04 / 05 / 2024

3Y Proje şirketi

3Y Proje şirketi

3Y Proje Geliştirme Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, A.Bahattin Özal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

3Y Proje Geliştirme Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3Y Proje Geliştirme Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, A.Bahattin Özal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

Akkuyu proje şirketinin unvanı değişti!

MERSİN’in Gülnar İlçesi’nde Türkiye’ nin ilk nükleer santralini yapacak proje şirketi Akkuyu NGS Elektrik Üretim Anonim Şirketi, ticaret unvanını ’Akkuyu Nükleer Anonim Şirketi’ olarak değiştirdi...

Anahtar Proje şirketi kentsel dönüşümde A'dan Z'ye hizmet verecek!

Yaklaşık iki yıl önce devreye alınan yasa için yeni düzenlemeler yapılırken, özel sektör de dönüşümün hız kazanması için çaba gösteriyor. Anahtar Proje şirketi de A'dan Z'ye hizmet dönemini başlatarak bir ilke imza attı...

Kentsel dönüşümde anlaşmazlıkları çözmek amacıyla Anahtar Proje şirketi kuruldu!

İhale şartnamesi hazırlayan şirket, şartlarını müteahhitlere sunacak ve kabul eden firma ile yola devam edilecek. Böylece kentsel dönüşümde özel ihale dönemi başlatılacak. projenin dün tanıtımı yapıldı.

'Anahtar Proje' kentsel dönüşüme aracılık edecek!

Kentsel dönüşümde hak sahibi ve müteahhitler arasındaki anlaşmazlıkları çözmek amacıyla ‘Anahtar Proje’ şirketi kuruldu. İhale şartnamesi hazırlayan şirket, şartlarını müteahhitlere sunacak ve kabul eden firma ile yola devam edilecek...

Ref Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ref Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Edhem Açıkalın, Rahmi Gemici tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Kadıköy, Erenköy'de kuruldu.

DSM Mimarlık Tasarım Proje ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSM Mimarlık Tasarım Proje ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mürüvet Çolakbayrakdar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan'da Küçükçekmece, Halkalı'da kuruldu.

Gemak Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemak Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Yula tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan 2014 tarihinde kuruldu

Ertuğ Proje Danışmanlığı ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğ Proje Danışmanlığı ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdem Bozkuş, Tuğba Bozkuş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Atölye Proje Mimarlık ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Proje Mimarlık ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Merve Kınacı tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Mart'ta Beylikdüzü, Ekol İşmerkezi'nde kuruldu.

OBS Proje Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

OBS Proje Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi, Oğuz Bahadır Şadan tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Bakırköy, Ataköy 9. Kısım B2 Blok'ta kuruldu.

Füme Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Füme Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gökhan Özen, Oktay Emuce tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta Ümraniye, İnkılap Mahallesi'nde kuruldu.

Evko Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evko Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Esen, Kamil Kerem Zengin tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu.

3Y Proje şirketi Haberi

3Y Proje şirketi

3Y Proje Geliştirme Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, A.Bahattin Özal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu. 


3Y Proje Geliştirme Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; Türkiye' de Yerli, yenilenebilir ve yeşil projeler, biomass enerji projeleri geliştirerek bu projelere öncü olmak. Elektrik enerjisi üretim tesisleri kurulması, tesislerin işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretilmesi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya oluşturulan kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal etmektir.   Bu amacı gerçekleştirmek üzere Şirket, elektrik piyasası mevzuatına uygun olarak şu konularda faaliyette bulunur.1- Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü tesisi kurmak, devralmak, kiralamak, işletmeye almak ve kiraya vermek. 2- Üretilen elektrik enerjisini ve/veya oluşturulan kapasiteyi, ikili...