01 / 05 / 2024

3M Türkiye çatı

3M Türkiye çatı

3M Türkiye Endüstriyel Yapıştırıcılar ve Bantlar Birimi’nin Gümüş Sponsor olarak destek verdiği 7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu 3-4 Nisan 2014 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Konut fiyatları son zamanlarda fahiş rakamlara ulaşırken vatandaş ev alma hayalinden gittikçe uzaklaşıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek '' Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!'' dedi.

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Dijital mayın tarlasına dikkat! Türkiye’de kimlik avı saldırıları ve Truva Atı saldırıları katlandı!

Dijitalleşmenin hızlanmasıyla birlikte kimlik avı ve bankacılık işlemlerini hedefleyen Truva Atı saldırıları adeta patladı. Türkiye’de yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre kimlik avı saldırıları yüzde 53 artarken, Truva Atı saldırıları ise yüzde 238 arttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

Türkiye’deki inşaatlarda yerli ürünler kullanılmalı!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütü Türkiye İMSAD, ‘Yerli Malı Haftası’ olarak bilinen ‘Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’ dolayısıyla bir açıklama yayınladı.

Sur Yapı'dan Türkiye’nin ilk yeşil kampanyası: Mis Gibi Hayat!

Hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Sur Yapı Türkiye'de bir ilke imza atıyor. 'Mis Gibi Hayat’ adında yepyeni bir kampanyayı hayata geçiren Sur Yapı, projelerinde yeşili korumaya önem veriyor.

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temeli yarın atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Esenler'de önce "Sıfır Atık" projesi kapsamında geri dönüşümden elde edilen 500 bin defteri öğrencilere dağıtacak, sonrasında da Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temelini atacak.

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği konutlar 2021'de tamamlanacak!

Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük, Arnavutluk'ta geçen yıl yaşanan depremden sonra yapılacak konutların devam eden çalışmalarında inceleme yaptı. Yörük, konutların inşasının 2021'de bitirileceğini söyledi. Bu kapsamda, gelecek 3 veya 4 hafta içinde projenin temelinin atılacağını belirt

Türkiye'den Özbekistan'a teknopark yatırımı!

Türkiye’nin Özbekistan hükümetinin davetiyle başlatmış olduğu teknopark projesi ete kemiğe büründü. Proje için ilk adım, Taşkent’teki 1 milyar dolarlık Olmazor Teknopark ile atılacak.

Türkiye'nin Otomobili fabrikasının temeli atıldı!

Bursa Gemlik'te, "Türkiye'nin Otomobili"nin üretileceği Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni' yapıldı.

KARDEMİR'den Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkı!

Ulusal sanayileşme hamlesi kapsamında 83 yıl önce temelleri atılan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), geçen sürede Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkıda bulundu...

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını üstlendi! 

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını ve uygulamasını üstlendi. Iglo Architects, AT Kearney Türkiye ofisini, atıl kalma riskine sahip pek çok alanda daha az metrekare kullanarak, ferah ve rahat çalışılabilen mekanlar haline getirdi...

3M Türkiye çatı Haberi

3M Türkiye çatı

İnovatif çözümleriyle hayatı iyileştiren pek çok ilke imza atan 3M Türkiye, 7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu’na sponsor oldu. Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen sempozyum, 3-4 Nisan 2014 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Beşiktaş Kampüsü’ndeki oditoryumda gerçekleştirildi.

3M Türkiye Endüstriyel Yapıştırıcılar ve Bantlar Birimi’nin gümüş sponsor olarak destek verdiği 7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu’nda çatı ve cephe sistemlerinin, tasarım, yapım, kullanım, bakım, onarım ve dönüştürme süreçlerinde yer alan konsept, malzeme ve teknoloji alanlarında yapılan bilimsel ve teknik araştırma, geliştirme ve uygulama çalışmaları ile sonuçları paylaşıldı. 3M Türkiye Endüstriyel Yapıştırıcılar ve Bantlar Birimi, sempozyumdaki standında çatı ve cephe sistemleri çözümlerini tanıttı. 3M’in stantta sergilenen yalıtım ve sızdırmazlık çözümleri sunan 8067 Detay Birleşim Bandı ve...