı eleman eğitim Haberi

3.havalimanı eleman eğitim

İstanbul'un 3'üncü havalimanına personel yetiştirmek için mesleki ve teknik okullarda sivil havacılık programı açılacak

2017'de hizmete girecek İstanbul'daki 3'üncü havalimanında çalışacak personel yetiştirmek için mesleki ve teknik okullarda yeni bir program uygulanacak. 10 bine yakın kişinin istihdam edilmesi beklenilen dünyanın en büyük havalimanında hizmet verecek personeli yetiştirmek için Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Mesleki ve teknik eğitimde ilk kez "sivil havacılık alanı yer hizmetleri öğretim programı" başlayacak. Havalimanında yer hizmetleri alanında çok fazla elemana ihtiyaç duyulacağı öngörüsüyle hazırlanan taslak program önümüzdeki yıl uygulamaya konulacak. Mesleki ve teknik eğitimde bir ilk daha hayata geçirilecek. Ankara'da "yeşil teknoloji" konusunda uluslararası eğitim merkezi olarak faaliyet gösterecek bir okul yapılacak. Yenilenebilir enerji ile ilgili 3 yıl önce açılan alanda akıllı okul kurulacak. Öğrenciler, bu...