18 / 07 / 2024

3.havalimanında son durum

3.havalimanında son durum

Limak Holding Başkanı Özdemir “İstanbul 3. havalimanı projesi için 4.5 milyar Euro’luk finansman paketini 19 Ekim’de imzalamayı planlıyoruz. Finansmanda Finansbank, Garanti ve Denizbank ile Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank yer alıyor” dedi.

Demir ve bakır hurda fiyatlarında son durum! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta indirim geldi. Gelen indirimle birlikte bakır ve demir hurda fiyatları düşüşe geçti. Demir ve bakır hurda fiyatlarında son durum! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Vergi borçları siliniyor mu? Vergi affı 2023 Meclis'ten geçti mi? Vergi affında son durum ne?

Vergi affının çıkıp çıkmadığı vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Peki vergi affında son durum ne? İşte detaylar!

2023 vergi affı yasalaştı mı? Vergi affı yasalaştı mı? 2023 vergi affı ne zaman çıkacak? Vergi affında son durum!

Vergi affındaki son durumun ne olduğu merakla araştırılıyor. İşte 2023 Vergi affında son durum!

Ehliyet affı 2023! Ehliyet affı çıktı mı? Ehliyet affında son durum ne?

Ehliyet affına dair son gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki Ehliyet affı çıktı mı? Ehliyet affında son durum ne? İşte detaylar!

Bugün 14,18 ve 22 ayar bilezik kaç TL? Bilezik almak isteyenler hemen bakın! İşte altın bilezik fiyatlarında son durum

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselişine devam ediyor. Altın fiyatları yükselirken 14,18 ve 222 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç TL oldu? Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? İşte altın bilezik fiyatlarında son durum.

Çiftçiler dikkat! Buğday fiyatlarında son durum ne? Buğday düştü mü? Borsa borsa buğday 4 Kasım 2022 fiyat listesi 

Ekim ayında beklenen yağışların gelmemesi sebebiyle Kasım'ı bekleyen çiftçiler, hazırladıkları tarlalarına buğday tohumlarını ekmeye başladı. Peki buğday fiyatlarında son durum ne oldu? Buğday fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte borsa borsa buğday 4 Kasım 2022 fiyat listesi...

Emtia piyasalarında son durum ne? Altın, gümüş, buğday, mısır, Brent petrol fiyatları yükseldi mi? 

Türkiye’nin diplomatik girişimleri sonrasında Rusya'nın tahıl anlaşmasına geri dönmesiyle buğday fiyatında yüzde 6'nın üzerinde düşüşler yaşandı. Peki emtia piyasasında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Bugün 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar? 17 Ekim 2022 İşte altında son durum

Altın fiyatları piyasalardaki hareketlilik nedeniyle yatırımcı ve vatandaş tarafından yakın takibe alınmış durumda. Haftanın ilk gününde altının gram fiyatı, haftaya yükselişle başlamasıyla 990 lira seviyesinde işlem görüyor. Peki 22 ayar bilezik kaç TL? İşte 17 Ekim 2022 altında son durum..

Altın bugün ne kadar? 17 Ekim 2022 gram altın kaç TL oldu? İşte altında son durum..

Ülkemizde en çok tercih edilen yatırım araçlarından biri olan altın son günlerde sert hareketlilik yaşaması yatırımcıyı da etkiliyor. Peki ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla hızla düşüş yaşayan altında son durum ne? Bugün altın ne kadar? İşte 17 Ekim altında son durum..

Merkez Bankası o rakamları açıkladı! Konut ve taşıt kredisi kullanımlarında son durum!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) merak edilen ve araştırılan haftalık para ve banka istatistiklerini yayımladı. İşte Konut ve taşıt kredisi kullanımlarında son durum...

Bugün 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar? 8 Ekim 2022 altında son durum

Bir süredir aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları geçtiğimiz son 3 haftanın zirvesine doğru yaklaştığı görülüyor. Peki bugün altın fiyatlarında son durum nedir? 22 ayar bilezik kaç TL? İşe 8 Ekim 2022 altın fiyatları..

Bugün 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar? 7 Ekim 2022 altında son durum

Bir süredir aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları geçtiğimiz son 3 haftanın zirvesine doğru yaklaşıyor. Peki bugün altın fiyatlarında son durum ne? 22 ayar bilezik kaç TL? İşe 7 Ekim 2022 altın fiyatları..

Gram altındaki gidişat değişecek mi? Altın bugün ne kadar? 5 Ekim 2022 altında son durum

Altının bugün kaç Türk Lirası olduğuna dair sorular yatırımcılar ve vatandaş tarafından araştırılıyor. 5 Ekim 2022 tarihli piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram altın, çeyrek aldın ve ons altının kaç TL olduğu merak ediliyor. İşte 5 Ekim 2022 altında son durum..

3.havalimanında son durum Haberi

3.havalimanında son durum

LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, İstanbul’a yapılacak üçüncü havalimanının ilk etap yatırımına yönelik 4.5 milyar Euro’luk finansman paketini 19 Ekim’de imzalamayı planladıklarını açıkladı. Vodafone CEO Club toplantısında konuşan Özdemir “Üçüncü havalimanının yapımı hızla ilerliyor. Finansmanını çözdük gibi, 1-2 ufak nokta kaldı. İnşallah bu ay sonlandıracağız” dedi.


İMZA 19 EKİM’DE


Toplantının ardından gazetecilerin konuya ilişkin sorularını yanıtlayan Özdemir, finansman paketinin toplam büyüklüğünün 4.5 milyar Euro olduğunu, finansmanın yaklaşık yüzde 70’inin üç kamu bankasından sağlanacağını söyledi.Özdemir “Finansmanda Finansbank, Garanti Bankası ve Denizbank ile kamu bankaları Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank yer alıyor. Yapı Kredi çekilmeden önce paketin ağırlığı yüzde 60’a 40’tı. Ancak Yapı Kredi çekildikten sonra yüzde 70 kamu bankaları olacak gibi şekillendi. 19 Ekim’de imza törenini yapmayı planlıyoruz” dedi. Yapım çalışmalarının...